Hotell med badeland

Vi på Nazar har spesialisert oss på hotell som ikke bare er hotell, men også badeland. På disse All Inclusive-hotell går du inn i en verden av vann som alle vanntilhengere vil elske. Her finnes flere ulike vannsklier – lange som korte, bratte som snirklete samt trakter, rør og bumeranger! Dessuten finnes det mange kule vannaktiviteter for de yngste gjestene, store og herlige basseng som frister med forfriskende dukkerter og til og med enorme beach clubber som er stappfulle med alle typer av aktiviteter, både ”på land” og i vann.

Vi har delt inn våre badelandshotell på denne siden i tre kategorier for å underlette for deg å gjøre det enklere å finne hva du søker: Våre heftigste badeland, våre kuleste bassenger samt favorittene til de minste. Du finner også et par filmer og litt annen inspirasjon. Enjoy! 

Lenger ned på siden finner du:

  • Våre heftigste badeland
  • Barnas favoritter
  • Filmer fra badelandene på Pegasos World og Sun Palace
  • Hotellene for våre yngste vannfans
  • Alle våre hotell med badeland

Våre heftigste badeland

Hold tunga rett i munn når du suser ned for de fargeglade og bølgende vannskliene som finnes på disse hotellenes villeste badeland! Garanterer kiling i magen!

Full fart på Pegasos World!

Vannlek på Pegasos World er noe helt ekstra med tull og tøys både i badelandet og i Middelhavets største basseng!

Opplev Sun Palace´s herlige badeland

Se når vår testpilot Hermans familie utforsker og opplever de morsomme vannskliene på Sun Palace – det er neeesten som å være der selv!

Favorittene til de minste

De små vannløvene trives som fisken i vannet på våre fantastiske badelandshotell, blant plaskeområdet, piratskip, vannklatrestativ, grunde basseng og vannsklier!

Våre feteste bassenger

Turkise, lilla og grønne eller røde bassenger? Største bassenget i middelhavsområdet? Hotellrom med basseng som snirkler seg forbi rett utenfor? Hos Nazar kan du få alt dette og mye mer!

Barnas favoritter

Her bor Captain Nemo

Nemo’s egne piratskip og slott

Pegasos World har han sitt eget piratskip, midt i det gigantiske bassenget. Dette er de fleste barns favorittsted. Dessuten finnes det noen små vannsklier å ake ned.

Pegasos Planet holder Captain Nemo til i piratslottet som er døpt etter han, Captain Nemo’s Castle. Her er det rikelig med vannsklier som snurrer seg ned mot bassenget. Noen er høyere og skumle, men det finnes også noen litt mindre for de som ønsker en myk start.

Actionfylt wipeout-bane

Hvem klarer seg hele veien?

Våre stamgjestmagneter Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal (på Pegasos Planet) er stolte over å ha noe så unikt som en actionfylt wipeout-bane. Denne hinderbanen består av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet like ved hotellstranden, og har hentet inspirasjon fra tv-programmet med samme navn.

Denne banen tar vannaktiviteter til et helt nytt nivå og her kan alle våghalser utfordre seg selv eller hverandre i noe som nærmest kan ligne kampene som utspilles på ”Gladiatorene”.

Fantastisk beach club

Basseng, strand og badeland i perfekt harmoni

Langs stranden utenfor Eftalia-hotellenes imperium brer en gigantisk beach club seg ut, Eftalia Island. Som en oase nede ved havet byr denne ferieperlen på vannsklier, basseng, restauranter, shopping og sport.

For den som vil ta det med ro finnes her også massevis av solsenger og parasoller, plener og et velværesenter – alt plassert på første parkett med en fantastisk utsikt over det turkise Middelhavet!

Alle våre hotell med badeland

Når det er på tide å finne et hotell hvor basseng og bad står i sentrum, har du kommet rett! Her finnes alle våre hotell med fantastiske vannsklier.