Alanya, Tyrkia

Sealine Hotel

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 680 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.9 av 5
Baseres på 680 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
400 m 
Sentrum
1 km Alanya Bazar 
Sealine Hotel
Sealine Hotel_1
Sealine Hotel_2
Sealine Hotel_3
Sealine Hotel_4
Sealine Hotel_5

God pris og All Inclusive i sentrum av Alanya

Sealine er et populært og prisverdt All Inclusive-hotell i Alanya med mange stamgjester, som både er familier, par og unge. Felles for alle stamgjester er at de nyter den avslappende og familiære stemning på hotellet, og det å kunne bo så sentralt, som man gjør på Sealine.

Hotellets hjerte er bassengområdet, hvor det er en avslappende og hyggelig feriestemning. Det er ikke langt til stranden, og en ferie i den populære og livlige feriebyen er nesten ikke fullstendig uten en tur i bølgen blå her. 

Når du er på ferie på Sealine har du All Inclusive, som betyr at du ikke behøver tenke på hvor neste måltid skal spises og på lommeboken. Det meste er nemlig inkludert i prisen. Hotellet har dessuten veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar! 

Du bor i romslige familiesuiter, som har enkelt interiør, men alt du trenger for å få en god ferie. 

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Basseng med vannsklie

Sealine Hotels koselige bassengområde er hotellets hjerte og naturlige samlingspunkt. Her finnes to basseng; det ene med en liten vannsklie og det andre med et lite separat barnebasseng. 

Her ved bassengområdet vil du mest sannsynlig tilbringe en del timer med å slappe av og nyte solen, og kanskje et par forfriskninger ved bassengbaren. 

En ferie i Alanya er vel ikke fullstendig før du tar et avkjølende bad i det turkisblå Middelhavet. Det er ca. 400 meter til nærmeste strand, og hotellet arrangerer også shuttlebus til den populære stranden Kleopatrastrand et par ganger om dagen. På stranden kan du leie solsenger og parasoller og her er det gode muligheter for å finne et sted å spise eller noe kaldt å drikke. 

Legg merke til at hotellet ikke tilbyr håndklær til bassenget eller stranden.

Mot betaling 

Solsenger, parasoller samt mat og drikkevarer på stranden, shuttlebus til stranden.

 

Bekvemt med All Inclusive

Når du reiser på ferie med All Inclusive slipper du økonomiske overraskelser, da det meste er betalt på forhånd - slik er det også på Sealine, hvor både frokost, lunsj og middag serveres som buffet. Alle lokale drikkevarer er inkludert, og trenger du litt nattmat, serveres det midnattsuppe.

Hotellets restaurant har interiør som er dempet i mørke farger og det er sitteplasser både inne og ute

Både lobbybaren, som ligger i forlengelse av hovedrestauranten, og bassengbaren serverer et bredt utvalg av lokale drikkevarer som alle er inkludert i All Inclusive-programmet.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Sealine Hotel inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Importerte drikkevarer, ferskpresset fruktjuice og tyrkisk kaffe. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Sealine har tidligere hatt navnet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kjent som Sealine, så bruk dette navnet hvis du skal spørre om vei eller kjøre taxi til hotellet. 

Da det er et hotell med god sentral beliggenhet, må det forventes støy. 

Bemerk venligst,at hotellet ikke tilbyr badehåndklær til bassenget eller stranden. Det kan derfor være en god ide å ta med eget håndkle hjemmefra. 

Rommets utforming og interiør kan variere. 

Det blir gjort rent og skiftet håndklær på rommet tre ganger om uken

Gåavstand til ferieeventyr i Alanya

Hvis du ikke bare vil slappe av ved bassenget, så har hotellet både biljard og air hockey. To kvelder i uken arrangeres et show ved bassengområdet. Det er WiFi på hotellet mot tillegg. 

Selv om hotellet har fine fasiliteter, er Sealine Hotel en perfekt base for deg som vil oppleve Alanya både på dag- og kveldstid. Alanya er ikke uten grunn et av Tyrkias absolutt mest populære reisemål, og her har du gåavstand til et overveldene tilbud av fristende butikker, fascinerende kulturopplevelser, sjarmerende restauranter, livlige barer, diskotek og selvfølgelig den flotte stranden. I området rundt hotellet bor det også en del lokale. 

Mot betaling

Air hockey, biljard og WiFi. 

 

Store, komfortable toromssuiter

Rommene Sealine er romslige, og består av ett soverom samt en stue, hvor det er sitteplasser og en lenestol, som også fungerer som en seng, når man slår den ut. 
Rommene har en enkel innredning i lyse farger uten noe ekstra, og det er laminatgulv. 
Minibaren er fyllt med brus ved ankomst, og hvis du ønsker å få påfyllning, er dette mot betaling. Det er tv, individuell luftkondisjonering, gratis WiFi, minisafe (mot betaling), hårføner og telefon. På baderommet er det dusjkabinett. Alle rom har balkong. 

Mot betaling

Påfyll av minibar, WiFi, minisafe. 

Stor familiesuite, 2–4 personer

Stor familiesuite, 2–4 personer

Familiesuitene er på ca. 30 m², og her finner man to vanlige sengeplasser, samt enten en eller to lenestoler som kan slås ut som senger. Når disse er slått ut, måler de 180x70 cm, som er litt mindre enn en vanlig seng. Hvis det kun er en lenestol, og dere er flere enn tre personer, blir det satt inn en ekstraseng som måler 180x80 cm, noe som også er en anelse mindre enn en vanlig seng. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan det bo maks. fire personer. 

 

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Alanya

Hotellet ligger i Alanya på Tyrkias sørkyst, som er kjent for å være en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer. Byen har en fascinerende historie og mange severdigheter. Her fins også et velutviklet handelsliv med et overveldende utvalg av spennende butikker som selger lokale så vel som internasjonale varer. I tillegg har byen et livlig natteliv med gode restauranter, diskoteker, barer og kafeer.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Sealine gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har solenergi som varmer opp alt varmtvann på hotellet samt står for 40 % av energien som brukes på dagen

• Alle matrester leveres til organisasjonen ”Hundenes Beskyttelse”

• Kjemikalier, lyspærer, glass, papir, batterier etc. samles inn og leveres til kommunen for gjenvinning

• Alt fett fra oppvasken sorteres bort, slik at det ikke forurenser naturen

• De bruker pappkrus i stedet for plastkopper

Sealine har tidligere hatt navnet Bon Apart Sealine, men lokalt er det kjent som Sealine, så bruk dette navnet hvis du skal spørre om vei eller kjøre taxi til hotellet. 

Da det er et hotell med god sentral beliggenhet, må det forventes støy. 

Venligst bemerk at hotellet ikke tilbyr badehåndklær til bassenget eller stranden. Det kan derfor være en god idé å ta med eget håndkle hjemmefra. 

Rommets utforming og interiør kan variere. 

Det blir gjort rent og skiftet håndklær på rommet tre ganger i uken

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections