Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial


4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.1 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
10 km (Lindos) 4 km (Kiotari) 

Familiehotell i Kiotari med mange fasiliteter

Lindos Imperial ligger i rolige Kiotari på østsiden av Rhodos. Dette store familiehotellet har mange fasiliteter og aktiviteter, internasjonal barneklubb og et spa med ulike behandlinger. All Inclusive-programmet inkluderer et flertall av restauranter og barer som serverer velsmakende mat både fra Hellas og fra mange av verdens hjørner.

Lindos Imperial har også veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del i satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Overnatting på Lindos Imperial

Arkitekturen på hotellet består av sjarmerende hus i pastellfarger som strekker seg helt opp en bakke og ned til sjøen. De koselige rommene og alle fasilitetene er dermed spredt over et stort og kupert område, så du kan forvente mye turgåing på hotellområdet.

Et hotell nær havnebyen Lindos

Lindos Imperial ligger tilbaketrukket rundt 10 kilometer fra den historiske havnebyen Lindos, som absolutt er verdt et besøk. I havnebyen myldrer små butikker og restauranter i svingete smug – og fra høyt oppe i åssiden har du en fantastisk utsikt.

Våre gjesters favoritter:

 • Imponerende utsikt over Middelhavet
 • Fire basseng og flere vannsklier
 • Bra treningsstudio og sportsfasiliteter
 • Familiesuitene med private basseng
 • Nær havnebyen Lindos

Vi anbefaler dette hotellet til familier med barn i alle aldre som ønsker å bo på et avsidesliggende hotell som har alt. De av dere som også ønsker å trene på ferien, vil trives her!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Lindos Imperial

Lindos Imperial har et bredt All Inclusive-sortiment, så hele familien får en avslappet ferie hvor nesten all mat er inkludert! Dagens tre hovedmåltider serveres i hovedrestauranten i form av bufféer, gjerne med ulike tema på kveldene. I hovedrestauranten kan du sitte innendørs eller ute på terrassen over hovedbassenget. Frokost kan av og til serveres i den italienske temarestauranten. I høysesongen kan du også velge å spise lunsjen din ved bassengbarens nuddelbar eller souvlaki-grill, eller i strandbaren der du kan bestille retter fra en mindre meny.

Lindos Imperials barer

I det roligere bassengets egen bar kan du sitte og se utover havet med en drink i hånden. Både strandbaren og hotellområdets andre barer tilbyr forfriskende drinker, som er All Inclusive frem til midnatt. I tillegg til disse barene har hotellet også en såkalt crêperie med crêpes, og flere snackbarer.

Hvor mange temarestauranter finnes det på Lindos Imperial?

Lindos Imperial har seks temarestauranter: italiensk, gresk, meksikansk og asiatisk, alle lokalisert i nærheten av hovedbassenget. Det er også en grill og steakrestaurant, samt en restaurant ved stranden, som serverer fiskeretter og gresk mat.

Barnas All Inclusive

Akkurat som for voksne er det mye god mat for barn å spise på Lindos Imperial. Hovedrestauranten har mange barnevennlige matalternativer. For ikke å snakke om det rause dessertbordet. Is serveres også der til lunsj og middag, samt på noen av barene til bestemte tider. I de ulike barene er det også enklere mat, snacks og drikke som kan fylle sultne små mager og gi en sårt tiltrengt pause fra å plaske rundt.

Veganske All Inclusive-alternativer

Lindos Imperial inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufferestauranten. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Lindos Imperial:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-00.00

1 besøk på 3 temarestauranter (ved 1 ukes opphold)

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke og enklere retter i strandbaren

Is deler av dagen

Snacks delar av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i begynnelsen av oppholdet.

Røyking kan forekomme i felles uteområder.

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder lange bukser i skikkelig stil. Badetøy er ikke tillatt.

Hotellet kan innkvartere visse spesielle dietter. Kontakt hotellets Guest Relations for å se hvordan de kan hjelpe.

Drikke etter midnatt, noen internasjonale eller eksklusive drinker er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program.

Nydelige rom – visse med eget basseng

På Lindos Imperial bor du i hjemmekoselige, romslige rom i rolige farger. Rommene ligger i ulike bygninger spredt over hele hotellområdet. Alle rom har flislagt gulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong eller terrasse
 • Sentral luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • Te- og kaffefasiliteter
 • Tv, telefon, minisafe
 • Dusjkabinett eller badekar, hårføner

Bra å vite:

Lindos Imperial er et veldig stort og kupert område! Hotellet anbefales for gjester uten bevegelseshemninger.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

I dobbeltrommet på 25 m² får du to ordentlige sengeplasser og en sovesofa på 180x80 cm. Rommet kan bestilles med hageutsikt, med havutsikt eller med eget basseng og strandtomt. De to senere bestilles mot ekstra betaling. Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Rommen med hage- eller havutsikt kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommene består av et rom som deles av med en skyvedør og brer seg på 30 m². Her får du to sengeplasser og to sovesofaer på 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. fire voksne i familierommet og det er mulig å få en barnepris samt en rabatt på voksenprisen. Rommet kan fås med hage- eller havutsikt, det sistnevnte mot betaling.

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuite, 2-4 personer

Familiesuitene er 33 m² og består av to rom. Her får du to sengeplasser og to sovesofaer på 180x80 cm. Rommet kan fås med enten hage- eller havutsikt eller hageutsikt med privat basseng på terrassen (380cm x 380cm) – de to sistnevnte mot ekstra betaling. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og ett barn og det er mulig å få barnepris på et av barna og en barnerabatt på voksenprisen. 

Hvor mange basseng har Lindos Imperial?

På Lindos Imperial er det fire bassengområder. Ved det aktive hovedbassenget kan du nyte den livlige ferieatmosfæren, og det er også en liten barneavdeling i hovedbassenget. De som ønsker enda mer action og musikk vil trives best i området ved aktivitetsbassenget, hvor også vannskliene er plassert.

Du finner en litt roligere atmosfære ved det stille bassenget nær stranden, eller ved innendørsbassenget som tar imot voksne gjester. Når du reiser med oss til Lindos Imperial har du også mulighet til å benytte bassenget i området hvor hotellets eksklusive suiter ligger.

Strender i Kiotari

Kiotari-stranden ligger rett nedenfor hotellet og 10 minutters gange fra Lindos Imperial ligger den populære sandstranden Glystra Beach.

Dette finnes på Kiotari Beach på Lindos Imperial:

 • Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og enklere retter - helt All Inclusive!
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Håndkleservice

Basseng- og strandhåndklær kan lånes på hotellets spa mot et depositum.

Bra å vite:

Du må være minst 120 cm eller minst 10 år gammel for å skli i noen av vannskliene

Kiotari Beach består av sand blandet med småstein og småstein i vannkanten. Vannet på stranden blir raskt dypt.

Innendørsbassenget i spaet er ikke oppvarmet og kan brukes av personer over 16 år.

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i begynnelsen og slutten av sesongen.

Ved de aktive bassengene er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk.

Vannsklier og barneklubb

På Lindos Imperial er det to barnebassenger og seks ville vannsklier – fire for store barn og voksne og to for mindre barn. Det er også et plaskebasseng med minivannsklier for de aller yngste.

Barna kan også tilbringe dagene med lek, tull og tøys og nye internasjonale venner i barneklubben for barn mellom 4-12 år. Her skaper de flotte ferieminner, mens foreldrene kan slappe av nede ved det stille bassenget.

Underholdning for barn

På Lindos Imperial er det mange aktiviteter og underholdning for barn. Hvis barna blir lei vannleker, er det en lekeplass i området.

Men det beste av alt er barneklubbens minidiskotek hvor barna kan danse sammen og vise frem sine nye trekk for glade foreldre!

Dette finnes også på barnas Lindos Imperial:

 • Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek
 • Liten lekeplass
 • Liten spillehall med spill mot ekstra kostnad

Hva kan man gjøre på Lindos Imperial?

Når du ferierer på Lindos Imperial har du alle forutsetninger for både en aktiv og en mer avslappende ferie. Ta en tur til hotellets suvenirbutikk og kjøp en suvenir med hjem. Benytt anledningen til å investere i en fin feriefrisyre i hotellets frisørsalong.

Hvis du er i humør for oppdagelse, har du rundt 60 kilometer til spennende Rhodos by.

Bo på Lindos Imperial – besøk Lindos by!

Lindos Imperial ligger bare 10 kilometer fra den antikke havnebyen Lindos, der du kan besøke søte små butikker, rusle rundt i de koselige gatene og spise lokale matretter. På en høyde ligger den historiske Lindos Akropolis, med utrolig utsikt over byen og havet. Perfekt for en utflukt. Busser til Lindos by stopper like utenfor hotellets lobby.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi over nesten hele hotellområdet. Hastigheten og kvaliteten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Lindos Imperial:

 • Tennis – opplyst bane og private leksjoner er mot ekstra kostnad
 • Boule, minifotball, beachvolleyball, bordtennis, dart blant mye annet!
 • Biljard mot ekstra kostnad
 • Vannaktiviteter i og rundt bassenget

Et utvalg av underholdning på Lindos Imperial:

 • Kveldsshower og underholdning i det store amfiteateret utendørs
 • 7D-kino mot ekstra kostnad
 • Livemusikk i lobbybaren noen kvelder i uken

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken” For barn og unge”.

Hotellspa med mange fasiliteter

Er du ute etter avslapning kan du gå til Lindos Imperials spa-anlegg, hvor det blant annet er innendørsbasseng, badstue, jacuzzi og dampbad som kan benyttes fritt. Her kan du også unne deg ulike behandlinger som massasje eller manikyr, disse mot pristillegg.

Fitness og treningsstudio på Lindos Imperial

På Lindos Imperial er det et mindre innendørs treningsstudio som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i gang på ferie. De har også et lite utendørs treningsstudio. Hotellet har et innendørsbasseng og du kan også velge å delta i en av hotellets gruppetreningstimer.

Et utvalg av trening på Lindos Imperial:

 • Yoga
 • Aqua Pilates
 • Aqua Aerobics-klasser

Mot betaling

Behandlinger i hotellets spa, frisør.

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Lindos Imperial består av ni bygninger med totalt åtte heiser. Hotellområdet er meget stort og relativt kupert, og det kan påregnes noe vandring mellom hotellrom og ulike fasiliteter. Dette betyr også at avstanden til stranden varierer utifra hvor du rommet ditt ligger – selv om hotellet ligger like ved stranden.

Det er en relativt lang transporttid på rundt 2 timer fra flyplassen til Lindos Imperial. Busstransporten stopper ofte flere steder underveis, noe som gir forlenget overgangstid. Vi anbefaler at du bestiller en privat transport for å komme raskere.

Røyking kan forekomme på offentlige uteområder

Hastigheten og kvaliteten på WiFi varierer avhengig av hvor på hotellet du er.

Mat og drikke

Det er ofte stor aktivitet i hovedrestauranten – og i høysesongen er det ofte folksomt.

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. For menn gjelder lange bukser i skikkelig stil. Badetøy er ikke tillatt.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i begynnelsen av oppholdet.

Vær oppmerksom på at været kan påvirke åpningstidene til temarestaurantene.

Hotellet kan innkvartere visse spesielle dietter. Kontakt hotellets Guest Relations for å se hvordan de kan hjelpe.

Basseng og strand

Du må være minst 120 cm høy eller minst 10 år for å kjøre noen av vannskliene.

Innendørsbassenget i spaet er ikke oppvarmet og kan brukes av personer over 16 år.

Vannet på stranden blir raskt dypt.

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i begynnelsen og slutten av sesongen.

Ved de aktive bassengene er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Lindos Imperial gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten og klimaanlegget slås av når gjestene forlater rommet

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• De har shampoo-, balsam- og såpebeholdere på badet som kan fylles på om og om igjen, i stedet for engangsemballasje av plast

• Avfallet sorteres og blir sendt til resirkulering og gjenbruk – bl.a. papir, glass, kartong, jern, aluminium, elektroniske produkter, jern, fett og brukt frityrolje fra kjøkkenet

• Rundt på hotellområdet finnes det søppelkasser der gjestene også er med og sorterer det de kaster.

• Vanning gjøres alltid på kvelden og minimalt med vann brukes til dette formålet

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections