All Inclusive

Slipp det evige søket etter gode matsteder og tilbringe mer tid med de du er glad i!

Overveldende bufféer, herlig iskrem, gode søtsaker og forfriskende drikke er alltid i nærheten - All Inclusive med Nazar innebærer at hele familien finner noe de liker.

All Inclusive er:

  • praktisk, for alle i familien kan spise og drikke når de vil
  • enkelt, for du kan la lommeboken ligge på hotellrommet
  • billig, for du betaler i forvei og får ingen dyre overraskelser i ettertid

Vi har delt opp denne siden i tre kategorier: Barnas All Inclusive, Rimelig All Inclusive samt à la carte- og temarestauranter - alt for å hjelpe deg å finne frem i det store utvalget av All Inclusive. Du finner også informasjon om hva All Inclusive innebærer på våre ulike Collections samt inspirasjon med bilder og filmer. Bon appétit!

All Inclusive på våre ulike Collections

Vi har delt inn alle våre hotell i fire ulike kolleksjoner for å gjøre det lettere for deg å velge. Hva du forvente deg av All Inclusive-programmet på respektive hotell speiles i hvilken av disse kolleksjonene hotellet inngår i, samt også antall n hotellet har.

Nyhet! Vegan Friendly All Inclusive

I dag er 10% av den nordiske befolkningen veganere eller vegetarianere og vi vil at alle skal kunne reise All Inclusive med oss. Derfor ble konseptet Vegan Friendly by Nazar skapt, som er tilgjengelig på noen av våre utvalgte hotell. Reiser du All Inclusive med oss, kan du være sikker på å få et utvalg som er i tråd med dine livsstils valg og verdier når det kommer til mat.

Barnas All Inclusive

Her får barna selv bestemme! De har sine egne bufféer med alle favorittretter som pizza, pasta, iskrem og vafler. De har til og med egne avdelinger i restaurantene med lave og fargeglade bord og stoler, hvor de kan nyte maten sammen med sine nye venner fra barneklubben!

Mye All Inclusive for lite penger

Vi har All Inclusive for alle lommebøker, så til og med på de mindre byhotellene kan du få All Inclusive. Frokost, lunsj, middag og snacks er inkludert, samt all lokal drikke, både med og uten alkohol. Snakk om komfortabel ferie!

All Inclusive på Pegasos World i Side, Tyrkia


Alltid nær mat

Enorme bufféer, lunsj i snacksbaren ved bassenget, softis (til og med laktosefri), drikke med mer - betalt og klart hjemmefra!

À la carte- og temarestauranter

Hvorfor ikke skjemme bort deg og besøke en à la carte- eller temarestaurant hvor du får bestille fra meny og bli servert ved bordet? På visse hotell inngår et eller flere besøk i All Inclusive-programmet.