Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort


6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Gjeste­vurdering
4.2 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
3 km 

Luksuriøst All Inclusive-hotell med fantastiske bassengsuiter

På Susesi Luxury Resort i Belek bor du i enestående omgivelser med adgang til et utrolig stort utvalg av fasiliteter og noen av Nazars beste matopplevelser. All Inclusive-programmet er virkelig i en klasse for seg selv med velsmakende bufféer, og hotellet har hele seks à la carte-restauranter som kan besøkes mot en reservasjonsavgift.

Utover det har Susesi Luxury Resort også veldig bra veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår satsning Vegan Friendly by Nazar! 

Her kan du enten bo i det stilrene hovedbygget eller i den fantastiske «Terrace House-avdelingen». Denne delen er anlagt med et stort bassengområde som snor seg mellom bygningene og strekker seg helt inn til terrassene som hører til rommene. Her kan du velge mellom rom med direkte adgang til bassenget som naturligvis er reservert for de gjestene som bor i denne avdelingen.

Byggene og de praktfulle bassengene er innbygde i en vakker hage, der du kan sole på plenen, hvile i skyggen under trærne eller slappe av i en deilig hengekøye. Du kan også gå tur langs den herlige sandstranden, sole på piren, eller gå på oppdagelsesferd blant de koselige spisestedene og barene som er spredt på området. Uansett hvor du går råder en avslappet loungestemning.

Susesi Luxury Resort har også et heftig badeland, små butikker, et stort spillrom, en fantastisk barneklubb og fine show eller live musikk på kvelden. Det er en hel mengde aktiviteter, og vil du ha litt ekstra ro og fred kan du besøke spaet i høyklasse med flere ulike behandlinger og hamam.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Stort bassengområde og deilig sandstrand!

Hvis et lekkert svømmebasseng er en viktig ingrediens i ferien din, så har du kommet til rett sted. På Susesi Luxury Resort er det et ualminnelig stort bassengområde med flere valgmuligheter. Hvis du blir lei av det ene bassenget, så hopper du bare videre til neste. Du kan jo dessuten alltid variere med hotellets vannpark med seks vannsklier i forskjellige størrelser og varianter.

Bassengene ligger i et frodig hageområde som snor seg fra hotellet forbi alle bassengene og ender nede ved stranden. Rundt bassenget råder en rolig og trivelig loungestemning, her finner du innbydende solsenger samt en bassengbar med et fint tilbud av snacks og drikke. Du kan også ligge på en plen og nyte, med herlig skygge fra høye trær.

På Susesi Luxury Resort kan du også velge å bo med direkte adgang til det deilige bassenget som slingrer seg mellom husbyggene i Terrace House-delen. Det finnes til og med rom med et privat lite basseng på den egne terrassen, der du kan nyte av deilige dukkerter på morgenen med en fantastisk utsikt.

Rett ved hotellet finnes en flott, 300 meter lang, privat sandstrand med solsenger og en pir, hvor du kan slappe av og nyte solen. Sanden er finkornet, og vannet blir nokså for dypt.

Hvis du vil skjemme deg bort enda mer, kan du en dag leie en luksuspaviljong på stranden. Her får du spesiell service og en servitør stilt til rådighet. Paviljongene er avskjermet med hvite gardiner for å skape en privat atmosfære, har store, behagelige puter og et lite bord.

 

Mot betaling

Noen vannsportsaktiviteter, leie av strandpaviljonger.

All Inclusive i en klasse for seg selv!

Å tilbringe ferien med All Inclusive er alltid smart og behagelig, og luksusen på Susesi Luxury Resort er en opplevelse i seg selv! Hotellet er kjent for sin utrolig gode mat, så om du setter pris på god mat kommer du til å elske delikatessene som serveres her.

Ved buffeen kan du nesten gå deg bort, for det er så mange bord å velge fra. All maten som serveres er helt fantastisk. Gå ikke glipp av det store dessertbordet med mengder av godsaker å avslutte måltidene med. Flere ganger i uken arrangeres det ulike temakvelder i hovedrestauranten.

På Susesi kan du få mat i prinsipp når du ønsker; Syvsoveren tilbys sen frokost, mens natteravnen kan nyte snacks og forskjellige småretter fram til tidlig morgen. Is er selvfølgelig inkludert hele dagen. Liker du å runde av kvelden med en drink så finnes det ikke mindre enn 11 barer å velge mellom – enten innendørs eller utendørs under en romantisk stjernehimmel! Utover alt dette finnes det iskrem, desserter, bakverk og andre godsaker i hotellets fine café.

De seks à la carte-restauranter på Susesi Luxury Resort byr på deilige gourmetopplevelser. Du kan velge mellom italiensk, tyrkisk, asiatisk, meksikansk, Tumanna Steak House eller fisk. Hver restaurant har en unik innredning samt en estetisk borddekking, og dersom det finnes plass kan disse besøkes en gang pr uke. Den tyrkiske og mexikanske restauranten kan besøkes uten ekstra kostnad, de øvrige er mot et reservasjonsgebyr. Husk å bestill bord i god tid.

NYHET! Vegan Friendly: Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Susesi Luxury Resort inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon av ca. 5-6 ulike retter. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Reservasjonsgebyr på majoriteten av à la carte-restaurantene, enkelte importerte drikkevarer, og eksklusive drikkevarer.

Barneklubb og vannpark – Barnas favoritter

Barneklubben er helt i samme stil som resten av det familievennlige hotellet – her er alt! Barnebassenger, et babybasseng, lekeplass, vannsklier, et mini-amfiteater og en liten restaurant. De fleste kveldene i uken arrangeres det et minidisco hvor barna kan få vise frem sine danseferdigheter. I tillegg fins det en spillehall og mengder av leker.

Skulle trettheten smyge seg inn på barna, er det et hvilerom her og en barnekino der de kan se på tegnefilm på et stort lerret.

I tillegg fins det en liten buffet hvor barna kan hente litt snacks så de ikke går tomme for energi. Du kan trygt etterlate barna i barneklubben, for hele området er nemlig avgrenset, her er det også internasjonale aktivitetsguider som underholder de minste.

Barneklubben er delt opp i to grupper; en for barn mellom 4-7 år og en for barn mellom 8-12 år. De eldre barna mellom 13-16 år har sin egen juniorklubb hvor de kan få nye venner.

Ikke langt fra barneklubben ligger hotellets egne badeland med seks vannsklier, som er særdeles populært blant store og små.

Mengder av aktivitetsmuligheter

På Susesi Luxury Resort finner du mengder av aktiviteter å underholde deg med, men også gode muligheter til å dra seg tilbake og bare nyte.

Hotellet har to fine tennisbaner og tilbyr dessuten mengder av sportsfasiliteter: bordtennis, biljard, squash, minifotball, dart, basketball eller strandvolleyball, her finnes det også en spillehall med flere ulike maskiner, spill og bowlingbaner.

Det arrangeres flere felles aktiviteter som aerobics, morgengymnastikk, dansekurs og bassengleker. Du kan i tillegg trene pilates og bruke tid på hotellets gym hvor det fins godt med apparater, utstyr og vekter.

Det fins flere butikker, både innendørs og utendørs som selger alt fra klær til-, souvenirer, leker og smykker. Vil du slappe av litt ekstra kan du besøke det fine spaet.

Seks ganger i uken er det store show med flotte kostymer i amfiteateret, som ligger like ved stranden. 

Gratis WiFi finnes overalt på hotellet

 

Mot betaling

Noen vannsportsaktiviteter, opplyst tennisbane, bowling, biljard og spillehall.

Romslige rom med direkte bassengadgang

På Susesi Luxury Resort får du romslige og komfortable rom med plass til opptil seks personer. Rommene er fordelt på en hovedbygning og fine "Terrace Houses", hvor visse rom har direkte adgang til det deilige bassenget.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, balkong eller terrasse, vannkoker med te og kaffe, morgenkåpe, tøfler, telefon, minibar, minisafe og tv. Minibaren er inkludert i All Inclusive-programmet og fylles daglig med vann og brus. Gulvtypene varierer mellom vegg-til-vegg teppe, laminatgulv og en kombinasjon av begge. På badene har du badekar eller dusj og hårføner.

Hovedbygningen eller Terrace House

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene i hovedbygningen er 40 m² og har et stort bad, to sengeplasser, lenestol eller divan, bord samt sminkebord. Er dere flere enn to, sover den tredje personen i sovesofaen (190x90 cm) og den fjerde i ekstraseng. Du kan få rommet med delvis havutsikt mot et tillegg.

Her kan dere bo opptil tre voksne, eller to voksne og to barn. Det er mulighet for én barnepris og én barnerabatt på voksenprisen. Rommet krever minst to fullt betalende, men kan mot et tillegg bestilles som et enkeltrom.

Legg merke til at rommet med landutsikt også kan ligge i Terrace House-avdelingen. Du kan ikke velge selv om du vil bo i hovedbygningen eller i Terrace House-avdelingen når du bestiller dobbeltrom med landutsikt. Alle dobbeltrommene med delvis havutsikt ligger i hovedbygget.

Hovedbygningen

Seniorsuite, 2-4 personer

Seniorsuite, 2-4 personer

I seniorsuiten på 76 m² med landutsikt eller delvis havutsikt får man to rom separate rom med to ordentlige sengeplasser i hvert rom.

 

Begge rom har laminatgulv, bad, telefon, minibar, vannkoker med kaffe og te, balkong og TV. Her er det god plass med 76 m², og delvis havutsikt er inkludert. Rommet krevet minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få to barnepriser.

Royal Suite med basseng, 2-5 personer

Royal Suite med basseng, 2-5 personer

En spektakulær suite med fantastisk utsikt direkte mot havet fra ditt eget private basseng som er plassert på suitens egne store balkong, med solsenger. Du får tre herlige, store rom fordelt på to store soverom og en stor stue med elegante møbler. Det er to bad, begge med dusj og boblebad. Soverommet har to sengeplasser hver, og ved behov tilkommer en ekstraseng.

Når du bestiller en Royal Suite, får du dessuten VIP-transport fra og til flyplassen, en eksklusiv kaffemaskin på rommet, mulighet til å låne barnevogn, butlerservice, vaskeservice, 24-timers romservice, Bvlgari-produkter, privat strandpaviljong og morgenavis, alt inkludert i prisen. Dette er virkelig kongelig service i særklasse! 

Suitene er på hele 206 m²! Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks fire voksne og et barn og det er mulighet for tre barnepriser. Rommet har delvis vegg-til-vegg teppe og delvis laminatgulv.

Dobbeltrom for funksjonshemmede, 2-4 personer

Dobbeltrom for funksjonshemmede, 2-4 personer

Dette rommet har samme størrelse og fasiliteter som et vanlig dobbeltrom, men er tilpasset rullestolbrukere. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks tre voksne, eller to voksne og to barn, og det er her mulig å få en barnepris.

Terrace House

Terrace House-avdelingen er virkelig noe helt for seg selv! Mellom husblokkene slingrer bassenget seg, og her finnes det flere søte broer, masse palmer og grønne planter. I bassenget finnes flere små koselige hjørner med boblebad, hvor det råder en herlig avslappet stemning.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

I dobbeltrommene i Terrace House-avdelingen finnes det to sengeplasser samt et romslig bad. Er det flere enn to personer, sover den tredje personen i sovesofa (190x90 cm) og den fjerde i ekstraseng.

Disse rommene er på ca. 40 m² og vender fra områdets basseng, uten direkte tilgang til den fra sin balkong, men man kan enkelt gå rundt bygget og benytte bassenget

Her kan man bo maks tre voksne eller to voksne og to barn. Det går å få en barnepris og en barnerabatt på voksenprisen. Rommet krever minst to fullt betalende, men kan også bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Legg merke til at om du bestiller dobbeltrom med landutsikt kan rommet ligge i hovedbygningen. Du kan ikke selv velge om du vil bo i Terrace House-avdelingen eller i hovedbygningen når du bestiller dobbeltrom med landutsikt. Bestiller du dobbeltrom med delvis havutsikt havner du alltid i hovedbygningen.

Familierom Terrace House med landutsikt, 3–4 personer

Familierom Terrace House med landutsikt, 3–4 personer

Her får du et stort rom på 63 m² med en soveromsdel med to sengeplasser og en del med to sovesofaer (190x90 cm) og et sofabord. De to delene separeres av en skyvedør.

Rommet ligger i nederste etasje og har terrasse mot land. Du har allikevel mulighet til å benytte bassenget som ligger på den andre siden av huset. Her finnes det plass til fire personer, hvor minst tre skal være fullt betalende.

Familierom Terrace House med bassengutsikt, 3–4 personer

Familierom Terrace House med bassengutsikt, 3–4 personer

Du får et stort rom på 63 m² med en soveromsdel med to sengeplasser og en del med to sovesofaer (190x90cm) og sofabord. De to delene separeres av en skyvedør.

Balkongen er herlig stor med flott utsikt over det private bassengområdet og er møblert med to stoler og bord. Det er herfra du går ned trappene for å komme til badebryggen og det private bassengområdet. Her finnes plass til fire personer, hvor minst tre skal være fullt betalende.

Familiesuite Triplex Terrace House, 5–6 personer

Familiesuite Triplex Terrace House, 5–6 personer

Hvis familien deres er på mer enn fire personer, er det plass til dere alle i hotellets Familiesuite Triplex for opptil seks personer. Denne suiten er på 105 m² og har tre etasjer samt seks sengeplasser. Første etasje er møblert som en stue med sofagruppe og spisebord og en herlig balkong, hvorfra du kan gå ned trappene til det deilige bassengområdet.

Neste etasje er med to soverom på hver sin side med et tilhørende bad til begge rommene. Det ene er litt større enn det andre og har et koselig, lite karnapp med lenestol og vinduer, med utsikt mot bassenget.

I den øverste etasjen er det skråtak og et vindu, og her ligger enda et soverom med tilhørende bad. Legg merke til at man må gå gjennom et av soverommene på den midterste etasjen for å komme opp til den øverste etasjen.

Denne romtypen ligger alltid lengst opp i Terrace-avdelingene og det går trapper fra balkongene ned til bassenget. Her er en kombinasjon av laminatgulv og vegg-til-veggteppe. Dere skal være minst fem fullt betalende og det er mulig å få en barnepris.

Lake Villas

Love Lake Suite, 2–4 personer

Love Lake Suite, 2–4 personer

Denne eksklusive suiten på 80 m² består av to rom med fem små trappesteg mellom: Et soverom og et kombinert sove- og oppholdsrom. Det fins to små tv'er, parkettgulv og Bvlgari-produkter på badet. Det er to bad, det ene med dusjkabinett og et med boblebad. Suiten er perfekt for nyforelskede par eller familien som vil ha det "lille ekstra".

Rommet krever at det skal være minst to fullt betalende og her finnes det plass for maks. tre voksne eller to voksne og to barn. Suiten ligger på bakkenivå med direkte adgang til bassenget, eller i andre etasje, hvor man tar seg ned til bassenget via trapper på utsiden av bygget.

Avslapping i toppklasse!

Vil du oppleve ultimat avkobling under ferieoppholdet, kan du ta deg til Susesi Luxury Resorts elegante velværesenter som lokker med profesjonelle behandlinger, luksuriøst interiør, avstressende atmosfære og stemningsfull belysning.

Her finner du badstue, to tyrkiske bad, dampbad, to innendørs bassenger og fine massasjerom hvor du kan nyte av ulike massasjebehandlinger og ansiktsbehandlinger. Etter et besøk her kommer du til å føle deg som født på nytt! Den store størrelsen, de mange behandlingene og de fine fasilitetene gjør spaet til en av de beste spaavdelingene i vårt program.

 

Mot betaling

Behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Belek

Hotellet ligger i Belek på Tyrkias sørkyst, ca. en times kjøretur fra Antalya. Belek huser noen av Tyrkias beste hoteller. Her er et mindre bysentrum med forskjellige butikker og kafeer, men byen er særlig kjent for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestinasjon.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Håndklær til bassenget og stranden finner du på rommet ved ankomst. 

Observer at det finnes dobbeltrom i både hovedbygget og Terrace House-avdelingen. Velger du et dobbeltrom med delvis havutsikt havner du alltid i hovedbygget, men velger du landutsikt kan du også havne i Terrace-delen. Du kan ikke selv velge hvor ditt rom skal ligge.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Susesi Luxury Resort gjør de blant annet følgende initiativ:

• Avfall sorteres og håndteres av selskap som er godkjente av miljømyndigheten • Hotellets vann varmes opp av solenergi

• De utdanner sitt personale for å øke bevisstheten om kjemiske preparater og deres negative virkning, for å minske bruken av disse

• De har et moderne vanningssystem for å minske vannforbruk i hagen, og de prioriterer biologiske plantevernmiddel

• Caretta Caretta-skilpaddene kommer på land og legger egg på stranden ved hotellet, og dette området er selvfølgelig beskyttet fra besøkere.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Utendørsbassenger, vannsklier, internasjonal barneklubb og stranden på hotellet åpner 1. april (om værer tillater det).

Våre Collections