Nyhet!

Ayia Napa, Kypros

Milea Hotel


Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
700 m 
Sentrum
700 m (Nissi Avenue) 

Sentralt hotell i livlige Ayia Napa

Milea Hotel ligger i hjertet av Ayia Napa by. Hotellet er et godt valg for deg som søker en aktiv ferie med sentral beliggenhet.

På hotellet finns en liten restaurant og to koselige barer. Her er frokost inkludert for deg som reiser med oss, så du får en riktig god start på hver feriedag!

Ved det lille bassengområdet finnes et basseng som også har en grunn del for yngre barn. Rundt bassenget står flere solsenger og parasoller.

I hotellets moderne rom har du enten basseng- eller landutsikt fra din balkong.

Når du bor på Milea Hotel kan du benytte anledningen til å oppdage livlige Ayia Napa og dens omgivelser. Opplev de glitrende badevikene, den kypriotiske matkulturen og det spennende nattelivet.

Våre gjesters favoritter:

 • Beliggenheten! Nær Ayia Napas shopping, barer og restauranter
 • Moderne hotellrom
 • Frokost er inkludert i prisen!

Vi anbefaler dette hotellet til par eller venner som liker å feriere sentralt med passe avstand til havet, butikker og spennende matopplevelser.

Mat og drikke på Milea Hotel

Dette hotellet har en liten bufférestaurant som serverer frokostbuffé som er inkludert i din pakkereise.

På Milea Hotel finns også to barer. Den ene ligger i lobbyen, hvor du kan nyte din drikke i trendy loungemiljø eller sitte utendørs. Den andre baren er bekvemt plassert ved bassengkanten.

Vil du utforske Kypros' matkultur, kan du enkelt ta deg ut i byen og prøve en lokal lunsj eller en stemningsfull middag. Ayia Napa har mange kafeer og restauranter, og det finns alltid gode alternativer, også for barn.

Bra å vite:

Røyking kan forekomme på fellesområder utendørs.

Komfortable hotellrom i Ayia Napa

Rommene på Milea Hotel er moderne og komfortabelt innredet i milde farger som minner om havet. Rommene har enten utsikt til land eller til bassenget, og alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • TV, telefon
 • Minisafe mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett, hårføner

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

I dobbeltrommet på 20 m² finns to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan maks. bo to voksne. Rommet kan bestilles med utsikt til land eller basseng mot et tillegg. Det kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Er det basseng på Milea Hotel?

Ja, det er det. På Milea Hotel finns et lite bassengområde med et basseng og et tilhørende barnebasseng for de minste. Rundt bassenget finner du solsenger med parasoller og en bassengbar, så du har lett tilgang til en forfriskende drikke i varmen.

Ligger stranden nær Milea Hotel?

Omtrent 800 meter fra hotellet ligger en av Ayia Napas berømte badeviker med gyllen sand og krystallklart vann. Går du litt lenger, finner du en av områdets mest kjente strender – Nissi Beach. Du vil heller ikke ha problemer med å finne en favorittstrand. Hele kystlinjen til Ayia Napa er full av badevennlige, glitrende bukter.

Dette finns på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikkevarer mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Barnebassenget som er forbundet med voksenbassenget har ikke rekkverk mellom barneavdelingen og den dypere delen. Hold gjerne de små under oppsyn.

Hva kan man gjøre på Milea Hotel?

Hvis du skulle bli lei av å slappe av ved bassenget på hotellet, kan du utfordre ditt reisefølge i bordtennis eller biljard. Milea Hotel ligger midt i Ayia Napa by, og utenfor hotellet er det masse å utforske på denne livlige turistdestinasjonen.

I Ayia Napas sentrum på paradegaten Nissi Avenue er det mange små butikker, enten du ser etter mote eller suvenirer.

Mellom shoppingturene kan du besøke byens middelalderske kloster og dets hager. Ikke gå glipp av den unike skulpturparken – en utendørs utstilling med moderne kunstverk.

I Ayia Napa ligger også de berømte nattklubbkvarterene. Her kan du ta en drink eller bare beundre folkelivet.

WiFi

Det er kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet.

Mot betaling

Bordtennis, biljard

Generelt

Røyking kan forekomme på fellesområder utendørs.

På Kypros er det venstrekjøring. Vær forsiktig hvis du planlegger å kjøre bil på ferien.

På Kypros trenger du en adapter eller en såkalt britisk trestiftskontakt av G-modellen, som passer til stikkontakter av standard G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turistdestinasjoner og i noen av hotellenes egne butikker.

Basseng og strand

Barnebassenget som er forbundet med voksenbassenget har ikke rekkverk mellom barneavdelingen og den dypere delen. Hold gjerne de små under oppsyn.

Rommene

Noen av rommene har balkonger som er plassert svært nær bassenget, gangarealer og trapper.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections