Captain Nemo – alle barns beste venn!

Den tøffe piraten Captain Nemo er alle barns favoritt. Han holder til på alle våre Nazar Collection-hoteller, på Anastasia Hotel og Apartments på Kypros og på Blue Sea Holiday Village på Rhodos, hvor han tøyser og leker og lærer barna sjørøverkunster. Den populære piratklubben er naturligvis inkludert i prisen.

Den spennende historien om Captain Nemo

For lenge siden når piratene regjerte de sju hav fantes det én spesiell pirat. Hans navn var Nemo, Captain Nemo. Etter et par hundre år på havet bestemte han seg for å slå seg til ro på en kjempefin piratøy.

Der bygde Captain Nemo og hans mannskap et topphemmelig skjulested hvor pirater fra hele verden strømmet til og bosatte seg. Captain Nemo hørte rykter om at Nazar lærte små pirater piratkunstens alle regler og kontaktet dem for å være med.

Captain Nemo ble da en del av Nazar og under mange år underviste han flere hundre små pirater.

Last ned sangen til:

iPhone!!!AndroidPc/Mac

Bli bedre kjent med Captain Nemo!

Nå har du mulighet til å bli kjent med Nemo i et eksklusivt intervju kun for Nazars gjester. Her kommer en og annen hemmelig å avsløres!

Navn: Nemo Sjømansen
Fødselsdag: For lenge siden...
Favorittmat: Pasta med kjøttboller
Beste piratminnet: Når jeg erobret piratskipet på Pegasos World

Hva er det beste med å være pirat?
- Det beste er at jeg får dele hvordan en riktig pirat skal være, til Nazars små pirater – akkurat som min bestefar lærte meg.

Hva liker du mest med våre hoteller?
- Jeg liker at det finnes mange piratskip, slott og hemmelige skjulesteder for skatter på hotellene.

Hva skal til for å bli pirat?
- For å bli en pirat må man være modig. Men det beste er at alle kan bli en pirat! Det er bare å bli med meg og mitt mannskap på hotellene, så hjelper vi deg å bli en riktig pirat på din ferie.

På sine eldre dager bestemte han seg for at det var på tide å overlate stafettpinnen til sitt barnebarn, Nemo den yngre. Han hadde jo allerede familienavnet Nemo, og når han fikk ta over hatten og tittelen fra sin bestefar var han klar til å starte. Captain Nemo den yngre vil fortsette eventyret og den viktige oppgaven å undervise Nazars små pirater.

Minidisco med Captain Nemo

En dag i Captain Nemo's piratklubb

Piratolympiade
I pirat olympiaden prøver vi på noen av de mest populære idrettene - med en pirattvist!

Piratskole
Her lærer du deg hvordan man går planken, hvordan man plyndrer og, det viktigste av alt, hvordan man håndterer kanonkuler.

Piratkunst
Lag dine egne postkort, prøv på steinmaling, fingermaling eller bli forvandlet med ansiktsmaling. Det er kun fantasien som setter grenser!

Piratlek
Vann er viktig på ferien, og ekstra viktig for alle pirater. Lær deg hvordan man håndterer vannballonger, finn gjemte skatter eller delta i en av konkurransene ved vannskliene.

Piratoppdrag
Her presenteres et spennende oppdrag til alle deltakere som deretter skal fullføres enten i par eller i gruppe. Kanskje kommer vi å støte på noen umulige oppdrag?

Dette er et eksempel på hvordan en dag kan se ut, programmet varierer derimot avhengig av tid på året og hvilket hotell du bor på.

Her bor Captain Nemo

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal i Tyrkia, Anastasia Hotel og Apartments på Kypros og Blue Sea Holiday Village på Rhodos.

Pegasos World

Middelhavets største basseng og kul vannpark.
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Resort

Actionfyllt hinderbane på hotellets egen strand
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Royal

Tre hoteller for prisen av ett og kul wipeout-bane
All Inclusive

fra

Les mer

Pegasos Club

Perfekt All Inclusive-hotell for barnefamilier
All Inclusive

fra

Les mer

Blue Sea Holiday Village

Stilig familiehotell med vår egne skandinaviske barneklubb i idylliske Afandou
All Inclusive

fra

Les mer