Incekum, Tyrkia

Pegasos Royal


8 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Gjeste­vurdering
4.3 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 

Stort og strandnære familiehotell

Pegasos Royal er et av Nazars beste og mest populære familiehotell!

Hotellet deler sitt utendørsområde med nabohotellene Pegasos Resort og Pegasos Club som sammen danner Pegasos Planet-området – en hel planet av aktivitet og underholdning. Du kan bruke alle aktiviteter, fasiliteter, barer og bassenger på alle tre hotellene – bortsett fra bufféene, som du spiser på ditt eget hotell.

Wipeout-bane for våghalser

Dette imponerende All Inclusive-hotellet ligger i Incekum, og har en perfekt beliggenhet på en lang, gylden sandstrand med grunt vann. I vannet ved stranden ligger en adrenalinfylt wipeout-bane med mange spennende hindringer, tilgjengelig uten ekstra kostnad for alle Nazar-gjester.

Nazars skandinaviske barneklubber

Våre skandinaviske aktivitetsguider underholder barna i vår egen, fantastiske barneklubb Captain Nemos piratklubb. Litt eldre barn kan henge i vår ungdomsklubb Chill Out Club – alt sammen inkludert i prisen!

Hvordan er All Inclusive-bufféen på Pegasos Resort?

På familievennlige Pegasos Royal tilbyr et omfattende All Inclusive-tilbud med sjenerøse bufféer, snacks, barer, temarestauranter og ubegrenset is det meste av dagen.

Pegasos Royal har også veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del i satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Våre gjesters favoritter:

 • Barnepris til og med 15 år
 • Vannskliene i Captain Nemos Castle
 • Fartsfylt wipeout-bane for eventyrere
 • Tyrkias kanskje vakreste sandstrand – like utenfor hotellet
 • Her finnes våre egne nordiske guider!
 • Stort antall familierom – for opptil 8 personer!

Vi anbefaler dette hotellet til familier som har barn i alle aldre og som vil ha et stort hotellområde, rom med plass for store familier og en barneklubb utover det vanlige!

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Hva er Pegasos Planet?

Pegasos Planet er et stort område som består av tre hotell og deres felles omgivelser. Når du bor på et av de tre populære All Inclusive-hotellene Pegasos Royal, Pegasos Club og Pegasos Resort får du bruke hele det store felles området rundt hotellene og de fasiliteter som finnes der.

All Inclusive

Pegasos Planet har flere barer både ved bassengene og stranden. Ta en kald drink på Pegasos Royal eller hvorfor ikke en tyrkisk kaffe ved bassenget på Pegasos Club? Du er også velkommen til å besøke hvilken som helst av temarestaurantene du ønsker én gang uten ekstra kostnad. Vi anbefaler den tyrkiske restauranten med spennende retter som vil sette deg i den rette feriestemningen. Barer, snackbarer, is-kiosker og temarestauranter kan du bruke uansett hvilket av de tre hotellene du bor på. Hovedmåltidene dine spiser du imidlertid på bufférestauranten som tilhører hotellet ditt.

Basseng og strand

Her finnes basseng for alle smaker! Liker du fred og ro, kan du bruke Pegasos Resorts roligere basseng for voksne. Vil du ha musikk, er det bassengene ved Pegasos Club eller Royal som gjelder. Og vil du ake vannsklier finnes de mellom hotellene Pegasos Resort og Royal i Captain Nemos Castle for de større barna, eller enda mindre baner for de minste. Behøver du en pause fra solen finnes innendørsbassengene som ligger i Pegasos Resort og i Pegasos Royal.

Utenfor Pegasos Club ligger en lang pir og ved siden av den en spennende wipeout-bane. Den får du bruke uten ekstra kostnad når du reiser med oss!

Aktiviteter

Liker du sport og aktiviteter? Så bra, her er nok av sporter å drive med! De tre hotellene deler flere tennisbaner som ligger ved siden av og fremfor Pegasos Royal. Her finnes også vannsporter ved stranden, treningsstudio og guidede aktiviteter du kan delta i på valgfritt hotell.

Ikke glem å besøke et amfiteater på kveldene uansett hvilket hotell du bor på. Her bys på dans, shower, musikk og det beste av alt: Nazars barneklubbers minidiskotek!

Bra å vite

Noen barer, restauranter og is-kiosker besøkes mot en ekstra kostnad

All Inclusive på Pegasos Royal

Når du ferierer på Pegasos Royal, kan du virkelig slappe av. Du reiser All Inclusive og regningen er allerede betalt hjemmefra! Dine tre hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant hver dag, og her er det ofte nok av sultne ferierende og en aktiv atmosfære. All Inclusive-buffeene består av et bredt utvalg av tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter.

Det er også en egen seksjon hvor det serveres et utvalg spesialkost - les mer om dette under fanen "Å reise med allergi eller matintoleranse".

Du kan velge å spise innendørs eller utendørs på den trivelige terrassen.

Vegansk mat på All Inclusive-reisen

Pegasos Royal er inkludert i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufférestauranten. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk i vegansk stil.

Barer og snackbarer på Pegasos Royal

På det store Pegasos Planet-området er det ulike barer å velge mellom, og bor du på Pegasos Royal har du tilgang til alle! Alle de tre Pegasos-hotellene har sine egne bassengbarer. Langs stranden er det barer som også er en del av All Inclusive-konseptet, som betyr at du ikke trenger å forlate stranden for en forfriskende drink. I tillegg tilbys middagssnacks på alle tre hotellene mellom måltidene.

Temarestauranter på hotellet

Når du bor på Pegasos Royal, kan du besøke de tre temarestaurantene som ligger i Pegasos Planet-området og deles med nabohotellene. Du kan velge mellom følgende retter: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Med forbehold om plass kan du besøke en av disse restaurantene gratis per uke.

Barnas All Inclusive

På Pegasos Royal er det en spesiell buffé kun for barna, hvor de kan velge mellom et utvalg barnevennlige favoritter. Det meste av sesongen serveres softis i is-kioskene i Pegasos Planet-området – med to forskjellige smaker! Disse er åpne i høysesongen som starter i mai. I perioder hvor softis ikke er tilgjengelig, er annen is å få kjøpt.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Pegasos Royal:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-01.00
 • 1 besøk på 1 temarestaurant (ved 1 ukes opphold)
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke i strandbaren
 • Is mesteparten av dagen
 • Snacks deler av dagen
 • Midnattssuppe 23.30-00.00

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av ditt opphold

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, noen snacks og besøk utover det inkluderte besøket på temarestaurant er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Noen av temarestaurantene ligger utendørs, og åpningstider avhenger av vær og årstid

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Hotellrom for opptil åtte personer!

Dette hotellet har et stort antall familierom. Rommene på Pegasos Royal er i klassisk stil med vegger i lyse farger, detaljer i lyst tre og lilla tekstiler. Alle rom har laminatgulv.

Side by side

Forsikre deg om å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet! Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venner som reiser sammen. Bestill to rom av samme type og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette opplegget finnes på de fleste av våre romtyper. Les mer om Side by side her.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Sentral luftkondisjonering
 • Minibar som fylles på mot ekstra kostnad
 • WiFi mot ekstra kostnad
 • TV, telefon
 • Minisafe mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett og hårføner

Bra å vite:

Luftkondisjonering er i drift avhengig av temperatur og årstid

Om du bestiller Comfort Class er WiFi på rommet inkludert

På rommene som vender mot landsiden kan det være støy fra veien utenfor hotellet. På rommene som vender mot basseng og hav kan det være støy fra hotellets kveldsaktiviteter.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Alle dobbeltrommene er 28 m² og vender mot havsiden, så du har en flott utsikt over Middelhavet og hotellområdet. I tillegg til to sengeplasser har rommet et skrivebord og god oppbevaringsplass til kofferter og klær. Her kan dere bo opptil to voksne og ett barn som sover i ekstraseng, som har et mål på 190x90 cm. Rommet krever to fullt betalende, men det er også mulig å få et enkeltrom mot et tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet er 31 m² og består av to rom som er forbundet av en bred skyvedør, så på dagtid kan dere benytte det ene rommet som oppholdsrom i direkte forlengelse av soverommet. Oppholdsrommet er innredet med to sovesofaer (190x80 cm) og et sofabord, mens soverommet er innredet på samme måte som dobbeltrom. Dere kan bo maks tre voksne og ett barn på et familierom, og opptil to barn kan få barnepris. Dere må være minst to fullt betalende. Rommet kan også bestilles med havutsikt mot ekstra betaling, eller som enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet familierom, uansett om du velger med land- eller havutsikt.

Familie Connection, 4-8 personer

Familie Connection, 4-8 personer

Denne romstypen gir mulighet for å bo hele åtte personer sammen! Suiten består av to familierom knyttet sammen med en dør, og er altså 62 m² stort. Dere skal være minst fire fullt betalende, og det er plass til åtte personer, maks. seks voksne. Opptil fire barn kan reise med barnepris. Havutsikt er inkludert.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

Her får dere to separate rom, med to sengeplasser hver. Rommet er på 39 m² og vender mot havet, men utsikten varierer ut ifra rommets plassering. På balkongen fins møblement for to personer. Her kan dere bo opptil fire voksne, og dere må være minst tre fullt betalende.

Rom for en voksen og to barn

Dette er enten et dobbeltrom eller en familiesuite med landutsikt (se beskrivelser ovenfor). Her kan en voksen bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. Man kan selv ikke bestemme hvilken romstype man får.

Hvilke basseng finnes på Pegasos Planet?

Foran Pegasos Royal ligger et basseng med fine små trebroer over vannet, skyggefulle trær i bakgrunnen og en herlig, livlig atmosfære på dagtid. Hvis du foretrekker å slappe av i fred og ro, kan du gå til det stille bassenget som ligger på Pegasos Resort. Du kan også bruke bassenget som er borte på Pegasos Club.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

På Pegasos Royal ligger også det morsomme badelandet Captain Nemos Castle, som er bygget som et sjørøverslott, hvor den ene fartsfylte vannsklien etter den andre snurrer ned mot bassenget. Her finnes masse morsomme vannsklier – både små for de yngre barna og litt større for de aller tøffeste.

Den kuleste wipeout-banen i Tyrkia!

Stranden som går langs alle Pegasos Planets tre hoteller er en av Tyrkias fineste. Den er finkornet, fantastisk langvarig og veldig barnevennlig. Her finner du også en actionfylt wipeout-bane – en hinderbane som består av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet. Den kan brukes helt fritt av alle Nazar-gjester! Banen er åpen i høysesongen, med unntak av dårlige værforhold.

Her kan du se filmer og bilder fra den kule wipeout-banen.

Behøver jeg ta med eget håndkle til Pegasos Royal?

Nei, du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa uten ekstra kostnad. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du får bytte håndkle hver dag i bytte mot det gamle håndkleet ditt. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Dette finnes på stranden på Pegasos Royal:

 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad
 • Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad
 • Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Bra å vite:

Musikken fra de aktive bassengene kan også delvis høres ved det roligere bassenget

Av sikkerhetsgrunner er det høyde/aldersbegrensninger på enkelte vannsklier. Les mer om reglene under fliken ”Viktig å vite før du bestille dette hotellet”.

Nazars barne- og ungdomsklubber!

Captain Nemos piratklubb – Nazars barneklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb males, tøyses og spilles det en hel del! Barna får prøve ansiktsmaling og forberede seg for ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, der piratkapteinen feires med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Sports Day får barna en opplevelse i idrettens tegn. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje.

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken.

Chill Out Club – Nazars ungdomsklubb

De store barna har en helt egen klubb hvor de kan henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner. I vår Chill Out Club kan man drive med sport, høre på musikk eller nyte av solen i hverandres selskap.

Underholdning for barn

På Pegasos Royal er det en overflod av aktiviteter og underholdning for barna. Blir de lei av å spille biljard, er det en lekeplass i området, samt en utendørs spillehall hvor de kan ha det moro mot en ekstra kostnad. Noen ganger i uken arrangerer hotellene hagefester hvor barna kan nyte morsom underholdning, som å blåse opp ballongdyr og andre sprø krumspring.

Dette finnes også på barnas Pegasos Royal:

 • Barnebasseng og vannsklier i Captain Nemos Castle!
 • Barneklubbhus med plass for innen- og utendørslek
 • Egen buffé i hovedrestauranten
 • Stor og kul wipeout-bane ved stranden!

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber:

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Hva kan man gjøre på Pegasos Royal?

På Pegasos Royal og søsterhotellene er det en rekke underholdende aktiviteter både på land og i bassengområdet. Start dagen med en forfriskende løpetur langs de grønne stiene som forbinder de tre Pegasos-hotellene eller utforsk hotellets butikker som selger lærvarer, smykker og små suvenirer.

WiFi

WiFi i lobbyen er tilgjengelig uten ekstra kostnad, men på rommene er det mot en ekstra kostnad. Bestiller du Comfort Class er WiFi på rommet inkludert. Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Pegasos Royal:

 • Beachvolleyball, tennis, dart og bordtennis blant mye annet!

Et utvalg av underholdning på Pegasos Royal:

 • Kveldsshower, dans og underholdning i det store amfiteateret utendørs

Les mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og unge”.

Mot betaling

Noen vannsportaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet med mindre du har bestilt Comfort Class.

Nyt en deilig hamam!

Har du prøvd et tradisjonelt tyrkisk bad? I Pegasos Royals spa kan du oppleve den tyrkiske spesialiteten hamam, som renser kropp og sjel. Tyrkisk hamam er et stort rom laget av marmor, med høy temperatur og damp. Her kan du få en kroppsskrubb, slik at alle døde hudceller renses bort. Du blir deretter forsiktig massert med et mykt skum. Et tyrkisk bad er en annerledes opplevelse verdt å prøve.

Bestill hamam-pakken

På Pegasos Royal kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken inneholder tradisjonell skrubbing og skummassasje og 30 minutters avslappende oljemassasje. Velg bare til hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din reise! Spaet har også en badstue og en rekke massasjer og skjønnhetsbehandlinger

Trening og treningsstudio på Pegasos Royal

På Pegasos Royal er det et lite treningsstudio med en rekke treningsapparater og vekter for å holde deg aktiv i ferien. I tillegg tilbyr hotellet et innendørsbasseng hvor du kan svømme runder. Ta del i vannaerobic eller aerobic og trinnklasser ledet av dyktige internasjonale aktivitetsguider. Enkelte dager er det også morgengymnastikk og uttøyning å delta på.

Et utvalg av trening på Pegasos Royal:

 • Morgengymnastikk og stretching
 • Vanngymnastikk
 • Vannpolo
 • Aerobics og Step

Mot betaling

Behandlinger samt bruk av spaets fasiliteter

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Royal fins det et antall handicaprom som består av to rom adskilt av en glasskyvedør. Rommet er på 31 m² og har plass til to voksne og to barn. Både soverommet og det kombinerte sove- og oppholdsrommet er innredet i lyse farger med moderne interiør og tepper. Badet er utstyrt med dusjkabinett og en badekrakk. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Dørene til badet åpner innover, så hvis du bruker rullestol, kan det bli litt trangt her når du lukker døren.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, telefon, minibar og selvsagt balkong og minisafe. Mot betaling kan du også få WiFi. Det finnes tre normale sengeplasser samt en sovestol som felles ut til en seng med målene 190x90 cm. Rommene vender ut mot landsiden, så det kan være noe støy fra hovedveien som går ute foran hotellet.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien med Comfort Class!

På dette hotellet kan du kjøpe til Comfort Class-pakken som gir deg litt ekstra komfort på ferien.

Dette er inkludert i Comfort Class-pakken:

 • Reserverte solsenger på stranden
 • VIP-innsjekking ved ankomst på hotellet
 • Kostnadsfri WiFi på rommet
 • Et ekstra besøk på ett av hotellets temarestauranter
 • Sen utsjekking på avreisedagen til kl. 18.00
 • 20% rabatt på alle behandlinger i hotellets spa
 • Fylt minibar: 2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann (en gang ved ankomst), 1 l vann (daglig)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet ved ankomst

Les mer om Comfort Class her.

Bra å vite

Det finnes et begrenset antall Comfort Class-pakker så bestill i god tid!

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class-pakken må bestilles for alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn) og for hele oppholdet. Det kan forekomme variasjoner fra hotell til hotell.

Kids Comfort – Tilvalg som gjør det lettere for barnefamilien!

Vi på Nazar elsker barn, og ønsker at alle i familien skal kunne slappe av på ferien! På Pegasos Royal kan du bestille Kids Comfort og få en paraplytrille, en barnestol og en vannkoker levert til rommet. La vognen stå hjemme og gjør ferien enda lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg samtidig som du bestiller din reise.

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Å reise med allergi eller matintoleranse

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefrie ispinner.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Pegasos Resorts rom er verdsatt til fire stjerner, men med de fantastiske familiefasilitetene og våre verdsatte barneklubber har vi i Nazar gitt hotellet fem n.

Mat og drikke

Det er ofte stor aktivitet i hovedrestauranten – og i høysesongen er det ofte folksomt. Tips! Tilpass restaurantbesøkene dine til når det ikke er rushtrafikk.

Softis serveres kun i enkelte deler av sesongen.

Barn og ungdommer

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde i begynnelsen og slutten av sesongen.

Ved de aktive bassengene er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk.

Wipeout-banen er åpen hver dag fra kl. 10.00-18.00 fra. 15. mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at banen kan være stengt i kortere eller lengre perioder på grunn av vind eller store bølger. Selv sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av dette. Av sikkerhetsgrunner er det alders- og høydegrenser for å bruke wipeout-banen. Minimum høyde er 110 cm og barn mellom 6-10 år kan bruke banen sammen med en voksen.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng 

5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn 3-8 år.


 Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

OBS! Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos Royal gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections