Türkler/Alanya, Tyrkia

Eftalia Aqua


7 personer i samme rom
Barnepris til og med 17 år
Gjeste­vurdering
3.8 av 5
100% Green Energy
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
100 m 
Sentrum
5 km/17 km 

Populært badelandshotell nære Alanya

Familiehotellet Eftalia Aqua har i mange år vært et av Nazars mest populære badelandshotell, og vi forstår godt hvorfor - Her får du All Inclusive, store familiesuiter med plass til opptil 7 personer og barnepris til og med 17 år.

Utover hotellets egne badeland, har du fri tilgang til den enorme beach clubben Eftalia Island, når du bor på Eftalia Aqua - beach clubben kan også benyttes når man bor på søsterhotellene Eftalia Ocean og Eftalia Village, som også er en del av Nazars utvalg. Her er det blant annet et stort badeland, basseng, barneklubb, restauranter og selvfølgelig en sandstrand! På hotellområdet er det også et stort område med piratskip, vannsklier og bassenger, hvor hele familien kommer til å stortrives.

Eftalia Aqua ligger i Türkler rett ved den lille byen Avsallar, hvor det er flere hyggelige cafeer, restauranter og butikker. Fra hotellet er det kun en halvtimes biltur til den populære feriebyen Alanya. 

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Gigantisk beach club

Når du bor på Eftalia Aqua har du tilgang til den fantastiske beach clubben Eftalia Island, den strekker seg utover et enormt område langs stranden. Du skal bare over på den andre siden av veien fra hotellet for å komme hit, og det er bygget en tunnel under veien så du enkelt tar deg til den fantastiske beach clubben. Her åpner det seg en verden med vannaktiviteter, bassenger, restauranter og en deilig sandstrand. 

Til barna er det flere separate barnebasseng med et kult piratskip med mindre vannsklier og gøyale vannleker, som de yngste vil elske. Rundt om det ene barnebassenget er det en liten lazy river, hvor de minste kan drive rundt i sine små oppblåsbare baderinger eller bare svømme avsted i strømmen. De litt større barna og barnlige sjeler kommer til å elske beach clubbens badeland. Her er det nemlig ikke mindre enn 12 morsomme vannsklier. I beach clubben er det også flere barer og restauranter, hvor du kan ta en pause fra solen og nyte litt kald drikke i en av de deilige sofaene med en deilig utsikt over havet. Sanden er finkornet med innslag av småsteiner i vannkanten. Vannet blir relativt fort dypt. Her er solsenger, parasoller og en strandbar, her serveres det snacks og lokale drikkevarer. Du kan, mot et tillegg, leie en fin strandpaviljong for en dag. 

Beach clubben benyttes fritt av gjester på Eftalia Aqua og fire andre Eftalia hotell, hvor familiehotellene Eftalia Ocean og Eftalia Village også kan bestilles gjennom Nazar. 

På Eftalia Aquas egne hotellområde er det også et badeland med 11 vannsklier for både store og små. Her  finnes også et deilig stort basseng, hvor det i løpet av dagen arrangeres underholdning og aktiviteter, det finnes også et stille-basseng som er forbeholdt personer over 16 år, hvor du kan slappe av i ro og fred. Det er flere barnebasseng, der de minste er skjermet fra solen. 

Hotellet tilbyr håndkle-service til både basseng og strand uten ekstra kostnader - du skal kun betale et depositum i starten av ditt opphold. Av sikkerhetsmessige grunner, er det begrensninger på høyde og  alder for visse av vannskliene. Les mer under "Viktig å vite før du bestiller dette hotellet". 

Mot betaling 

Visse vannsportaktiviteter, mat og drikke på enkelte tema-restauranter på Beach Clubben, drikke på Eftalia Island.diskoteket, Beach Clubbens velværesenter, bytte av håndkle.

Eftalia Island: Andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann, mat og drikke i visse av temarestaurantene, spa, alle drikkevarer på diskoteket. 

All Inclusive – ingen uventede utgifter!

Har du ikke allerede oppdaget fordelene med å reise med All Inclusive, så er tiden inne! Her trenger du aldri å tenke på lommeboken eller hvor maten skal inntas. 

Frokost, lunsj og middag serveres som buffeer i hovedrestauranten som gikk gjennom en totalrenovering 2021-2022. Man har også tenkt på barna som har sitt helt egne buffetområde. På visse dager er det festlige temakvelder, for eksempel tyrkisk aften, som preger og pryder både serveringer og menyen. Alle lokale drikkevarer er inkludert i prisen. 

Mellom hovedmåltidene har hotellets Burger Land åpent og serverer enklere retter som for eksempel pizza, hamburgere, salater og suppe. Burger Land har dessuten åpent 24 timer i døgnet, dog ikke når hovedrestauranten er åpen. Gå ikke glipp av hotellets egen pub, Efes, som serverer iskald øl, eller det lille konditoriet i lobbyen, som byr på smakfullt bakverk og kaffe. Is er inkludert for alle hotellets gjester under visse tider på beach clubben, og på beach clubben finnes også flere restauranter og barer, både ved bassengene og ved stranden.

På hotellet og i beach clubben er det totalt fem tema-restauranter. på beach clubben: tyrkisk, italiensk, asiatisk samt en grillrestaurant og på hotellet finnes en italiensk restaurant- du har mulighet for å spise på en av disse restauranter uten tillegg en gang såfremt det finnes plasser. Husk å bestille bord i god tid! 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Ferskpresset fruktjuice, special-cocktails, drikkevarer på flaske,enkelte importerte drikkevarer, tyrkisk kaffe, og alle drikkevarer på diskoteket på Eftalia Island. I beach baren må man betale for andre drikkevarer enn øl, vin, brus og vann. Besøk på temarestaurantene, utover første besøk på en av dem.  

Vær oppmerksom på at tider og utvalg kan endres avhengig av antall gjester og sesong. 

Internasjonal barneklubb og minidisco

Hvis barna ønsker annen underholdning enn badelandet, så arrangerer familiehotellets internasjonale aktivitetsguider hver dag en masse gøyale og hyggelige aktiviteter i den internasjonale barneklubben ved beach clubben.
Barneklubben er et lekeparadis for alle hotellets barn mellom 4-12 år, hvor aktivitetsguidene leker med barna, lager kreative aktiviteter, øver på dans til minidisco og arrangerer konkurranser. Kveldens høydepunkt er minidisco, hvor barna ivrig fremfører sine kunnskaper på dansegulvet - kanskje de også kan lære sine foreldre ett par trinn.
I beach clubben finnes en stor lekeplass samt et mini-amfiteater, hvor barna kan leke og kose seg. 

Aktiviteter på dagen og show på kvelden

På Eftalia Aqua har du gode muligheter for å få testet dine evner i både tennis, bordtennis og dart, og har du konkurranseinstinkt skal du holde øynene åpne når underholdningsteamet arrangerer turneringer i ulike aktiviterer.

Det er flere butikker på hotellområdet og ved beach clubben, hvor det fristes med bl.a. smykker, lærvarer og souvenier. Hvis du gjerne vil holde formen ved like mens du er på ferie, kan du besøke hotellets fitnessenter, og hvis du har ekstra behov for avslapping, kan du besøke velværesenteret på hotellet eller i beach clubben. Hvis det er noen våghalser i familien, vil vi anbefale å ta turen innom Zipline-parken i Eftalia Island, som har både klatrevegg og forskjellige hinder i høyden.

Ha det gøy med ulike aktiviteter på dagene. For eksempel biljard eller kanskje skumparty? På hotellet finnes et program for de aktiviteter som finner sted under oppholdet. Om kveldene arrangeres det underholdning av hotellets aktivitetsguider ved beach clubbens store amfiteater og visse dager er det show med live-musikk. Etter underholdningen kan du danse på beach clubbens store utendørsdiskoteket, og for de små barna arrangeres det minidisco.

Det finnes kostnadsfri wifi i lobbyen og på rommene, men forbindelsen kan være noe ustabil.

Mot betaling

Tennisutstyr samt belysning på tennisbanen, zipline parken og beach clubbens spa.

Store familiesuiter for opptil syv personer

Om dere er en stor familie som reiser samlet, eller om barna skal ha med lekekamerater, så fortvil ikke! Her kan dere bo opptil syv personer samlet i de romslige familiesuitene. Legg merke til at i de treetasjes anneksbygningene er det ikke heis, men hotellets vennlige personale hjelper gjerne til med å få bagasjen fram. Alle rom er totalrenoverte i 2021.

Rommene er fordelt på henholdsvis en hovedbygning og fire anneksbygninger. Det er dobbeltrom og familiesuiter i alle bygningene så du kan ikke bestille en bestemt bygning på forhånd. Rommene er innredet med gråe, hvite, brune og blå nyanser.

Alle rom har WiFi, telefon, laminatgolv, tv, individuell luftkondisjonering, minibar, vannkoker, minisafe og balkong. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. 

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrom for tre personer, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på 24 m² og her finnes tre ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. to voksne og et barn og det er mulig å få en barnepris. Dette rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom for fire personer, 2–4 personer

Dobbeltrom for fire personer, 2–4 personer

Dobbeltrommet er på 34 m² og her finnes tre ordentlige sengeplasser, og den fjerde personen sover i en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo tre voksne og et barn eller to voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for to barn.

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

Familiesuite for fire personer, 2–4 personer

I familiesuiten på ca. 43 m² finnes to soverom med to senger i hver. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo opptil fire voksne her og det er mulig å få opptil to barnepriser. 

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite for syv personer, 4–7 personer

Familiesuite, på ca 60 m² består av to soverom. Det er fem vanlige sengeplasser og resten av selskapet sover i sovesofaer. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og opptil to barn kan få barnepris.

Türkler/Alanya

Hotellet ligger ved Türkler utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Dette hotellet er en del av konseptet Green Energy, som er vår nye satsning for en mer bærekraftig reisebransje. Dette bestemte hotellet drives av 100% fornybar energi fra solceller!

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Eftalia Auqa er et større hotell og beach clubben like stor med mange mennesker, så stemningen kan være livlig og aktiv, det samme gjelder hovedrestauranten - spesielt i høysesong kan det være noe trengsel ved buffeten.
Vær oppmerksom på at tider og utvalg på restaurantene kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong.
Vannet ved stranden blir relativt fort dypt, så hold øye med små barn, når de leker i vannkanten. 

Beach clubben kan fritt benyttes av gjestene på Etalia Aqua og fire andre Eftalia hoteller, hvor familiehotellene Eftalia Ocean og Eftalia Village kan bestilles gjennom Nazar. 

Vær oppmerksom på at det ikke er heis i de tre-etasjes anneksbyggningene. 

Wifi på hotellet kan variere en del i hastighet og dekning avhengig av hvor på hotellets område du befinner deg. Kun noen rom har WiFi, men forbindelsen kan være litt ustabil. Det er kostnadsfri WiFi i hotellets lobby. Det er et stort område med mange mennesker og derfor kan det på visse tidspunkter av dagen være vanskeligere å komme på nett enn andre. Det er ikke WiFi på beach clubben.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for visse vannsklier: 

Wild Slide

30 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimum høyde 130 cm. Dybde i basseng 125 cm.

Free Fall

32 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimum høyde 130 cm. Dybde i basseng 125 cm.

Black Hole

89 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7-10 år med voksen. Minimum høyde 130 cm. Dybde i basseng 125 cm. 

Rafting West/East

69 meter lang. Aldersgrense 11 år, 7-10 år med voksen. Dybde i basseng 125 cm.

Twister Right/Left

55 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde i basseng 120 cm.

Kamikaze

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde i basseng 120 cm.

Multi Slidestyle

54 meter lang. Aldersgrense 11 år. Minimumlengde 130 cm. Dybde i basseng 120 cm.

Body Slide

70 meter lang. Aldersgrense 11 år.  Minimumlengde 130 cm. Dybde i basseng 125 cm.

Bowl

40 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumlengde 145 cm. Dybde i basseng 180 cm.

Boomerang

23 meter lang. Aldersgrense 14 år. Minimumhøyde 145 cm. Dybde i basseng 125-145 cm.

 

Vennligst bemerk at hotellet kan endre disse regler uten å informere Nazar.

 

Skjem bort deg selv med en behandling

Nyt freden og roen mens barna er travelt opptatt i vannparken. Ta turen innom velværesenteret og glem for en stund alt om stress og mas mens de profesjonelle behandlerne tar hånd om deg. Her har du adgang til badstue og hamam, det tyrkiske badet. Her tilbys også massasje og et stort utvalg av ansikts- og kroppsbehandlinger. På beach clubben finnes også et velværesenter, der alt er mot ekstra betaling.

Mot betaling

Behandlinger i velværesenteret på hotellet. Besøk og behandlinger i beach clubbens velværesenter.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

Vi på Nazar er eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections