Nazar Collection

Familiefavoritter med Nazars egne barne- og ungdomsfasiliteter


Nazar Collection er fellesbetegnelsen for våre mest populære hotell, der de fleste av våre gjester velger å bo. På disse hotell tilbyr vi en omfattende guideservice og på Pegasos WorldPegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal inngår også vår egne skandinaviske piratklubb og ungdomsklubb. Hotellene holder en generell høy standard og har mange fine fasiliteter for hele familien. Hotellene ligger på stranden, har store bassengområder og vannsklier – det soleklare valget for en familieferie for både store og små.

Alle Nazar Collection-hotell har 4-5 Nazar Collection og tilbyr alt av komfort, underholdning og aktiviteter som familien trenger i ferien – og selvfølgelig All Inclusive.

Når vil du reise?

Et Pegasos-hotell passer perfekt å reise til vår, sommer eller høst! Velg hvilken årstid som passer deg best, og finn våre beste tilbud under de ulike årstidene nedenfor.

Dette inngår på Nazar Collection

All Inclusive

Stort All Inclusive-utvalg med deilige bufféer, snacks, drikke og iskrem.

Med All Inclusive trenger du ikke å bære med deg lommeboken. Alt er allerede betalt for hjemmefra! På våre Nazar Collection-hotell får du et bredt utvalg av nydelig mat og drikke som faller hele familien i smak – iskrem er selvfølgelig inkludert!

Les mer

Barneklubb

Her har vi skandinavisk barneklubb og ungdomsklubb.

Vår Nazar Collection er barnas åpenbare favoritt! Våre lidenskapelige skandinaviske aktivitetsguider arrangerer mye lek og moro i vår populære Captain Nemo’s piratklubb og på det herlige minidiskoteket.

Les mer

Badeland

Her finner du vannsklier i alle størrelser, og flere basseng å velge mellom.

Snirklende tunneler, uventede kurver, og masse fart! Ta turen til den utfordrende Wipeout-banen i vannet utenfor stranden – her kommer dere definitivt bli våte, glade og få en god latter.


Les mer

Våre Nazar Collection-hotell