Side, Tyrkia

Dosi Hotel

Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 272 svar
Gjestenes vurdering
3.7 av 5
Baseres på 272 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
700 m 
Sentrum
3 km 
Dosi Hotel
Dosi Hotel_1
Dosi Hotel_2
Dosi Hotel_3
Dosi Hotel_4
Dosi Hotel_5

En grønn oase i nærheten av Side sentrum

Dosi Hotel er et fint utgangspunkt for en familieferie med sitt koselige hotellområde, sine to bassenger og sitt varierende tilbud av aktiviteter. Hotellet drives av en familie, og man merker tydelig at eierinnen har satt sin personlige "touch" på det meste ved hotellet. Det glade og imøtekommende personalet gjør alt for å gi deg og din familie en uforglemmelig ferie i Tyrkia!

Fra dette hjemmekoselige hotellet har du kort avstand til Side sentrum, og i Sides romantiske gamle bydel finner du alt fra smykker og skinnvarer til klær og suvenirer. Hotellet har en shuttlebuss som på dagtid kostnadsfritt transporterer badesugne gjester til stranden i nærheten.

Andre høydepunkter som er verdt å nevne er hotellets populære vannsklie, barneklubben og det hyggelige All Inclusive-programmet som gjør ferien din fleksibel. Dosi Hotel passer bra for alle aldersgrupper; både familier, par og ungdommer.

Rundt hotellet ligger andre hoteller, leiligheter og små lokale butikker, men hotellet er samtidig relativt atskilt fra trafikken.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

To bassenger med vannsklie

På Dosi Hotel finnes et bassengområde med to store bassenger omgitt av solsenger og parasoller. Når tørsten melder seg finnes det en bassengbar som serverer drikke hele dagen og snacks mesteparten av dagen – selvfølgelig All Inclusive. Her kan du passe på å nyte en god drink i skyggen fra oliventrærne. Det finnes også et lite separat barnebasseng og en morsom vannsklie i en av de store bassengene.

Dosi Hotel ligger ca. 700 m fra en herlig strand, og på dagtid kjører hotellet kostnadsfritt gjestene frem og tilbake i sin egen strandbuss. På stranden kan solsenger og parasoller brukes fritt av alle familiehotellets gjester, og i strandbaren kan man få snacks og drikke mot betaling.

Det er mulig å leie badehåndkle for basseng og strand.

 

Mot betaling

Mat og drikke på stranden, leie av badehåndkle.

Koselig restaurantområde med utendørs terrasse

På Dosi Hotel er All Inclusive inkludert i prisen – noe som betyr at du slipper å lete etter restauranter og uroe deg over matkostnader. Uten dette kan du og din familie slappe av og nyte ferien på riktig!

Hovedrestauranten duker frem store buffeer til frokost, lunsj og middag, og tilknyttet det trivelige restaurantområdet er en herlig utendørs terrasse der dere kan nyte deres måltider. På hotellområdet finnes også en lobbybar der dere kan ta noe kaldt å drikke, og ved det ene bassenget har du mulighet til å prøve en lokal spesialitet; nemlig de tyrkiske pannekakene gözleme. Alle lokale drikkevarer er inkludert i All Inclusive-programmet.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Importerte drikker, drikke på flaske, ferskpresset juice, is, tyrkisk kaffe, cocktails, mat og drikke på stranden.

Aktivitetsguidene tar vare på barna

Dosi Hotels internasjonale aktivitetsguider står klare for å leke og tøyse med hotellets yngste gjester i barneklubben, der barna møter venner i samme alder mens resten av familien har en rolig stund i solsengen. Det arrangeres også minidisco enkelte kvelder i uken, der barna kan danse med sine nye venner. I tillegg finnes det en liten lekeplass, og også mulighet for å spille bl.a. bordtennis og bordfotball, mot betaling. På solrike feriedager er vannsklien ved en av de store bassengene et populært tilholdssted for barna.

 

Mot betaling

Bordfotball

Gode aktiviteter og kort vei til shopping

Dosi Hotel har et varierende utvalg av aktiviteter også for voksne og ungdommer. Volleyball, biljard og dart er bare noen av dem. Hotellet har en plen som hyppig blir brukt av sportsglade gjester. WiFi er tilgjengelig kostnadsfritt i lobbyen og på rommene, men hastigheten varierer på rommene.

Det ligger en del butikker i nærheten av hotellet, så det finnes gode shoppingmuligheter. Har du lyst til å utforske Side og kanskje shoppe videre i sentrum skal du bare krysse den store veien nær hotellet og følge stien ned til strandpromenaden. Herfra er det en hyggelig gåtur på ca. 3 km til Sides sjarmerende gamle bydel. Det anbefales å ta utflukten sen ettermiddag eller kveld, da det kan være ganske varmt på dagen.

Ønsker du å ta vare på deg selv på ferien har hotellet et lite rom med et par treningsmaskiner, en frisør og et mindre spa.

 

Mot betaling

Biljard, frisør, badstue, behandlinger i spaet.

Enkle, praktiske rom

I alle de koselige rommene på Dosi Hotel finnes det minikjøleskap som hver dag fylles med en flaske vann, vannkoker, te- og kaffefasiliteter, WiFi, hårføner, badekar eller dusjkabinett, sentral luftkondisjonering, tv, balkong og, mot betaling, minisafe. Rommene vender enten inn mot bassenget eller ut mot omgivelsene rundt.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Dobbeltrom, 2–3 personer

Her får du et rom på ca. 20 m² som er innredet med to riktige sengeplasser samt en mindre sovesofa som er 155x75 cm, noe som er mindre enn en normal stor seng og egner seg hovedsakelig for barn. Dobbeltrommene har vegg-til-vegg teppe. Her skal dere bo minst to personer, rommet være minst to fullt betalende, her kan bo maks to voksne og ett barn, og maks. ett barn kan få barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom, mot tillegg. Ved flere enn to gjester kan rommet føles litt trangt, så ønsker dere mer plass er det verdt å overveie familiesuiten.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

Dosi Hotels familiesuite på 35 m² består av et soverom og et kombinert soverom og stue. Det finnes to riktige sengeplasser både i soverommet og i det kombinerte soverommet/stuen. Familiesuitene har laminatgulv. Her skal dere bo minst tre fullt betalende og maks. ett barn kan få barnepris.

 

Mot betaling

Minisafe.

Test tyrkisk hamam

I Dosi Hotels lille spa finner du det tyrkiske badet hamam som kostnadsfritt kan besøkes av hotellets gjester. Ønsker du å slappe av med en herlig massasje eller en annen behandling kan du mot betaling unne deg det her. Det finnes også en badstue, som også den kan besøkes mot en avgift.

 

Mot betaling

Badstue og spabehandlinger.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Vennligst merk at den lille sovesofaen i dobbeltrommet kun er 155x75 cm, noe som er mindre enn en normal stor seng og egner seg hovedsakelig for barn.

Mot en avgift tilbys raskere wifi på hotellet.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Dosi Hotel gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har et nybygd område med solenergi som dekker mer enn hotellets strømforbruk

• De kildesorterer for å sikre at mest mulig resirkuleres

• De har installert nye varmt vann pumper og bruker LED-lyspærer og energisparende maskiner for å minska strømforbruket på hotellet

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections