Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 67 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 67 svar

6 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3 km 

Stort All Inclusive-hotell med vannpark og familiesuiter

Susesi Luxury Resort i Belek gir deg mulighet til å bo i enestående omgivelser med adgang til et utrolig stort utvalg av fasiliteter og noen av Nazars beste matopplevelser. Hotellet består av en stor hovedbygning i tillegg til de såkalte "Terrace Houses". Denne delen er anlagt med et stort bassengområde som snor seg mellom bygningene og går helt inn til de private terrassene som hører til rommene. Bor du her, kan du være heldig å får direkte adgang til bassenget som naturligvis er reservert for de gjestene som bor i denne avdelingen.

Hotellets store utendørsareal er forbundet av en vakkert anlagt hage. Her kan du sole deg på gressplenen eller under de skyggefulle trærne, gå tur langs havet eller bare gå på oppdagelsesferd blant de koselige spisestedene og kroene som er spredt ut over området.

Du får også heftige vannsklier, små butikker, et stort spillrom, en fantastisk barneklubb. På kveldene bys du på fine show eller livemusikk. Det er en hel mengde aktiviteter og flere ulike steder man kan sole seg på, blant annet på piren, på den herlige sandstranden, ved bassengene eller på den frodige gressmatten.  

All Inclusive-programmet er et av de beste vi har, med velsmakende buffeer og ikke mindre enn seks à la carte restauranter. Til og med velværescenteret er er i en klasse for seg selv med flere ulike behandlinger og hamam.

Stort bassengområde og deilig sandstrand!

Hvis et lekkert svømmebasseng er en viktig ingrediens i ferien din, så har du kommet til rett sted. På Susesi Luxury Resort er det et ualminnelig stort bassengområde med flere valgmuligheter. Hvis du blir lei av det ene bassenget, så hopper du bare videre til neste. Du kan jo dessuten alltid variere med hotellets vannpark med flere vannsklier i forskjellige størrelser og varianter.

Rundt bassengene er et vakkert, frodig hageområde som snor seg fra hotellet forbi alle bassengene og ender nede ved stranden. Du kan også ligge på en plen og nyte, med herlig skygge fra høye trær. Alle store områder på hotellet er forbundet med en bred asfaltert sti.

Du har en 300 m lang privat sandstrand med solsenger og en pir hvor du også kan slappe av i solen. Sanden er finkornet, og vannet blir nokså for dypt.

Iblant er det fest og dans ute på den ene piren, og da hersker en helt spesiell stemning med vannet under bryggen og vinden som suser i håret.

Hvis du vil skjemme deg bort enda mer, kan du en dag leie en luksuspaviljong på stranden. Her får du spesiell service og en servitør stilt til rådighet. Paviljongene er avskjermet med hvite gardiner for å skape en privat atmosfære, har store, behagelige puter og et lite bord.

All Inclusive i en klasse for seg selv!

Susesi Luxury Resort er viden kjent for sin utrolig gode mat. Er du en matelsker, vil du elske buffeen og all annen mat som serveres her.

Ved buffeen kan du nesten gå deg bort, for det er så mange bord å velge fra. Det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal fylle tallerkenen med når man står der overfor kokken som skjærer til lekkert kjøtt og griller forskjellige småretter. Tilbudet er veldig stort og maten helt utsøkt. Flere kvelder i uken arrangeres ulike tema i hovedrestauranten med mat og pynt fra for eksempel ulike land. Husk å spare plass til alle de deilige dessertene! I barneklubben har barna sin egen buffet hvor de kan nyte sine livretter.

Syvsoveren tilbys sen frokost, mens natteravnen kan nyte snacks og forskjellige småretter fram til tidlig morgen. Is er selvfølgelig inkludert hele dagen.

Alle lokale samt visse importerte drikkevarer er inkludert i All Inclusive-programmet.

Du vil få utsøkte gourmetopplevelser på hotellets seks à la carte-restauranter. Du kan velge mellom italiensk, tyrkisk, asiatisk, meksikansk, California Steak House eller fisk. Hver restaurant har en unik innredning med en flott estetisk borddekking. Alt du trenger å gjøre, er å foreta det vanskelige valget angående hva du vil spise. Så kan du bare lene deg tilbake og nyte den gode maten og den personlige servicen. Den tyrkiske og meksikanske restuaranten kan besøkes uten ekstra kostnad, mens du med forbehold om ledig plass kan spise på de andre à la carte-restaurantene mot et reservasjonsgebyr. Du kan besøke restaurantene en gang hver per uke. Husk å reservere bord i god tid.

Liker du å avslutte kvelden med en drink, er det bare å velge en av de 11 barene som serverer drikkevarer. Innendørs eller utendørs under en romantisk stjernehimmel – du velger!

I tillegg er det is, desserter og andre søtsaker for alle til bestemte tider på Susesi Luxury Resorts flotte kafé.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 11:00
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 19:00 - 21:30
Barnebuffet Barneklubben 11:30 - 13:00
Midnattssnacks Aqua Bistro 00:00 - 06:00
À la carte   19:00 - 22:30
Snacks   12:00 - 16:00
Patisserie   16:00 - 23:30
Teenager Bar   10:00 - 18:00
Teenager Bar   20:00 - 23:00
The G-Disco   00:00 - 03:00
Hayal Lobby Bar   24 h
Sandal Bar   24 h
Takatuka Bar   10:00 - 00:00
Alesta Beach Bar   10:00 - 20:00
Iskele Bar   10:00 - 17:00
Ada Bar   10:00 - 18:00
Aqua Bar   10:00 - 19:00
Bowling Bar   16:00 - 00:00
Club Purple   16:00 - 00:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. 

Barneklubb og vannpark – Barnas favoritter

Barneklubben er helt i samme stil som resten av hotellet – her er alt! Barnebassenger, et babybasseng, lekeplass, vannsklier, et mini-amfiteater og en liten restaurant. De fleste kveldene i uken arrangeres det et minidisco hvor barna kan få vise frem sine danseferdigheter. I tillegg fins det en spillehall og mengder av leker. Aktivitetsnivået er høyt, og både de internasjonale aktivitetsguidene og barna har en tid sammen som de lenge vil huske.

Skulle trettheten overmanne barna, er det et hvilerom her. Man kan kanskje også ta seg en liten lur på barnekinoen mens de andre ser på tegnefilm på et stort lerret.

I tillegg fins det en liten buffet hvor barna kan hente litt snacks så de ikke går tomme for energi. Du kan trygt etterlate barna i barneklubben, for hele området er nemlig avgrenset.

Barneklubben er delt opp i to grupper; en for barn mellom 4-7 år og en for barn mellom 8-12 år. De eldre barna mellom 13-16 år har sin egen juniorklubb hvor de kan få nye venner.

Ikke langt fra barneklubben ligger Susesi Luxury Resorts egne vannpark med seks vannsklier, og det er særdeles populært blant store og små. 

Uendelige aktivitetsmuligheter – er du klar?

Dette er hotellet som aldri sover. Det er kun opp til deg når du hopper på og når du hopper av – for aktivitetene føles uendelige!

Det er nesten ikke grenser for hvilken sport du kan drive med her på hotellet. Om kvelden kan du oppleve fargerike show i amfiteateret. Det er WiFi på hele hotellet, uten ekstra kostnad.

Susesi Luxury Resort har to fine tennisbaner og tilbyr dessuten en nærmest uendelig liste over sportsfasiliteter: bordtennis, biljard, squash, minifotball, dart, basketball og strandvolleyball, for ikke å glemme Susesi Luxury Resorts spillehall med flere ulike maskiner, spill og til og med egne bowlingbaner.

Det arrangeres også flere ulike aktiviteter som aerobics, morgengymnastikk, dansekurs og bassengleker. Du kan i tillegg trene pilates eller bruke tid på hotellets gym hvor det fins godt med apparater, utstyr og vekter.  

Det fins flere butikker, både innendørs og utendørs som selger alt fra klær, souvenirer, leker og smykker.

Seks ganger i uken er det store show med flotte kostymer i amfiteateret, som ligger like ved stranden og med publikums øyne vendt mot Middelhavet. Foretrekker du diskokulenes lys, kan du besøke Susesi Luxury Resorts diskotek.

Romslige rom med direkte bassengadgang

På Susesi Luxury Resort får du romslige og komfortable rom med plass til opptil seks personer. Rommene er fordelt på en hovedbygning og "Terrace House", hvor visse rom har direkte adgang til bassenget. Terrace-avdelingene er virkelig noe helt spesielt. Mellom bygningene snor det seg et stort basseng med flere søte broer, mange palmer og grønne vekster. I bassenget er det flere små, koselige hjørner med boblebad.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, balkong eller terrasse, vannkoker med te og kaffe, morgenkåpe, tøfler, telefon, minibar, minisafe og TV. Minibaren er inkludert i All Inclusive-programmet og fylles daglig med vann og brus. Noen rom har vegg-til-vegg teppe, andre har delvis vegg-til-vegg teppe og delvis parkett eller laminatgolv og Love lake Suiten har kun parkettgolv. På badene har du badekar eller dusj og hårføner.

Hovedbygningen

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene i hovedbygningen tilbyr et stort, fint bad, dobbeltseng eller to enkeltsenger, lenestol eller divan, bord samt sminkebord. Mot et tillegg kan du også få et dobbeltrom med havutsikt og disse fins kun i hovedbygningen.

Her kan dere bo opptil tre voksne, eller to voksne og to barn. Det er mulighet for én barnepris og én barnerabatt på voksenprisen. Begge rommene krever minst to fullt betalende. Dette rommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Legg merke til at rommet med landutsikt også kan ligge i Terrace House-avdelingen. Du kan ikke velge selv om du vil bo i hovedbygningen eller i Terrace House-avdelingen når du bestiller dobbeltrom med landutsikt.

Seniorsuite, 4 personer

Her er det plass til fire personer som alle betaler fullpris. Du har to rom, hvor det ene er et soverom med enten to enkeltsenger eller en dobbeltseng, mens det andre rommet fungerer som stue med sovesofa hvor to personer kan sove.

Begge rommene har bad, telefon, minibar, vannkoker med kaffe og te, balkong og TV. Her er det god plass med 76 m². Alle disse suitene er med havutsikt.

Royal Suite med basseng, 4-5 personer

En spektakulær suite med fantastisk utsikt direkte mot havet fra ditt eget private basseng som er plassert på suitens egne store balkong, hvor du også har solsenger å nyte utsikten fra. Du får tre herlige, store rom fordelt på to store soverom og en stor stue med elegante møbler. Det er to bad, begge med dusj og boblebad.

Hele suiten er på 206 m², og her kan dere bo fire voksne som alle betaler fullpris, eller fire voksne og et barn. Når du bestiller en Royal Suite, får du dessuten VIP-transport fra og til flyplassen, en eksklusiv kaffemaskin på rommet, mulighet til å låne barnevogn, butlerservice, vaskeservice, 24-timers romservice, BLGARI-produkter, privat strandpaviljong og morgenavis, alt inkludert i prisen. Dette er virkelig kongelig service i særklasse!

Dobbeltrom for funksjonshemmede, 2-4 personer

Dette rommet har samme fasiliteter som et vanlig dobbeltrom, men er tilpasset rullestolbrukere. Minst to fullt betalende, maks. tre voksne, mulig å få en barnepris.

Terrace House

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrommene i Terrace House-avdelingen har plass til opptil tre voksne og ett barn. Her er det en dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt et romslig bad. Det er mulighet for én barnepris og én barnerabatt på voksenprisen, og dere skal være minst to fullt betalende. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Rommene vender bort fra bassenget og har ikke direkte adgang til den fra sin balkong, men man kan gå rundt bygningen og bruke bassenget.

Legg merke til at om du bestiller dobbeltrom med landutsikt kan rommet ligge i hovedbygningen. Du kan ikke selv velge om du vil bo i Terrace House-avdelingen eller i hovedbygningen når du bestiller dobbeltrom med landutsikt. Bestiller du dobbeltrom med havutsikt havner du alltid i hovedbygningen.

Familierom Terrace House med bassengutsikt, 3–4 personer

Du får et stort rom på hele 63 m² med plass til fire personer med minst tre fullt betalende. Mulighet for én barnepris. Du har en soveromsdel med dobbeltseng eller to enkeltsenger og i andre delen to sovesofaer (190 cm) og sofabord. De to delene skilles med en skyvedør.

Balkongen er herlig stor med flott utsikt over det private bassengområdet og er møblert med to fine stoler og bord. Det er herfra du går ned trappene for å komme til badebryggen og det private bassengområdet.

Familiesuite Triplex Terrace House, 5–6 personer

Hvis familien deres er på mer enn fire personer, er det plass til dere alle i vår Familiesuite Triplex for opptil seks voksne. Her må dere være minst fem fullt betalende og det er mulig å få én barnepris. Denne suiten er på 115 m² med tre store rom fordelt på tre etasjer. Første etasje er møblert som en stue med sofagruppe og spisebord og en herlig balkong, hvorfra du kan gå ned trappene til det deilige bassengområdet.

Neste etasje er med to soverom på hver sin side med et tilhørende bad til begge rommene. Det ene er litt større enn det andre og har et lite, koselig karnapp med lenestol og vinduer med utsikt mot bassenget.

I øverste etasje er du helt oppe under taket med skråtak og et vindu. Her ligger enda et soverom med tilhørende toalett med dusj. Legg merke til at for å komme til øverste etasje må man gå gjennom et av soverommene på den midterste etasjen.

Denne romtypen ligger alltid lengst opp i Terrace-avdelingene og det går trapper fra balkongene ned til bassenget.

Love Lake Suite, 2–4 personer

Disse eksklusive suitene på 80 m² består av to rom med fem små trappesteg mellom: Et soverom og et kombinert sove- og oppholdsrom. Det fins to små tv'er her og Bvlgari-produkter på badet. Her er det plass til høyst tre voksne eller to voksne og to barn. Det er to bad, det ene med dusjkabinett og et med boblebad. Suiten er perfekt for nyforelskede par eller familien som vil ha det "lille ekstra". Dere må være minst to fullt betalende. Man bor enten på bakkenivå hvor dere har direkte adgang til bassenget, eller så bor man på andre etasje, og man tar seg ned til bassenget via trapper på utsiden av bygget.

Avslapping i toppklasse!

Vil du skjemme deg bort skikkelig i ferien, så ta en tur til Susesi Luxury Resorts elegante velværesenter som lokker med profesjonell behandling, luksuriøs innredning, avstressende stemning og stemningsfull belysning.

Her finner du badstue, to tyrkiske bad, dampbad, to innendørs bassenger og et større antall massasjerom hvor du kan nyte all verdens massasjebehandlinger. Et besøk her og du vil føle deg som født på ny! Dette er ett av de beste velværesenterene vi har i vårt program - det er veldig stort og byr på alle slags behandlinger du kan tenke deg!

Mot betaling

Massasje og andre behandlinger.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Belek

Hotellet ligger i Belek på Tyrkias sørkyst, ca. en times kjøretur fra Antalya. Belek huser noen av Tyrkias beste hoteller. Her er et mindre bysentrum med forskjellige butikker og kafeer, men byen er særlig kjent for sine i alt 14 golfbaner i verdensklasse og er året rundt en populær golfdestinasjon.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Utendørsbassenger, vannsklier, internasjonal barneklubb og stranden på hotellet åpner 1. april (om værer tillater det).

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra