Treningsreiser med Nazar

Sol, All Inclusive og masse trening


Bli med på treningsreise til Rhodos og Tyrkia! Her finnes ubegrensede muligheter til en aktiv ferie i solrikt miljø på fire- og femstjerners hotell, full av inspirasjon og felleskap! Mange av våre treningsreiser gjøre sammen med treningsforeninger og treningssentre med lang erfaring med å arrangere treningsreiser. Deres populære ledere holder i treningen gjennom uken.  

Vårt nye konsept innen treningsreiser, Nazar Sports Week, er en treningspakke utformet for deg som vil kombinere din egne private All Inclusive-ferie med trening. Du bestemmer helt selv hva, når og hvordan du vil trene med hjelp av våre dyktige treningsinstruktører. 

Nazars treningsreiser holdes på våren og på høsten når klimaet i Hellas og Tyrkia er kjøligere og byr på gode forhold for trening. I løpt av din treningsreise er det viktig å fylle på med god og næringsrik mat. Våre hotell har fantastiske All Inclusive-bufféer både morgen, middag og kveld og tilbyr noe for alle. Nå finnes også vegansk utvalg på visse av våre hotell under vårt konsept Vegan Friendly by Nazar.

Hvilken trening passer deg?

Vi tilbyr et bredt spekter av ulike treningsformer på våre treningsreiser. Felles for alle reiser er at det tilbys fine muligheter for å delta i både gruppens treningsprogram, og å ha tilgang til hotellets egne treningsfasiliteter på egen hånd. 

Gruppetreningsreiser

Under treningsreisene med gruppetrening arrangeres et solid utvalg av pass hver dag. Velg mellom akt fra svette kondisjonsøkter til avslappende yoga. Alle hotell har gode forhold for utendørsaktiviteter, her nyter vi sol og bad og benytter anledningen til å fikse litt på formen samtidig.

Dansereiser

Vil du ha en uke fylt med dans, trening og fellesskap? Våre dansereiser kombinerer sprudlende dansetrening med herlig avslapping i sol og varme.

Yogareiser

Vekk opp kroppen med yogaøvelser ved strandkanten eller meditere i skyggen ved bassenget. Disse reisene får frem det beste i oss, noe som tar opplevelsen til en annen dimensjon. Våre daglige klasser øker din eksterne kroppsbevissthet og forbedrer din indre balanse.

Løpereiser

På løpereisene til Tyrkia blandes en fantastisk natur med historiske avtrykk når du løper. Enten du er en erfaren løper eller nybegynner så kan du være med på en av våre løpereiser.

Er det noe du savner?

Var ikke den type trening du var interessert i blant våre aktive treningsreiser?
Fyll i et interesseskjema så informerer vi når vi har flere reiser på gang.

Vil du arrangere en treningsreise for klubben eller foreningen din?

Hos oss kan dere være med å skreddersy en egen gruppereise slik at vi sammen skreddersyr en motiverende reise med kombinasjon av trening, sol og avslapping. Vi står for hele pakken - fly, hotell, transfer og service.

Vi gir deg og din gruppe personlig service og skreddersyr reisen i henhold til deres ønsker og vi har håndplukkede, førsteklasses All Inclusive-hotell som er vant til å arrangere gruppearrangement.

Kontakt oss for mer informasjon på training.groups@nazar.no.