Nyhet!

Ayia Napa, Kypros

Tofinis Hotel


5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
150 m 
Sentrum
1 km 

Hotell i Ayia Napa med fin utsikt

Tofinis Hotel ligger vakkert til med utsikt over havet og Ayia Napa. Her finnes blant annet badeland, stort bassengområde, treningsrom og spa. Både strand og by er innen gangavstand, og enten du søker eventyr eller avslapning, tilbyr Tofinis det beste fra begge verdener for et minneverdig opphold.

Bassengområde og badeland!

Som gjest her kan du koble av i lazy riveren ved badelandet. Her finnes vannsklier for både yngre barn og for de som liker litt mer fart. Tofinis har også et hovedbasseng som omgis av solsenger og ved den finnes en bassengbar. Dette hotellet velger du som vil reise enkelt og praktisk med All Inclusive. Hotellet har en buffetrestaurant og flere ulike barer.

Våre gjesters favoritter:

 • Beliggenheten! Høy beliggenhet med fin utsikt i Ayia Napa
 • Populært og aktivt bassengområde
 • Badelandet med sklier og lazy river, selvfølgelig!

Vi anbefaler dette hotellet til familier med barn i alle aldre som ønsker å bo nær havet. De som ønsker en aktiv ferie med mye vannlek i nærheten av Kypros mest populære feriested vil ha det bra her!

Dette hoteller inngår i Value Collection, der vi har samlet våre mest prisgunstige All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Tofinis Hotel

På dette hotellet er All Inclusive inkludert i prisen. Dette betyr at det meste av mat og drikke allerede er inkludert i reisen. I hotellets to bufférestauranter spiser du dagens tre hovedmåltider og velger selv blant alt som tilbys. På kveldene arrangerer hotellets ene bufférestaurant temakvelder med retter inspirert av for eksempel det lokale kypriotiske eller asiatiske kjøkkenet.

Barer og snackbarer på Tofinis Hotel

På Tofinis Hotel er det flere barer som serverer drikkevarer av ulike slag. Loungebaren som tilbyr drinker, bassengbaren, som er plassert ved siden av hovedbassenget hvor du kan få en kaffe, drink eller brus. Og bassengbaren i badelandet, som også tilbyr ulike drikkealternativer. Til visse tider på dagen forvandles lunsjrestauranten til en snackbar hvis du blir sulten mellom måltidene.

Barnas All Inclusive

Under måltidene på hotellet er det alltid en del av buffeten som er spesielt tilpasset barn. Her tilbys flere ulike matalternativer, både sunne og for de som elsker søtsaker. Barna har også mulighet til å slukke tørsten med brus eller med slush mot et tillegg. Det tilbys også iskald is i ulike smaker.

Spesialtilpasset All Inclusive

Tofinis Hotel har noen muligheter for å imøtekomme spesielle kostbehov. Hvis du er veganer eller vegetarianer, vennligst informer resepsjonen ved ankomst. Du vil da motta et skjema hvor du kan angi dine spesifikke kostbehov.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

 • All Inclusive-buffet. Frokost, lunsj og middag
 • Alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00 – 00.00
 • Is mesteparten av dagen
 • Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drikkevarer, ferskpresset juice, noen typer iskrem, milkshakes, frappes, drikke på flaske, cocktailer og slush er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Hotellrom i Ayia Napa med utsikt

Rommene på Tofinis Hotel går i havets milde fargeskalaer av hvitt, blått og sand, med detaljer i lyst tre. Rommene har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Sentral luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • Vannkoker
 • WiFi
 • Tv, minisafe
 • Telefon mot ekstra kostnad
 • Dusj og badekar, hårføner

Bra å vite:

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, nærliggende rom og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Tofinis Hotel ligger i et kupert område. Hotellet anbefales først og fremst for gjester uten bevegelseshemninger.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

I dobbeltværelet på 26 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng som måler 90x190 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg. Landudsigten kan opgraderes til havudsigt mod et tillæg.

Dobbeltrom delvis havutsikt, 2–5 personer

Dobbeltrom delvis havutsikt, 2–5 personer

I dobbeltværelset på 26 m² findes to rigtige sengepladser og tre ekstrasenge i form af en sammenklappelig seng samt en køjeseng for to som alle hver måler 90x190 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og to børn, og det er muligt at børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Hvilke basseng finnes på Tofinis Hotel?

På Tofinis Hotel er det et rimelig stort og aktivt hovedbasseng, et lite barnebasseng, et roligere innendørsbasseng og et basseng som tilhører badelandet. Ved siden av hovedbassenget ligger hotellets lunsjrestaurant, som også serverer snacks og lettere retter mellom måltidene. I badelandet er det flere store, kule vannsklier for modige eventyrere og også noen for litt yngre. Her renner det en koselig lazy elv rundt badeplassen og for de minste barna er det et lite plaskeområde med noen minisklier.

Hotell i Ayia Napa nær stranden

Cirka 300 meter fra hotellet ligger den sjarmerende lille bukten Glyki Nero Beach. Cirka fem kilometer fra Tofinis Hotel ligger også den kjente, større stranden Nissi Beach med sitt krystallklare, turkise vann og lys sand.

Dette finnes på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og snacks mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Av sikkerhetsgrunner er det aldersgrense på noen vannsklier:

Minimumsalder for Lane Slide, S6, S3 og U1000 er 8 år. Minimumsalder for Spacebowl er 10 år og svømmeferdigheter er et krav. Minimumsalder for Wave er 7 år.

Håndkleservice

Du kan låne håndklær til bassenget og stranden i resepsjonen. Du henter håndkleet mot en ekstra kostnad. Du kan hente et nytt håndkle hver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle.

Barneklubben på Tofinis Hotel

På dette hotellet er det mye moro for barna å gjøre! Hvis de små vil ta en pause fra alle de gøyale turene i badelandet, kan de leke i hotellets egen internasjonale barneklubb. Barneklubben er åpen for barn i alderen 4–12 år, cirka seks dager i uken. Her blir de underholdt med morsomme leker, konkurranser og vannlek. Noen kvelder arrangeres det også et morsomt minidiskotek hvor barna kan lære nye danser og vise frem sine moves!

Dette finnes også på barnas Tofinis Hotel:

 • Barneklubbhus med plass for innendørslek
 • Spillehall med spill mot ekstra kostnad
 • Liten lekeplass
 • 1 barnebasseng
 • Badeland med vannsklier, lazy river og plaskeområde
 • Barnehjørne i All Inclusive-buffeen

Hva kan man gjøre på Tofinis Hotel?

Tofinis Hotel ligger nær Kypros mest populære turiststed, Ayia Napa. Senteret tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, barer, museer og restauranter. Bussene til feriestedet går ca. 50 meter fra hotellet og du kan selvfølgelig også bestille taxi eller leie bil og sykkel for å utforske omgivelsene. Husk at Kypros har venstrekjøring.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Tofinis Hotel:

 • Dart, bordtennis, tennis
 • Spillehall, biljard
 • Noen vannaktiviteter i bassenget

Et utvalg av underholdning på Tofinis Hotel:

 • Kveldsunderholdning utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og unge”.

Mot betaling

Biljard, spillehall

Finnes det et spa og treningsstudio på Tofinis Hotel?

Ja. Hotellet har et treningsstudio som har det du trenger av treningsapparater og vekter for å holde deg i gang på ferien. Du kan også ta en svømmetur i hotellets oppvarmede innendørsbasseng. I hotellets spa kan du unne deg en massasje eller en av de andre mange behandlingene som er tilgjengelige. Sitt gjerne en stund i badstuen eller i damprommet og bare slapp av. Du kan også bestille time hos hotellets egen frisør og benytte anledningen til å skaffe deg en fin feriefrisyre.

Mot betaling

Alle behandlinger, badstue og damprom

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Tofinis Hotel ligger i et kupert område. Hotellet anbefales først og fremst for gjester uten bevegelseshemninger.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i starten og slutten av sesongen.

Av sikkerhetsgrunner er det aldersgrense på noen vannsklier:

Minimumsalder for Lane Slide, S6, S3 og U1000 er 8 år. Minimumsalder for Spacebowl er 10 år og svømmeferdigheter er et krav. Minimumsalder for Wave er 7 år.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Rommene

På rommene er det relativt stille. Lyder som kommer fra korridoren, de tilstøtende rommene og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections