Drømmepiloten - En vanvittig drøm som ble virkelighet!

Det ble født en vanvittig drøm i selskapet for noen år siden om å en dag kunne lodde ut et helt fly. Når vi i 2019 fylte 15 år som selskap, følte vi at det var på tide å gi våre gjester muligheten til en helt unik opplevelse. En vanlig reaksjon på konkurransen var at de ikke trodde at det var sant, men vi gjennomførte det og lengre ned på siden kan du se de glade vinnernes egen film fra reisen. Vi er så glade og stolte over å ha gjennomført dette!

Vinnerreisen gikk til Pegasos World i Side, Tyrkia der vinnerne fikk en maksimal opplevelse med badeland, nordisk barneklubb, aktiviteter og underholdning - og ikke minst det imponerende bassenget på 10 000 m2.

Slik fungerte konkurransen

Konkurransen gikk kort ut på at du skulle fylle et virtuelt fly med 180 passasjerer for at dere så skulle starte å samle poeng sammen. Poengene ble samlet gjennom mange minigames og blant annet en skattejakt der deltakerne samlet skatter i virkeligheten med hjelp av Augmented Reality, som er likt Pokémon GO.

De vant et helt fly!

Vinnerpiloten ble Trygve Byskata fra Esse i Finland og i vinnerlaget Kungsfolk Airlines inngikk deltakere fra fremst Esse og Jakobstad i Finland.

Her er Trygves egne ord om gevinsten:

Hvordan fikk du sammen 179 personer? Kjenner du alle fra før?

Jeg har fem barn og en stor familie så etter noen timer hadde vi samlet 40-50 personer bestående av bare slektninger. Venner fra byen ble med, og når vi lå i toppen av tabellen begynte folk jeg ikke kjenner å boarde flyet for at de ville med å vinne.

Det var heller ikke åpenbart hvem som fikk være med på flyet. Jeg kastet mange fra min egen slekt av fordi de var for late. Kun de som var aktive fikk delta.

 

Hva var oppskriften for å vinne?

ngenting til tilfeldighetene. Vi kjempet som et lag, og ingen gjorde noe som ikke fulgte lagets taktikk. Vi var mange som chattet om spillet døgnet rundt, og vi fulgte all statistikk i realtid.

 

Hva var det beste med reisen?

Det var helt fantastisk å få reise på ferie med 179 venner og familie, både nye og gamle bekjente. Det er noe vi aldri kommer å oppleve igjen. Høydepunktet var skumpartyet – alle elsket det, fra de yngste barna til de eldste voksne.

 

Følg med! 

Hold øye med våre sosiale medier for flere morsomme kampanjer og konkurransen! Facebook, Instagram & Youtube

Her ser du Trygve med deler av hans familie. Selvfølgelig kjørte de Limousin til flyplassen.

Se vinnernes video her!