Bestilling, betaling og billett

Betalingsmåte

Betaling via Min reise

På vår hjemmeside, nazar.no, kan du logge inn på Min reise ved hjelp av ditt bookingnummer og den e-postadresse som ble gitt i bookingsøyeblikket. Her kan du betale din reise med VISA eller MasterCard. Når reisen er ferdigbetalt kan du enkelt skrive ut din billett via Min reise.

Betaling med kort

Ved booking av reise på vår hjemmeside kan du betale med VISA og MasterCard.

Ved et eventuelt bytte av kredittkort etter betaling legges det til en administrativ avgift.

Betaling over telefon

Du kan også betale per telefon med VISA, MasterCard, Nazar-kort og American Express. Ved betaling med American Express, ber vi deg ved bookingsøyeblikket å sende en kopi av legitimasjonen din til info@nazar.no. Angi bookingnummer for den aktuelle reisen.

Sikker kortbetaling

For Nazar er din sikkerhet ved betaling svært viktig. Vi har derfor plassert hele vår online betalingsløsning hos DIBS betalingsløsning. Dette betyr at ingen kortnummer bearbeides eller lagres i Nazars system. All informasjon om betalingstransaksjonene mottas i kryptert form. Nazar følger dermed gjeldende regelverk (PCI DSS) og krav for å få ta imot betaling med kort.

Betaling med Nazar-kortet

For å gjøre det lettere for deg å kjøpe dine reiser har vi utviklet Nazar-kortet i samarbeid med Resurs Bank. Kortet gir deg mulighet til å delbetale i ditt eget tempo – rentefritt i opptil 12 måneder, eller over en lengre tid med rente. Måneden etter at du har kjøpt reisen får du den første regningen, og du velger siden hjemme i fred og ro hvordan du vil betale den. Klikk her for å lese mer

Nazar-faktura

Sammen med Resurs Bank kan vi nå tilby muligheten til å handle mot Nazar-faktura. Med Nazar-faktura får du opptil 60 dagers betalingsfrist. Når du handler hos oss mot faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av den måneden som kommer etter kjøpet ditt. Mer informasjon og fullstendige vilkår finner du her

Måneden etter kjøpet kan du også velge å delbetale din Nazar-faktura. Mer informasjon finner du på din Nazar-faktura. Vanlig kredittvurdering utføres. Du får en kopi av vurderingen fra opplysningsbyrået. Fakturaavgift tilkommer.

Betale reisen til kontonummer

Du kan betale reisen til kontonummer 1503 36 03212. Skriv inn KID-nummeret i henhold til reisedokumentet.

Internettbetaling

Når du har bestilt din reise med charterfly på vår hjemmeside og dermed betalt med kort får du en bekreftelse på at bookingen er gjennomført samt at betalingen er registrert. Reisebevis/billett sendes via e-post førstkommende hverdag til den e-postadressen som du oppga i bookingsøyeblikket. 

Om betaling ikke registreres på bookingen og dato for avreise er mellom 35–0 dager fra bookingsøyeblikket, kommer bookingen automatisk til å avregistreres innen noen timer. Kontakt kundeservice ved problemer: i første omgang via telefon eller via e-post info@nazar.no.

En ferdigstilt booking med rutefly bekreftes direkte ved bestilling av reisen og en bookingsbekreftelse sendes per mail til hovedreisende. Den reisende skriver selv ut reisedokumentet under fliken Min reise. Her skrives Reisebeviset ut med informasjon om reisen samt referansenummer for hotell og fly. Billetten er personlig. Dokumentet er nødvendig for å kunne gjnnomføre reisen. Billettprosedyren nevnt ovenfor gjelder forutsatt at ikke annet angis i din bookingsbekreftelse og reisebevis.

Tilbakebetalinger

Eventuelle tilbakebetalinger gjøres til det bankkort som reisen ble betalt med.

Registrert betaling på booking

Ønsker du å se om en det er registrert en betaling på din booking, kan du logge inn på Min reise. For å logge inn på Min reise må du opprette en konto med din e-postadresse og passord. Du kan enten opprette en konto når du bestiller din reise eller du kan opprette den i etterhånd på Min reise, se ikonet øverst til høyre. Vær oppmerksom på at du må opprette konto med samme e-postadresse som du oppga i din booking.

Les gjerne våre reisevilkår angående betaling av reise.


Betalingsregler

Reise med charterfly bestilt mer enn 35 dager før avreise

Bestillingen skal bekreftes innen 7 dager gjennom innbetaling av en påmeldingsavgift, heretter kalt depositum. Ved bestilling av reise på internett betales depositumet i bookingsøyeblikket.
Depositumet på 2000 kr/person samt eventuell avbestillingsforsikring betales samtidig.
Den endelige betalingen skal være i hende hos Nazar senest 35 dager før avreise. Har vi ikke mottatt din betaling i tide, kommer reisen til å avbestilles.

Reise med charterfly bestilt mellom 35–0 dager før avreise

Hele reisens beløp betales i bookingsøyeblikket via Min reise eller via kort per telefon. Har vi ikke mottatt din betaling kommer reisen til å avbestilles.

Pakkereise bestilt med rutefly

Har du bestilt en pakkereise med rutefly gjelder andre betalingsvilkår, og hele reisens pris skal betales på en gang ved bestilling.


Billett

Ved pakkereiser med charterfly eller rutefly, er ditt reisebeviset din flybillett

Det er meget viktig at du leser informasjonen på reisebeviset/billetten, og kontrollerer at informasjonen stemmer overens med det du har bestilt. Hvis det ikke stemmer, ber vi deg vennligst om å kontakte oss så fort som mulig. Reisebeviset er en faktura og fungerer også som flybillett når reisen er betalt og flytidene er bekreftet.

Ved pakkereiser med rutefly behøver du skrive ut ditt reisebevis fra Min reise. Du finner reisebeviset og mer informasjon ved å logge inn på Min reise. Tenk på! Navnet på din boking skal være identisk med navnet i ditt pass, gjelder for alle passasjerer på bookingen. Korrekt stavet og inklusive eventuelle mellomnavn.


Gavekort

Du kan enkelt kjøpe Nazars gavekort ved å betale inn summen du ønsker gi bort som gavekort til kontonummer 1503 36 03212. Oppgi bestillerens navn og ”Nazar-gavekort”. Send deretter en e-post til info@nazar.no med følgende informasjon: Navn på personen som skal få gavekortet, adresse som gavekortet skal sendes til samt navn og telefonnummer til bestilleren i tilfelle eventuelle spørsmål skulle oppstå. Husk at våre gavekort er personlige og ikke kan overføres til andre.

Gavekortet gjelder som betaling for reiser bestilt på nazar.no inklusive charterreiser, pakkereiser, fly og hotell.

Betaling med Nazar-gavekort

Når du ønsker å betale med et gavekort fra Nazar sender du dette til oss med post. Ettersom gavekortet er et verdipapir bør du sende det rekommandert. Oppgi bookingnummeret på den gjeldende reisen for å lette registrering av betalingen.

Ved mer enn 35 dager til avreise sendes gavekortet via post som betaling – betalingen registreres når gavekortet er mottatt hos Nazar. Ved mindre enn 35 dager til avreise betales reisen med bankkort i bookingsøyeblikket. Beløpet tilbakebetales siden når gavekortet er mottatt hos Nazar og er blitt registrert som betaling for reisen. Husk at våre gavekort er personlige og ikke kan overføres til andre.


Fullmakt

VIKTIG informasjon for reisende under 18 år, som reiser på pakkereise med charterfly. 
Barn og unge under 18 år skal reise sammen med en voksen. 

I følge gresk lov er det ikke tillatt for personer under 18 år å bo på et hotell/hotellrom uten en voksen. Dvs at personer under 18 år ikke kan reise til Rodos eller Kypros alene. 

Til Tyrkia kreves alltid en fullmakt fra foreldre eller verge til personer under 18 år. 

Les mer nedenfor:

Fullmakt for reisende under 18 år

For reisende som ikke er myndige (dvs. under 18 år) og som reiser uten verge, kreves et spesielt sertifikat der foresatt godkjenner reiseavtalen. Du kan laste ned sertifikatet her. Sertifikatet skal siden sendes til:

Nazar Nordic AB
Öresundshuset
Hans Michelsensgatan 9
211 20 Malmö, Sverige

Du kan også skanne dokumentet og sende det til oss via e-post: info@nazar.no

Fullmakten skal også tas med på reisen. Nazar har ikke ansvar for mindreårige som reiser uten fullmakt. Barn under 16 år får ikke reise alene. Kontakt oss senest 5 hverdager innen avreise for mer informasjon.

Observer at dokumentet kun gjelder for reise med våre charterfly, ikke rutefly.