Rhodos, Hellas 

Den grønne ferieøya full av opplevelser 

Rhodos har lenge vært en av de mest populære charterdestinasjonene – noe man kan forstå! 

Her trives både barnefamilier og par. På Rhodos finnes mange familiehotell, strender med krystallklart vann, spennende kultur og historie, bra shopping og et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og nattklubber. Helt enkelt en ferieøy for alle! 

Vi har flere familiehotell på øyas nordlige deler i Rhodos by, Ixia, Ialyssos, Afandou, Kolymbia, Kalithea og Faliraki, men også et lengre sør i Kiotari. 

Se alle våre hotell på Rhodos eller les mer om Afandou/Kolymbia, Kalithea/Faliraki, Rhodos by, Ixia/Ialyssos og Kiotari.

Når vil du reise?

Rhodos er et fantastisk reisemål både vår, sommer og høst! Velg hvilken årstid som passer deg best, og finn våre beste tilbud under de ulike årstidene nedenfor.

Her finnes vi på Rhodos

Afandou og Kolymbia

Afandou og Kolymbia tilbyr en fredelig atmosfære mellom høye fjell. I Afandou ligger også Rhodos lengste strandstripe med krystallklart vann. Velkommen til en litt roligere ferie!

Les mer

Ixia og Ialyssos

Ixia og nærliggende Ialyssos på nordvestkysten er virkelig favoritter! Her har du nærhet til alt og en rolig atmosfære. Kysten har også herlig avkjølende vind.

Les mer

Kalithea og Faliraki

Kalithea betyr ”den vakreste utsikten” på gresk. Som passer perfekt for hele området rundt Kalithea og Faliraki. Her finner man en av øyas beste strender! 

Les mer

Kiotari og Lindos

Kiotari er det perfekte reisemålet for å oppleve genuin gresk sjarm. Byen ligger rett utenfor den antike byen Lindos med sine sjarmerende brosteinsgater. 

Les mer 

 

Rhodos by

I Rhodos by finnes det noe for alle med sine vakre utsikter, shopping og fantastiske strender. Ikke langt derifra ligger Ixia som er manges favorittdestinasjon på Rhodos. 

Les mer 

 

Alle våre hotell på Rhodos

På Rhodos finner du høyklasse All Inclusive-hotell, hotell med badeland, prisverdige familiehotell, mindre byhotell og et luksushotell!

Nazars utflukter på Rhodos

Vi har noe for alle - bli med på en utflukt og opplev den vakre øya Rhodos

Våre mest populære hotell

Leter du etter et All Inclusive-hotell, badelandshotell eller rom med eget basseng? På Rhodos finnes alt dette og mye mer! 

Middeltemp. i juli 30°C

Oslo - Rhodos ca. 4h

Valuta: Euro €

Tidsforskjell +1h