Nyhet!

Fig Tree Bay, Cypern

Papantonia Hotel


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
500 m 
Sentrum
3,5 km (Protaras centrum) 

All Inclusive-hotell med sjarmerende bassengområde

I det sjarmerende og familievennlige området Protaras på Kypros ligger Papantonia Hotel.

Hotellet har en stilfull bufférestaurant som serverer All Inclusive-buffé samt snacks mellom måltidene og selvfølgelig en bar som forsyner deg med forfriskende drikker av forskjellige slag i sommervarmen.

Ved bassengområdet er det et romslig basseng med mange solsenger og parasoller langs bassengkanten og et separat lite basseng som passer for mindre barn.

Papantonia Hotel har hvite og spartanske hotellrom i forskjellige størrelser for alle typer reisefølger.

Hotellet inviterer noen ganger til forskjellige aktiviteter og enkelte underholdningsarrangementer. Benytt også muligheten til å oppdage nærområdets gleder når du er på ferie her!

Våre gjesters favoritter:

 • Nærheten til Kypros' berømte badestrender
 • Hotellrom med plass til hele familien
 • Det romslige bassengområdet med herlig feriestemning

Vi anbefaler dette hotellet til familier i forskjellige størrelser og til par som reiser uten barn. Du som vil ha nærhet til havet, vil føle deg hjemme her.

Dette hotellet inngår i Value Collection, der vi har samlet våre mest prisgunstige All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Papantonia Hotel

Når du bestiller dette hotellet med oss, er All Inclusive inkludert. Så trenger du ikke bruke ferien på å finne ut hvor familien skal spise sitt neste måltid. I bufférestauranten på hotellet spiser du dine tre hovedmåltider, og her serveres også snacks mellom måltidene.

Barer på Papantonia Hotel

På hotellet er det også en bar ved bassengområdet som serverer drinker, brus og andre ferie-favoritter, så du ikke trenger å forlate området når du vil ha noe å drikke.

Restauranter og barer i området

Hvis det er behov for litt variasjon, er det mange restauranter og barer i området. Her kan du prøve kypriotisk matkultur med en lokal lunsj eller en stemningsfull middag. Hele Protaras og Fig Tree Bay har mange kafeer, barer og restauranter som også har et utvalg som passer for barn.

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss, er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra rommet ditt og frem til det er tid for å reise hjem.

Røyking kan forekomme på fellesområder utendørs.

Hotell med leiligheter i Fig Tree Bay

Hotellrommene på Papantonia Hotel er lyse og romslige og enkelt innredet i hvitt med lyseblå detaljer. Alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong eller terrasse
 • Klimaanlegg
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • TV, telefon
 • Minisafe mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett

Bra å vite

Hotellrommene er tidligere leiligheter og har kjøkkenkrok med kokeplater som ikke brukes. Derimot fungerer vasken og kjøleskapene som er noe større enn tradisjonelle minibarer på hotellrom.

1-romsleilighet, 2–3 personer

1-romsleilighet, 2–3 personer

I 1-romsleiligheten på 30 m² er det to ordentlige soveplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 180x120 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne, og det er mulig å få barnepris for ett barn. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

2-romsleilighet, 2–4 personer

2-romsleilighet, 2–4 personer

I 2-romsleiligheten på 35 m² er det to ordentlige soveplasser og en ekstra seng i form av en sovesofa som måler 180x120 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Har Papantonia Hotel et basseng?

Ja. På hotellet er det et solfylt bassengområde med et romslig basseng. Ved siden av bassenget ligger det lille barnebassenget for de minste gjestene. Rundt bassenget står flere solsenger med parasoller. Nær bassenget er det en bar, så du kan få deg en drink i varmen.

Er det en strand i nærheten av Papantonia Hotel?

500 meter fra hotellet finner du en av områdets mange vakre bukter med helt krystallklart vann – Marlita Bay Beach. En lengre spasertur unna ligger Protaras' mest kjente badebukt – Fig Tree Bay. Du vil ikke ha problemer med å finne en strand som passer for hele familien. Hele kysten består av glitrende bukter for badegjester.

Dette finnes på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikkevarer mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Hotellet har ingen håndkleservice. Ta gjerne med eget håndkle hjemmefra.

Bukten Marlita Bay Beach består av sand blandet med småstein og er relativt grunt.

Hva kan man gjøre på Papantonia Hotel?

På dette hotellet er det noen aktiviteter. Du som gjerne vil bevege deg, kan underholde deg med bordtennis eller med tennis på hotellets tennisbane. Det er en lekeplass for barn på hotellområdet, og det holdes også enkelte underholdningsarrangementer om kvelden på hotellet.

Gå ikke glipp av å utforske hotellets omgivelser når du bor her. Langs kysten ved Fig Tree Bay går en lang strandpromenade langs vannet, som er kantet med kafeer, barer, restauranter og butikker.

I Fig Tree Bay er det en hovedgate hvor det utover tavernaer og puber også er noen butikker.

Den velkjente bukten Fig Tree Bay har en fantastisk sandstrand med turkist vann. Denne grunne badebukten regnes som en av Kypros' beste. Her trives familier med barn i alle aldre og feriegjester som liker å snorkle. Det er solsenger og parasoller til leie og mange restauranter i området.

WiFi

Det er gratis WiFi på hotellrommene og på hele hotellområdet.

Generelt

Røyking kan forekomme på fellesområder utendørs.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss, er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra rommet ditt og frem til det er tid for å reise hjem.

På Kypros er det venstrekjøring. Vær forsiktig hvis du planlegger å kjøre bil i ferien.

På Kypros trenger du en adapter, eller såkalt britisk trepinnkontakt, av G-modell som passer til standard G-uttak. Disse finnes å kjøpe i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellenes egne butikker.

Rommene

Hotellrommene er tidligere leiligheter og har kjøkkenkrok med kokeplater som ikke brukes. Derimot fungerer vasken og kjøleskapene som er noe større enn tradisjonelle minibarer på hotellrom.

Basseng og strand

Hotellet har ingen håndkleservice. Ta gjerne med eget håndkle hjemmefra.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections