Rhodos by, Rhodos

Amaryllis Hotel

Gjestenes vurdering
3.4 av 5
Baseres på 118 svar
Gjestenes vurdering
3.4 av 5
Baseres på 118 svar

Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
170 m 
Sentrum
0 km 
Amaryllis Hotel
Amaryllis Hotel_1
Amaryllis Hotel_2
Amaryllis Hotel_3
Amaryllis Hotel_4
Amaryllis Hotel_5

Hyggelig byhotell med livlig beliggenhet i byen

Amaryllis er et populært byhotell nær det meste. Med 170 meter til stranden og 10 minutters gangavstand til den koselige gamlebyen i Rhodos, er du på rett sted uansett om du foretrekker shopping eller sol og bad. Hvis du prioriterer en sentral beliggenhet, har du kommet rett.

Hotellet har en restaurant og en trivelig bar der mange gjester velger å henge. Men det finnes mulighet å kjøpe til frokost eller halvpensjon, som da serveres på nabohotellet Vassilia Hotels restaurant i form av buffé.

Rommene på hotellet er enkle men bra, og alle har balkong. Det er gratis WiFi over hele hotellet og på rommene. 

Nær stranden

Bare noen minutters gange fra hotellet finner du stranden Windy Beach, hvor du kan sole og bade. Stranden består av rullesteinsblandet sand og 50 m fra stranden finnes kafeer, restauranter og barer når du trenger ny energi. Windy Beach er det perfekte stedet å nyte solen for her blåser det litt også.  

Frokost eller halvpensjon?

De er som utgangspunkt ingen måltider inkludert på hotellet, men det er mulig å kjøpe til frokost eller halvpensjon, hvor det serveres som buffet i nabohotellet Vassilis restaurant. Til frokost inngår kaffe og te, men du til de øvrige måltidene selv kjøper drikkevarer. Hvis du tilkjøper halvpensjon er frokost inkludert, også velger du mellom å ha frokosten eller middagen inkludert. 

Hotellets egne restaurant har en behagelig stemning, og mange gjester gjør dette til deres stamsted. Det er et stort utvalg av restauranter, barer, cafeer, så snart du kliver utenfor hoteller, så du trenger ikke gå langt for å finne mat og en kald forfriskning. 

Mot betaling

All drikke, samt mat utenom eventuell tilkjøpt måltidspakke.

Enkle rom uten krimskrams

Alle rommene har egen balkong som tilbyr utsikt over Rhodos by sine koselige små bakgater. Her finnes kostnadsfri WiFi, minibar, flisegulv, luftkondisjonering og tv. Sikker oppbevaring finnes i form av en minisafe, mot ekstra kostnad. Badet har dusj eller badekar samt hårføner.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er på 25 m² og krever minst to fullt betalende, og det kan maks bo tre personer. Her finnes to riktige sengeplasser og mulighet til en ekstraseng som måler 200x90 cm. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Viktig å vite innen du booker din reise

Transferbussen til og fra flyplassen har ikke mulighet for å kjøre hele veien opp til hotellet. Du kan derfor behøve gå ca. 150 meter med din bagasje. 

Da hotellet ligger så sentralt, må det forventes en del støy både dag, kveld og natt. 

Minisafe er mot betaling. 

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Amarylis Hotel gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• De har erstattet gamle dusjhoder med nye vannbesparende dusjhoder

• De samler opp brukt matolje, som hentes slik at den ikke forurenser naturen

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections