Rom med basseng

Ut av rommet eller rett ned i bassenget?

Hva er mer luksuriøst enn et hotellrom med basseng rett utenfor døren? Våre hotell har rom med basseng både for par og for deg med små eller store barn. Direkte adgang til felles basseng, swim up-rom, et helt eget lite basseng på balkongen eller et stort basseng i en privat hage? Uansett hva du velger kommer det å bli en avkjølende gullkant på din ferie.

Velkommen til våre aller mest luksuriøse hotell

Disse hotellene tilbyr praktfull innkvartering for ekte kjennere. Reis med stil i sommer!

Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort

    

Bo i bassenget eller svøm på balkongen?

På vakre Susesi Luxury Resort kan du velge forskjellige typer rom med basseng. Hva sier du til et Terrace House? Her har visse rom direkte adgang til det snirklende bassenget omgitt av palmer og små broer. Eller hvorfor ikke en Royal Suite med eget basseng på balkongen og fantastisk utsikt over havet!  

Les mer

Lara, Tyrkia

IC Residence

    

Designervillaer og direkte adgang til basseng

På IC Residence bor du i villa med privat basseng eller direkte adgang til bassengområdet. Book en Bali- eller Superior Villa og få eget basseng i privat hage! Eller en Lake Villa direkte ved det store bassengområdet - da er det bare å hoppe i!

Les mer

Belek, Tyrkia

Rixos Premium Belek

    

Overdådig og elegant luksus en trapp opp

På Rixos Premium kan du bo i flotte bassengsuiter som ligger i et rolig område ved siden av hovedbygningen. Her er det fred, harmoni og herlig atmosfære. Rommene ligger på andre etasje og du trenger bare å gå ned trappen og nyte bassenget.

Les mer

Susesi Luxury Resort

Video er fortsatt best for å komme i ekte feriestemning. Rull filmen!

Snirklende basseng og kanaler

Bli på terrassen i løpet av hele ferien og ha veldig nære til en avkjølende dukkert!

Kalithea, Rhodos

La Marquise Luxury Resort

    

Omgitt av bassenger!

La Marquise Luxury Resort er et av Rhodos fineste hotell, med mange bassenger som går mellom bygningene. Store deler av hotellet ligger som en oase omgitt av herlige bassenger, så du har aldri langt til nærmeste dukkert! Hvorfor ikke slå på stort og bestill en suite med et helt eget basseng?  

Les mer

Eftalia Ocean

Det er kanskje like greit å sove med badetøyet på? Så nære er bassenget på Eftalia Ocean.

Swim up-klassiker

Har du lengtet etter et basseng utenfor døren? Vi har noe som passer alle. Svøm rolig!

Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Ocean

    

Med bassenget noen meter fra sengen

Eftalia Ocean er et nyere familiehotell med store rom. Her finnes familiesuiter for opptil åtte personer og barnepris tom. 17 år. I rommene med basseng får du direkte adgang til bassenget som ligger like nedenfor eller utenfor terrassen og kun deles med rommene i nærheten.  

Les mer

Side, Tyrkia

Side Star Elegance

    

Bassengrom på svimlende høyder

I romantiske Side Star Elegance’s bassengrom har du direkte adgang til et basseng fra din egen terrasse, og deler bassenget med 5-7 andre rom. I disse rommene bor best de familier som har litt eldre barn med på reisen eller de som reser i par.

Les mer

Kos deg med ditt eget basseng

Slå på stort og velg et rom med helt eget basseng. På en armlengdes avstand dessuten.

Kalithea, Rhodos 

Kresten Royal

    

Svøm utenfor døren med havet som bakgrunn

Elegante og stilige Kresten Royal på Rhodos tilbyr lyse og moderne rom, og for deg som er ute etter litt ekstra ferieluksus finnes det rom som har et eget lite basseng. Ønsker du en egen villa med privat basseng, finnes dette også!

Les mer

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Flere herlige bassengområder

Lindos Imperial er et elegant familiehotell på Rhodos østkyst. Hotellet har riktignok flere bassenger men bor du i en familiesuite kan du få hage- eller havutsikt med privat basseng på terrassen. Rommene er både romslige og moderne. Bo litt finere for litt mindre på Lindos Imperial!  

Les mer

Fig Tree Bay, Kypros

Louis St Elias

    

Eget basseng med fantastisk utsikt

Den sjarmerende og frodige lille resorten Louis St Elias nær Fig Tree Bay har romslige rom med rolige farger. Invester litt ekstra på ferien med et rom med helt eget bassen for late dager i solen med familien. Garantert ferie-suksess venter!  

Les mer