Belek, Tyrkia

Rixos Premium Belek

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
5 km 
Rixos Premium Belek
Rixos Premium Belek_1
Rixos Premium Belek_2
Rixos Premium Belek_3
Rixos Premium Belek_4
Rixos Premium Belek_5

Elegant og stilig hotell med masse plass

Rixos Premium Belek er et trendy, lekkert og veldig stilig hotell, som er et av de flotteste og mest luksuriøse hotell som Nazar tilbyr. Hotellet utstråler avslappet luksus og eleganse, og har en utrolig sans for stil og høyt servicenivå. All Inclusive-tilbudet er overdådig, svært delikat og veldig sjenerøst, og selv de mest kresne vil kunne tilfredsstille sine behov her.

Overalt på hotellet finnes store vidder, grønne og velstelte omgivelser med palmer og trær, frodige oaser, herlige hengekøyer og en koselig loungestemning. Her finnes et imponerende og herlig basseng samt en fin, 700 meter lang, bred sandstrand.

For barnefamilier er Rixos’ absolutt største høydepunkt, at alle gjester får fri adgang til den fantastiske fornøyelsesparken og badelandet Land of Legends.

Uansett om du foretrekker mer tradisjonelle sporter eller om du har lyst og mot nok for å utforske og utfordre deg selv med mer uvanlige sporter, så er det mulig på Rixos Premium Belek. Av de mer utradisjonelle formene kan vi nevne aerial yoga, kangoo jumping samt thaiboksing – og du kan også lære deg twerking!

Her finnes en smakfull arkade som er designet som en liten persisk gate med fine butikker og en vakker, malt himmel som rager over arkaden og tiltrekker oppmerksomhet – spesielt når det tre ganger om dagen begynner å” tordne, lyne og regne” på himmelen!

Du kan velge å bo i bassengsuiter, disse rommene ligger i et litt mer fredelig område med en rolig og herlig atmosfære.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Det er mulig å sy sammen din reise slik at du bor fire netter på Rixos Premium Belek samt tre netter på det eventyrlige og fabelaktige søsterhotellet Land of Legends Kingdom. 

Land of Legends Kingdom

Kombinere ditt opphold på Rixos Premium Belek med tre netter på det fantastiske Land of Legends Kingdom – et veldig barnevennlig luksushotell som ligger midt i en diger fornøyelsespark!

Fornøyelsesparken har kule berg- og dalbaner samt attraksjoner for både store og små, som ligger ved siden av mange morsomme vannsklier inne på Land of Legends. I tillegg til disse fartsfylte, bløte opplevelsene byr fornøyelsesparken på kjempefine shoppingmuligheter, deilig mat og vakre kveldsshow.

Det er faktisk en opplevelse i seg, bare det å bo på hotellet! Rommene er de mest fantasifulle og barnevennlige som vi på Nazar noensinne har sett, og sammen med godteribuffeene, alle morsomme interiørdetaljer og det store lekeområdet gjør de hotellet til en garantert suksess hos barna.

Les mer om kombinasjonsreisene og Land of Legends Kingdom.

Nyt det innbydende bassenget og de skyggefulle oasene

Det er god plass, og velholdte, grønne omgivelser ved det store og innbydende bassenget på Rixos Premium Belek. Den 700 meter lange, brede sandstranden med myk sand inviterer også til forfriskende dukkerter i det blå!

Rundt bassenget finnes store, myke og behagelige solsenger, hvite parasoller og en skjønn avslappende stemning. Det finnes god plass og luft både ved bassenget og på stranden, og det vil derfor aldri føles fullt eller for mye til tross at der er mange gjester. Her finnes store områder med palmer og trær, og overalt finnes herlige hengekøyer og oaser med skygger hvor du kan sette deg å slappe av. Kanskje med en forfriskende drink fra baren – det er jo All Inclusive, noe som selvfølgelig skal nytes fullt ut. Hele området utstråler stil, eleganse og avslappet luksus, og det er en fantastisk loungestemning. Det finnes også et vakkert innendørsbasseng ved den lekre spaavdelingen.

Ved stranden er det blitt bygd en fin pir hvor du kan ligge og sole deg og ta oppfriskende dukkerter i det turkise havet. Vil dere skjemme bort dere selv litt ekstra, kan dere leie en lekker paviljong i skyggen med myke madrassen og tynne, luftige gardiner. Her kan dere nyte av atmosfæren med stil, og kanskje også bestille paviljongen med privat butler, som kan gi service dagen lang. Eller hvorfor ikke ta en pause i skyggen, med en kaffedrink av høyeste kvalitet på hotellets Starbucks coffee shop på stranden.

Mot betaling

Enkelte vannsportaktiviteter, strandpaviljong

Overdådig All Inclusive i vakker atmosfære

Hos Nazar har vi, med vår store erfaring av luksuriøse All Inclusive-hotell, prøvd mange utrolig deilige hotellrestauranter – og det er ingen tvil at Rixos Premium Belek er blant de absolutt beste av disse. Det kulinariske nivået er høyt og delikat, og tilbudet er helt fenomenalt. Hovedmåltidene serveres som overdådige, uimotståelige og allsidige buffeer i den store restauranten, og det kan være vanskelig å bestemme seg for hva man skal velge. Bare synet av den overveldende og kjempedeilige dessertbuffeen får det å vannes i munnen, så husk å spare litt plass for også å kunne nyte herlighetene her.

Nyt kvelden og kanskje et glass champagne på den store, praktfulle terrassen ved lobbyen. Herfra har du en vakker utsikt over den store hagen og bassenget, som hver kveld har et fint fonteneshow.

Lobbyområdet er veldig fengslende og byr, med sine sjarmerende og elegante kosehjørner, inn til avslapping, lange samtaler og kvalitetstid med reisefølget. Med hele ni barer på hotellet finnes det gode muligheter for å nyte det store utvalget av drikker fra kjente merker. Det finnes også en sigarrlounge, en shisha-bar, to Starbucks og to konditorier.

Vi kan absolutt anbefale å prøve hotellets food court-område i løpet av ferien. Dette er bygd som en fin liten gågate, og her kan du spise lunsj eller hente snacks i løpet av dagen. Som alt annet på Rixos Premium Belek er det utrolig delikat og lekkert presentert, og du kan blant annet spise utmerket bakt potet, saftige burgere, tyrkiske pizzaer og så finnes det en eksotisk fruktbar, som serverer frukt i munnfull størrelse.

Vil du spise i ekstra fine omgivelser og med litt mer intimitet, kan du unne deg selv og dine smaksløker et besøk på den eksklusive biffrestauranten, som ligger i de fine omgivelsene i Rixos Premium Beleks frodige hage. Det finnes også ytterligere tre à la carte-restauranter som serverer italiensk, asiatisk og gresk. Disse kan besøkes en gang hver per opphold, husk bare å bestill bord i god tid, da de er veldig populære.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

 

Mot betaling

À la carte-restauranter utover det inkluderte besøket en gang per restaurant.

Fri adgang til Land of Legends

Den internasjonale barneklubben på Rixos Premium Belek har et stort, herlig område med massevis av plass der barna kan tøyse, leke og kose seg med sine nye venner. I løpet av dagen arrangeres ulike kreative aktiviteter og morsomme leker. I tillegg til en lekeplass finnes også en kul hinderbane der barna kan prøve sine krefter, samt en fin fotballbane hvor barna kan tilbringe mange timer med å utfordre seg selv og sine kamerater.

I barneklubben finnes et overdekt, skyggende barnebasseng med et par mindre, populære sklier.

 

Land of Legends

For barnefamilier er det absolutt største og den mest populære attraksjonen på Rixos Premium Belek den frie adgangen til den fantastiske fornøyelsesparken og badelandet Land of Legends.

Flere ganger om dagen går en dobbeltdekker buss til Land of Legends, som ligger kun 10-15 minutters bussreise fra Rixos Premium Belek.

Fornøyelsesparken er utrolig godt utført, og kort sagt finnes her så mye å gjøre at en dag her sannsynligvis ikke er nok! Som gjest på Rixos Premium Belek kan du i løpet av ferien fritt besøke parken så mange ganger du vil.

Hvilken sport foretrekker du?

Man blir så imponert og overveldet av fasilitetene og det store utvalget av sportsaktiviteter på Rixos Premium Belek. Uansett om du foretrekker mer tradisjonelle sporter eller du har lyst og mot til å utforske og utfordre deg selv med mer uvanlige sporter, så kan du det på Rixos Premium Belek. Det finnes selvfølgelig fotball, tennis, jiu-jitsu, yoga, TRX, pilates, crossfit, zumba og spinning, og av de mer utradisjonelle formene kan vi nevne aerial yoga, kangoo jumping, paddleboard yoga, muy thai-kickboksing, tai chi samt tabata - du kan til og med lære deg twerking!

Det finnes et fint treningsstudio med flere ulike maskiner og vekter. Med hele 18 profesjonelle personlige trenere og åpent 24 timer, vil til og med de aktive treningsentusiastene klappe i hendene av begeistring. I tillegg finnes det flere steder hvor du kan trene utendørs i de grønne, fine omgivelsene, kan teste aerial yoga, TRX, Zumba og meditasjon.

Er du ikke ute etter streng trening, men bare litt aktiviteter, så finnes både boccia, bordtennis, beachvolleyball og basketbane. Rixos Premium Belek ligger i Belek, så det vil krible av spenning for golfentusiastene over å komme seg ut å prøve de mange berømte banene i området.

I kjelleren til den store, fine lobbyen finnes en imponerende shoppingarkade med eksklusive merkevarer og hyggelig stemning. En del av arkaden er innredet som en sjarmerende liten persisk gate med fine butikkfasader. Tankene føres raskt til Las Vegas siden den lille arkaden er veldig detaljert og godt gjort, og ikke minst på grunn av den fine, malte himmelen som rager over arkaden og tiltrekker oppmerksomhet. Som noe helt unikt regner her faktisk tre ganger om dagen – og det er en opplevelse i seg selv å se effektene på himmelen når det ”tordner, lyner og plaskregner” over arkaden!

Her kan du også bestille en kopp cappuccino fra kaffebaren og ta noen deilige, hjemmelagde kaker, macarons og praliner fra den koselige lille kafeen – og kanskje en fargerik slikkepinne eller rosa sukkerspinn til barna?

Flere kvelder i uken tilbys underholdning og shower ved den store utendørsscenen, så du vil ikke kjede deg på kveldstid heller.

 

Mot betaling

Tennisundervisning, svømmetrening, fotballtrening og golf.

Elegante rom

Rommene på Rixos Premium Belek er elegante og stilig innredet i lyse, behagelige nyanser og fine detaljer. Det luksuriøse velværet du nyter på hotellet lyser også gjennom på rommene, som alle har tv (som er veldig elegant bygd inn i et speil), minibar som fylles daglig, te- og kaffefasiliteter, morgenkåpe, tøfler (barn får spesielt utvalgte), WiFi, sentral luftkondisjonering, sminkespeil, hårføner, gulvteppe og marmorgulv, minisafe, skrivebord samt balkong. Som noe ekstra finnes en putemeny, slik at du selv kan velge mellom puter etter dine ønsker. 

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på 37 m² finnes to vanlige sengeplasser og to ekstrasenger, som måler 190x90 cm. Det er mulig, mot et tillegg, å bestille rommet med havutsikt. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og et barn, og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

Familiesuite for fire personer, 3-4 personer

I den fine familiesuiten på 49 m² finnes to soverom med to vanlige sengeplasser hver, altså totalt fire sengeplasser. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få en barnepris.

Bassengsuite andre etasje, 2-4 personer

Bassengsuite andre etasje, 2-4 personer

De lekre bassengsuitene ligger i et rolig og fint lite område ved siden av hovedbygningen. Her hersker harmoni, en skjønn ro og herlig atmosfære. Med 64 m² har dere god plass. Det finnes to soverom med to vanlige sengeplasser hver, og her finnes også to bad. Det ene rommet, som er beregnet for barn, er sjarmerende, kreativt og fantasifullt innredet i samme stil og med samme gladiatortema som på Rixos Premiums søsterhotell Land of Legends Kingdom. Du kommer bli på godt humør med en gang av de glade fargene og herlige detaljene.

Siden rommet ligger på andre etasje har det ingen direkte bassengadgang, men det er bare å gå ned trappen så har du mulighet å nyte det eksklusive området og det innbydende bassenget. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser.

Familiesuite for seks personer, 3–6 personer

Familiesuite for seks personer, 3–6 personer

I den koselige familiesuiten på 74 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 200x110 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for to barn.

Avslappet og med ny energi

Rixos Premium Belek har en utrolig lekkert spa-senter, og du bør virkelig unne deg selv en skjønn behandling i de vakre og luksuriøse omgivelser. Den gjennomtenkte stilen med fine fliser, mosaikk og hyggelige hjørner for avslapping, med myke puter i fargerike farger fører tankene til Midtøsten. Man kommer fullstendig ned i tempo og opplever nesten en indre ro og harmoni med en gang i de lekre og sjarmerende omgivelsene med mange fine detaljer. Uansett om du ønsker avslappende massasje, en deilig ansiktsbehandling, kosmetisk eller terapeutisk behandling så kan det profesjonelle og serviceinnstilte personalet hjelpe deg.

 

Mot betaling

Behandlinger.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Basseng- og strandhåndklær ligger selvfølgelig klar til deg på rommet ved ankomst.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections