Nyhet

Gennadi, Rhodos

Gennadi Grand Resort

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
1 km (Gennadi) 67 km (Rhodos by) 
Gennadi Grand Resort
Gennadi Grand Resort_1
Gennadi Grand Resort_2
Gennadi Grand Resort_3
Gennadi Grand Resort_4
Gennadi Grand Resort_5

Moderne luksushotell i Gennadi

Utenfor den lille kystbyen Gennadi, midt ute på den vakre landsbygden ligger fredelige Gennadi Grand Resort. Det er et ultramoderne designet, elegant luksushotell med alt du behøver for å feriere med stil. Gennadi Grand Resort har store eksklusive bassengområder, en fin strand og over 150 rom med eget basseng!

Til Gennadi Grand Resort reiser du også for smaksopplevelsene. Hotellet har en fantastisk bufférestaurant, flere luksuriøse à la carte-restauranter, og barer med drikke og snacks av høyeste kvalitet.

Rolig bassengområde og rom med eget basseng

Gennadi Grand Resort har bassengområder for alle smaker. Et stort hovedbasseng med tilhørende bassengbar, et lite barnebasseng og to bassengområder i roligere miljø. Bak bassengbaren ved hoved bassengområdet ligger også et stort utendørs-boblebad, og i hotellets spa finnes et oppvarmet innendørsbasseng. På toppen av dette har hotellet over 150 rom som har private basseng!

På dette hotellet ferierer du som vil ha fred og ro. Ferien din her handler om å spise godt og nyte sol og service med stil.

Våre gjesters favoritter:

Den rolige og avslappende atmosfæren

Førsteklasses mat og drikke

Rommene med eget basseng

Vi anbefaler dette hotellet til par i alle aldre og familier med yngre barn. Du som vil ha fred og ro, spise og drikke godt og bo romslig og moderne kommer til å kose deg her!

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

All Inclusive på Gennadi Grand Resort

På dette hotellet reiser du All Inclusive med oss. Det betyr at nesten all mat og drikke er inkludert i din reise og allerede er betalt hjemmefra. Og hvilken mat! Gennadi Grand Resorts All Inclusive- og matutvalg er i toppklasse. I hotellets buffetrestaurant, hvor du spiser dine tre hovedmåltider, er søkelyset på kvalitet fremfor kvantitet. Du velger selv ubegrenset med for- og hovedretter og nyter dessert akkompagnert av rolige toner fra en pianist. Noen dager tilbud også levende harpe- eller fiolinmusikk.

Du kan sitte både innendørs og ute på den romslige terrassen mens du nyter alle de kulinariske herlighetene.

Barer på Gennadi Grand Resort

På Gennadi Grand Resort finnes flere barer med både drinker, snacks og enkle retter. Lobbybaren blander drinker basert på en sjenerøs drinkliste hvor alt innenfor All Inclusive-konseptet er tydelig merket med rødt, og her kan du sitte både inne og ute. Bassengbaren med drikke og enkle retter ligger praktisk til ved siden av hovedbassenget. En annen bassengbar ligger ved en av de roligere bassengene, og strandbaren gjør at du slipper å gå opp til hotellet om du blir tørst eller sulten. Du kan også velge å bytte ut din lunsj i hovedrestauranten mot en enklere lunsj i basseng- eller strandbaren.

Hotellet har også en eksklusiv gin bar på taket til hovedbassenget, som ligger utenfor All Inclusive-programmet. Her serveres også cocktailer.

Hver enkelt parasoll ved bassengområdene har et unikt nummer og en QR-kode. Det betyr at du, med hjelp av en app du laster ned, kan bestille i hotellets barer direkte fra solsengen. Servitøren kommer siden ut med din bestilling til din plass.

Hvor mange à la carte-restauranter har Gennadi Grand Resort?

Ved det rolige bassenget ved siden av lobbyområdet ligger en av hotellets à la carte-restauranter som serverer italiensk-inspirert mat. Den er åpen både til lunsj og middag. Det er også en andre à la carte-restaurant her og på kvelden serverer denne grillrestauranten fantastisk kjøtt. Ved siden av bassengbaren ligger de to middelhavsinspirerte à la carte-restaurantene – den ene åpen til lunsj og den andre til middag. Begge serverer tradisjonelle greske spesialiteter.

Gennadi Grand Resort har også en fine dining-restaurant med en eksklusiv smaksmeny, som ikke er inkludert i All Inclusive-programmet.

Du som bor i en av hotellets suiter, med unntak av juniorsuitene, har mulighet til å besøke à la carte-frokosten på restauranten Level 2, to ganger i løpet av en ukes opphold.

Barnas All Inclusive

På Gennadi Grand Resort er det rikelig med mat, snacks og drikke som passer for barn. Uansett om du og barna vil spise sunt eller unne dere litt ekstra på ferien, finnes muligheten her. For eksempel tilbyr hotellet godt tilberedt vegetarmat også for barn, og grønnsaker og fin frukt finnes alltid ved måltidene. Selvfølgelig serveres det is All Inclusive til alle barn.

Spesialtilpasset All Inclusive

Gennadi Grand Resort har få restriksjoner når det gjelder spesielle matbehov. Er du gluten- eller laktoseintolerant, vegan eller vegetarianer er det bare å informere resepsjonen eller Guest Relations om det, så forsøker hotellet tilpasse din matopplevelse etter dine behov. I buffetrestauranten er dessuten alle rettene også tydelig merket med symboler for hva maten inneholder.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

All Inclusive-buffet. Frokost, lunsj og middag

Alkoholholdige/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-00.00

1 besøk på hver à la carte-restaurant (ved 1 ukes opphold)

Strandbar og bassengbar med drikke, snacks og enkle retter

Is mesteparten av dagen

Snacks under deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på à la carte-restaurantene i god tid, gjerne i starten ab ditt opphold, men senest en dag i forveien

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder bukser i skikkelig stil og overdeler med ermer. Badetøy, sportsklær og slitne klær er ikke tillatt

Noen importerte drikker, fine dining-restauranten og gin baren er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Romslige rom med avkledd design

Gennadi Grand Resorts sofistikerte rom er en perfekt kombinasjon av komfort og moderne design. De omfattende og minimalistiske rommene er en kul oase å slappe av i under din solfylte ferie. Alle rommene har steingulv.

Dette finnes på alle rom:

Balkong, terrasse eller terrasse med eget basseng

Individuell luftkondisjonering

Minibar som fylles på en gang per opphold

WiFi

Vannkoker

Te- og kaffefasiliteter

TV, telefon, minisafe

Morgenkåpe, tøfler

Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

Hotellets rom har åpen planløsning. Toalett og dusjkabinett er adskilt fra hverandre. Likeså vaskene som er helt åpne i rommet.

Minibarens første inkluderte innehold består av brus, øl og vann.

På hotellet har hvert enkelt rom et eget WiFi. Din personlige kode finner du i mappen til ditt roms nøkkelkort.

Dobbeltrom med hageutsikt, 2 personer

Dobbeltrom med hageutsikt, 2 personer

I dobbeltrommet på 30 m² er det to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst én fullt betalende, og her kan bo maks. to voksne. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom med basseng og hageutsikt, 2 personer

Dobbeltrom med basseng og hageutsikt, 2 personer

I dobbeltrommet med basseng på 30 m² er det to ordentlige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks.to voksne.

Juniorsuite med hageutsikt, 2–3 personer

Juniorsuite med hageutsikt, 2–3 personer

I juniorsuiten på 40 m² er det to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 140x198 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne, og det er mulig å få barnepris for ett barn. Du kan velge å oppgradere hageutsikten til havutsikt mot tillegg.

Juniorsuite med basseng og hageutsikt, 2–3 personer

Juniorsuite med basseng og hageutsikt, 2–3 personer

I juniorsuiten med basseng på 40 m² er det to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa som måler 140x198 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Suite med hageutsikt, 2–4 personer

Suite med hageutsikt, 2–4 personer

I suiten på 47 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av en sovesofa som måler 153x195 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne og ett barn eller to voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Suite med basseng og hageutsikt, 2–4 personer

Suite med basseng og hageutsikt, 2–4 personer

I suiten på 47 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av en sovesofa som måler 153x195 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, og her kan bo maks. tre voksne og ett barn eller to voksne og to barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Familiesuite havutsikt, 2–5 personer

Familiesuite havutsikt, 2–5 personer

I familiesuiten med havutsikt på 80 m² finnes fire ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 140x198 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og et barn og det er mulig å få barnepris for et barn.

Hvilke basseng finnes på Gennadi Grand Resort?

På Gennadi Grand Resort finnes det flere basseng. Det store hovedbassenget og utendørs-boblebad med tilhørende bassengbar, et barnebasseng, et innendørsbasseng og to avslapningsbasseng hvorav det ene er omkranset av flotte bassengpaviljonger. Ved hovedbassenget, som er litt mer livlig, er det sporadisk musikk både dagtid og kveldstid.

Hotell like ved stranden

Rett nedenfor hotellet ligger den 500 meter lange stranden. Her finnes også en bar, så du slipper å gå opp til bassengområdet om du vil ha noe avkjølende eller mettende.

Dette finnes på stranden:

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandbar med drikke og enkle retter

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Stranden består av sand blandet med småstein, og småstein i vannkanten. Svømme sko anbefales!

Håndkleservice

Du kan låne håndklær til basseng og strand ved hotellets spa. Du henter ut ditt håndkle med håndklekortet du får ved ankomst til hotellet. Du kan hente ett nytt håndkle hver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen under visse tider på dagen.

Underholdning for barn

I hotellets egen barneklubb er barn mellom 4–12 år velkomne i høysesongen! På dagtid holder de internasjonale aktivitetsguidene barna i aktivitet med saker som ansiktsmaling, eventyr på stranden, planting og morsomme spill.

Minst fire kvelder i uken arrangeres et morsomt minidiskotek hvor barna kan kose seg skikkelig på dansegulvet!

Dette finnes også på barnas Gennadi Grand Resort:

Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek

Liten lekeplass

1 barnebasseng

Barnevakt mot ekstra kostnad

Hva kan man gjøre på Gennadi Grand Resort?

På Gennadi Grand Resort kan du enkelt la være å være aktiv. Sulle du likevel føle seg inspirert kan du leie en bil og utforske de små pittoreske byene i området. En unik sjanse til å oppleve det ekte Rhodos!

På hotellet finnes to fine baner for deg som vil spille tennis. Gennadi Grand Resort har også en smykkebutikk hvor du kan kløpe med deg en suvenir hjem.

Ta leiebilen og besøk den vakre stranden Prasonisis med finkornet sandstrand! Alle som foretrekker å bade på en sandstrand fremfor steinstrand vil trives her, og dette er et mekka for surfere og andre vannsportfans.

Det er cirka 1 kilometer fra hotellet til den lille byen Gennadi og Rhodos by ligger cirka 67 kilometer bort. Bussen til havnebyen Lindos og Rhodos by stopper rett utenfor hotellets hovedinngang.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg. På hotellet har hvert enkelt rom også et eget separat WiFi. Din personlige kode finner du i mappen til ditt roms nøkkelkort.

Et utvalg aktiviteter på Gennadi Grand Resort:

Tennis, bordtennis, boccia, dart og strandvolleyball

Noen vannaktiviteter i bassenget

Et utvalg underholdning på Gennadi Grand Resort:

Kveldsunderholdning ved bassengbaren utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Tennis- og dykketimer

Luksuriøst hotellspa på Rhodos

I det varme, rolige spaet på Gennadi Grand Resort finnes flere fine fasiliteter. Det finnes en badstue og en dampbadstue som du kan bruke fritt. Det tyrkiske badet hamam og det herlig boblebadet besøker du mot en ekstra kostnad. I spaet kan du dessuten unne deg en skjønn behandling, som for eksempel parmassasje, manikyr eller pedikyr.

Trening og treningsstudio på Gennadi Grand Resort

På Gennadi Grand Resort finnes et treningsstudio som har det meste du behøver av treningsapparater og vekter for å holde deg i gang på ferien. Du som er over 16 år, kan også ta noen svømmetak i det oppvarmede innendørsbassenget. Ønsker du å øke pulsen, kan du ta en yogatime, en dansetime eller være med på vannaerobic. Du kan bestille en personlig treningsinstruktør mot en ekstra kostnad.

Et utvalg av trening på Gennadi Grand Resort:

Treningsstudio innendørs og utendørs, og oppvarmet innendørsbasseng

Yoga

Pilates og vann-pilates

Vannaerobic

Gåturer – guide finnes tilgjengelig

Terrengsykkelutleie med guide 2 ganger per uke

Mot betaling

Alle behandlinger, hamam, oppvarmet boblebad

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Dette hotellet ligger på landsbygden og adskilt fra andre bygninger. Transfertiden mellom hotellet og flyplassen kan derfor bli lang. Vi anbefaler å leie en bil for å smidig ta seg rundt på Rhodos når du bor her.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i starten og slutten av sesongen.

Rommene

Hotellets rom har åpen planløsning. Toalett og dusjkabinett er adskilt fra hverandre. Likeså vaskene som er helt åpne i rommet.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections