Value Collection

Våre mest fordelaktige hotell 


I Value Collection har vi samlet våre mest prisgunstige All Inclusive-hotell. Hotellene har 3-3+ Value Collection og opprettholder en god standard for deres kategori. Noen er mindre byhotell og passer for deg som ønsker å bo sentralt, mens andre er større og tilbyr flere fasiliteter utenfor sentrum.

Noen av hotellene inkluderer All Inclusive i prisen, og på andre er det alternativ slik at du som gjest kan bestemme hvilken måltidspakke du vil bestille. Value Collection er rett og slett perfekt for prisbevisste feriegjester som ønsker å oppleve All Inclusive!

Det her finnes i Value Collection

Sentralt beliggende hotell

Bo i sentrum og få en ferie beriket med lokale opplevelser og utflukter

Hvis du vil bo sentralt med gode muligheter til å utforske lokale restauranter, koselige kafeer, små butikker og smale smug, er Value Collection noe for deg! Her finner du flere fine og rimelige byhotell med sentral beliggenhet – den perfekte base for en aktiv ferie.

All Inclusive

All Inclusive for de prisbevisste

I Value Collection tilbyr alle hoteller rimelig All Inclusive - noen er inkludert i prisen, mens andre hoteller lar deg velge måltidspakken etter behov. Perfekt for deg som vil oppleve rimelig All Inclusive.

Basseng på hotellet

Her har du et basseng nære, så du trenger ikke å reise til stranden for hver dukkert.

Under en varm ferie er det deilig med en avkjølende dukkert, som du får gode muligheter til på Value Collection-hotell! Hoteller utenfor sentrum har ofte flere bassenger, og byens hoteller har også egne basseng – en god variasjon fra stranden og byen. 

Våre Value Collection-hotell

Våre andre collections

Utover Value Collection har vi ytterlige tre collections – alt for å gjøre det enklere for deg å velge rett hotell når du skal på ferie med familien.