Gruppereiser på dine vilkår!

En reise for hele tjukke slekta

Drømmen du om å samle hele vennegjengen, din store familie (eller kanskje en kombinasjon av dine venner og din familie) og og reise på en god og herlig ferie, hvor man virkelig er sammen? Da vil vi veldig gjerne hjelpe deg med å få den drømmen til å gå i oppfyllelse.

Hos Nazar har vi mange års erfaring med å planlegge og skreddersy gruppereiser, i tett dialog og samarbeid med våre gjester ut fra deres ønsker, tanker og drømmer. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å få skreddersydd nettopp din reise for en større gruppe til vårt populære reisemål.

Uansett om reisen er for ferie og kos med gode venner, en stor familiebegivenhet som dere ønsker å feire sammen under varmere og mer eksotiske himmelstrøk, en forening som vil ut å reise sammen eller om dere skal holde en konferanse, som denne gang skal være annerledes en det alltid har vært, så kan vi hjelpe dere.

Hver tiende person reiser helt uten kostnad!

Slik funker det:

Vi står for fly og hotell for den billigste (ikke spedbarn). Den tiende personen får betale eventuelle tillegg som mat på flyet og transfer. Alle ti reisende må bestilles ved samme tilfelle og skal ha samme utreisedato, men kan reise fra ulike utreiseflyplasser.

Slik gjør du:

Bestill din reise og mail deretter bookingnummer til info@nazar.no eller ring 955 115 51 så korrigerer vi prisen. Tilbudet gjelder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Gruppereiser for alle tilfeller!

Familie og venner

En uforglemmelig opplevelse som alle vil elske

Er dere en familie som flere ganger har snakket om å reise sammen? Altså reise sammen alle sammen – besteforeldre, foreldre, barn, fettere, kusiner – hele slekta.

Så ta en prat med oss, og la tanken bli til virkelighet.

Det er ganske fantastisk når man reiser på ferie med flere generasjoner samlet. Forestill deg bare et par av disse ferieøyeblikkene og din glede.

Grupper og foreninger

Skap felleskap – også når dere reiser

Uansett om dere er en offisiell forening, klubb eller en gjeng venner og bekjente som er bundet sammen gjennom felleskap, så kan vi hjelpe med å sette sammen en reise for nettopp dere. Vi har masse erfaring, som vi gjerne deler med dere når en slik tur skal planlegges.

Skriv til oss for å høre mer.

Konferanse

Kom ut av de vante rammene og opplev energien

Hvorfor ikke kombinere det faglige arbeide med gode opplevelser langt vekk fra hverdagen?

Dere vil utvilsomt skape et felleskapet på en helt annen måte enn man gjør på kontoret.

Populære gruppereisehotell

Reiser dere flere sammen?

Familierom

Med rom for opptil åtte personer!

Ofte finnes det bare plass til tre personer i et hotellrom, og det er dessverre ikke alltid optimalt. Hele familien skal selvfølgelig være samlet på ferien!

Familierom

Vi arrangerer spesialreiser

Treningsreiser

Tren på egenhånd eller bli med på noen av våre pakkereiser

Det kan godt være at man er på ferie, men det kan alikevel være godt å få rørt litt på seg.

Treningsreiser