Holiday Collection

Førsteklasses hotell for enhver smak!


I denne kategorien finner du et bredt utvalg av strand- og byhotell med høy standard. De fleste hotellene ligger nær strand og tilbyr derfor fine fasiliteter for barn som vannsklier og internasjonale barneklubber, mens et mindre antall av hotellene ligger sentralt med nærhet til shopping, severdigheter og natteliv. I prinsipp tilbyr alle hotell All Inclusive som inkluderer mat, drikke og snacks.

Både strand- og byhotellene er utvalgt med familien i hovedfokus og vi har gitt hotellene i Holiday Collection 4-5 Holiday Collection, som vitner om høy standard i forhold til for eksempel mat og fasiliteter.

Dette inngår i Holiday Collection

All Inclusive

Med All Inclusive kan du lene deg tilbake, slappe av og nyte ordentlig av ferien.

På våre Holiday Collection-hotell kan du nyte av All Inclusive – det absolutt enkleste og behageligste alternativet for deg og din familie! Du får alle måltider servert i form av herlige bufféer, uten å måtte forlate hotellområdet eller dra frem lommeboken.

Rom med basseng

Få en garantert våt ferie med plask, bad og sol rett utenfor hotellrommet.

Du som elsker å bade har mulighet å bestille et rom med basseng rett utenfor døren. Vi tilbyr både rom med direkte tilgang til et felles basseng og rom med helt eget basseng – uansett hva du velger garanterer vi at du får en minneverdig ferie!

Badeland

Ta en pause fra avslapning i solstolen, med vannsklier for både store og små.

På flere av våre Holiday Collection-hotell finner man morsomme vannsklier for barn i alle aldrer, og på en del finnes det til og med et helt badeland! Her kommer alle i familien til å ha en fantastisk stund når de suser ned de heftige vannskliene med mange tunneler og kurver.

Våre Holiday Collection-hotell

Våre andre collections

Utover Holiday Collection har vi ytterlige tre collections – alt for å gjøre det enklere for deg å velge rett hotell når du skal på ferie med familien.