Faliraki, Rhodos

Stamos Plus

Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 138 svar
Gjestenes vurdering
3.5 av 5
Baseres på 138 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
800 m 
Sentrum
1 km 

Herlig feriestemning

Stamos Plus er et godt All Inclusive-hotell i Faliraki. Det er en herlig og avslappet feriestemning ved hotellets basseng, hvor tiden blir brukt til å slappe av, sole, bade, lese bøker og bare nyte av å ha ferie!

Det er kun 800 meter til stranden i Faliraki, så du kan også ta en forfriskende dukkert!

Både frokost, lunsj og middag, som er en del av All Inclusive-programmet, presenteres som buffé, og her er både Middelhavsinspirert og gresk mat.

Du bor i romslige og nyrenoverte rom, som er enkelt og stilrent innredet i lyse nyanser.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Koselig bassengområde

Der er en herlig og avslappet feriestemning ved hotellets basseng, hvor tiden bliver brukt til å slappe av, sole, bade, lese bøker og bare nyte av å ha ferie. Her er også et lite barnebasseng.

Her finnes en bassengbar som er en del av All Inclusive, hvor du kan hente forfriskninger, og i løpet av dagen også litt lettere snacks.

Det er ca. 800 meter til stranden i Faliraki, så det er også mulig å ta en deilig dukkert i havet!

Mot betaling:

Solsenger og parasoller på stranden

Spis deg glad!

På Stamos Plus er All Inclusive inkludert i prisen, dette betyr at du ikke behøver lete etter restauranter eller bekymre deg over matbudsjettet – så du kan bare slappe av og nyte ferien!

Både frokost, lunsj og middag presenteres som buffé, og her er både Middelhavsinspirert og gresk mat. I løpet av dagen finnes lettere snacks ved bassengbaren, og et par timer på ettermiddagen finnes også kaffe, kaker og is.

Lokale drikkevarer, som vin, fatøl og lokal sprit er inkludert i All Inclusive-programmet.

Mot betaling

Alle drikkevarer og mat etter kl. 22.30

Opplev Rhodos by

På Stamos Plus bor du ikke langt fra den livlige og populære feriebyen, Faliraki, som spesielt i sommermånedene summer av liv fra alle de unge menneskene som besøker byen på grunn av dens liv. Utover å besøke Faliraki, kan du også ta en tur til Rhodos by.

Rhodos by er en levende by med en veldig sjarmerende gammel bydel med smale brosteinsbelagte gater, en imponerende borg og et vell av hyggelige kafeer, barer og restauranter.

Det er fri WiFi ved bassenget, på rommene og i lobbyområdet på Stamos Plus.

Romslige, nyrenoverte rom

Rommene på Stamos Plus er lyse, romslige og nyrenoverte. De er fint, enkelt og stilrent innredet i lyse nyanser.

Her finnes tv, minikjøleskap, individuell luftkondisjonering, minisafe, vannkoker og hårføner.

Mot betaling:

Minisafe

Dobbeltrom Large, 2-3 personer

Dobbeltrom Large, 2-3 personer

Dobbeltrom Large er ca. 27 m² og her er to vanlige sengeplasser samt en ekstraseng. Denne måler 180x90 cm, noe som er litt mindre enn en vanlig seng. Her kan maks. bo tre personer, og det er mulig å få en barnepris.

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Dubbelrum Deluxe är cirka 45 m² och här finns två riktiga sängplatser samt två extrasängar. Dessa mäter 180x90 cm, vilket är något mindre än en vanlig säng. Det kan bo max fyra personer och det är möjligt att få ett barnpris.

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuite, 3-4 personer

Familiesuiten er 45 m², og her er et soverom med to vanlige sengeplasser samt to ekstrasenger i stuen. Disse måler 180x90 cm, noe som er litt mindre enn en vanlig seng. Her kan maks. bo fire personer, og det er mulig å få en barnepris.

Det er ikke badehåndklær på hotellet, så vi anbefaler at du tar med dette hjemmefra.

WiFi på hotellet kan variere en del i hastighet og dekning avhengig av hvor på hotellets område du befinner deg.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. 

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections