Premium Collection

Våre luksus hotell!

Når du bestiller et Premium Collection-hotell får du et av Nazars aller beste hotell. De fleste av disse hotellene er dessuten noen av Middelhavets vakreste og luksuriøse hotell, hit kan du bare reise med Nazar. Med Premium Collection kan du forvente deg alt av luksus for hele familien med kulinariske matopplevelser, utsøkt service og et stort utvalg av fasiliteter for voksne og barn.

Alle hotell med 5 Premium Collection vitner om et All Inclusive-hotell i toppklasse. 

Dette inngår i Premium Collection

All Inclusive

Nydelig All Inclusive i toppklasse med ulike à la carte-restauranter å velge mellom.

For deg som søker et bredt utvalg av deilig mat og drikke, er vår Premium Collection det opplagte valget. Utover vakre presentasjoner av bufféer, blir man tilbudt smaksopplevelser i høy klasse på hotellets konditorier, à la carte-restauranter og barer – selvfølgelig All Inclusive!

Rom med basseng

Det er ikke dårlig å kunne ta et morgenbad fra sin egne terrasse før frokosten.

Vil du nyte av avslapning i en rolige og mer privat atmosfære, så tilbyr vi fantastisk rom, suiter og villaer med adgang til basseng. Å kunne sole og ta en forfriskende dukkert fra egen terrasse er en fantastisk luksus som beriker ferien.

Badeland

Sus ned de heftige vannskliene og nyt av fantastiske badeopplevelser.

På våre Premium Collection-hotell er det luksus, også for barna! Mange av hotellene har heftige badeland i glade farger, som tilbyr minneverdige og raske opplevelser. Dere kan også humpe rundt i en lazy river, eller hoppe i bølgebassengets bølger.

Våre Premium Collection-hotell

Våre andre collections

Utover Premium Collection har vi ytterlige tre collections – alt for å gjøre det enklere for deg å velge rett hotell når du skal på ferie med familien.