Våre byhotell

Hotell midt i byen nær hav og strand

For deg som vil utforske spennende byer tilbyr Nazar herlige byhotell i blant annet sentrale Alanya og Rhodos gamla by. Herfra er du nær mange minneverdige opplevelser – og du bor minst sagt i sentrum av hendelser!

På våre byhotell kan du nyte av den sentrale beliggenheten og herlig nærhet til koselige kaféer, lokale restauranter, små butikker, historiske severdigheter og mye mer. Å ha byen rett ved balkongen og utenfor døren er en oppløftende følelse, og gir mulighet til deilige morgenturer mens byen våkner til liv, eller trivelige kveldsturer i herlig stemning.

Mange av våre byhotell tilbyr basseng, og ligger bare en kort spasertur fra stranden – så du kan nyte en forfriskende dukkert mellom alle opplevelsene i byen! På noen av hotellene kan du til og med bestille det smarte og behagelige måltidspakken All Inclusive, samtidig som du bor så sentralt.

Sentral beliggenhet

Nær stranden

All Inclusive

Våre byhotell med All Inclusive

I byhotellenes All Inclusive er alt fra frokost, lunsj og middagsbuffé til lettere snacks og lokal drikke inkludert. En komplett by opplevelse helt enkelt!

Castellum Suites

Nazars første All Inclusive-hotell i Rhodos by
All Inclusive

fra

Les mer

Gardenia Hotel

Fantastisk beliggenhet ved Kleopatrastranden
All Inclusive

fra

Les mer

Rixos Downtown

Luksusresort midt i Antalya, med eksklusive à la carte-restauranter og fine rom
All Inclusive

fra

Les mer

Sealine Hotel

All Inclusive, koselig bassengområde og vannsklie
All Inclusive

fra

Les mer

Våre byhotell uten All Inclusive

Vil du reise enkelt? Velg da en byhotells reise med frokostpakke eller ingen måltider, og utforsk byens smaksopplevelser på egen hånd.

Vasillia Hotel

Veldig sentral beliggenhet
Pris fra Les mer

Amaryllis Hotel

Trivelig skandinavisk atmosfære
Pris fra Les mer