Unike rom på Nazars favoritthotell

Vi har overnatting for nettopp deg og din familie

Vi på Nazar har rom og overnatting som er helt unike, noe som gir turen en ekstra dimensjon. Hvert rom har sin egen karakter som kan passe deg, og gir en følelse av noe spesielt og luksuriøst. Det er en sjanse til å oppdage noe nytt og annerledes, samt skape minner for livet.

Et basseng rett ved døren, et rom i flere etasjer, en privat villa eller en magisk utsikt ... hva velger du?

Eftalia Ocean 

Med direkte forbindelse til bassenget og et romslig område på over 100 m², gir Eftalia Oceans Duplexsuiter deg en komfortabel ferieopplevelse.

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Tyrkia

Duplexsuite A med basseng

4-7 personer

En dukkert akkurat når du vil

Denne romtypen på to etasjer og nesten 100 m² er for deg som vil unne deg det lille ekstra. Her får du to soverom og to bad. I dette rommet har du i tillegg direkte adgang til bassenget som ligger rett nedenfor terrassen.  

Eftalia Ocean

    

Türkler/Alanya, Tyrkia

Duplexsuite B med basseng

5-8 personer

Ekstra behagelig

Dette er den største romtypen på dette hotell, og måler hele 113 m². Suiten er fordelt over to etasjer med tre soverom og to bad. Du får direkte adgang til bassenget som ligger like utenfor terrassen, ta en dukkert når du vil!

Pegasos Resort

Nyt strålende restitusjon etter hver dag på Pegasos Resort, med fantastisk utsikt og ekstra plass for hele familien å dele. 

Pegasos Resort

    

Incekum, Tyrkia

Grand Suite med havutsikt

2 personer

Våkne opp med havet som utsikt

Denne suiten på 64 m² er et gitt valg om du ønsker ekstra plass og komfort på ferien. Her får du en stor balkong med havutsikt, et stort rom med matbord og stilig sofagruppe. Dessuten får du et separat soverom med himmelseng, en sovesofa og et bad med jacuzzi.

Pegasos Resort

    

Incekum, Tyrkia

King Suite

3-4 personer

Bo kongelig

Vil du ha god plass og bo på hotellets fineste rom? Da skal du bestille en King Suite på Pegasos Resort. Denne suiten er lik som en Grand Suite, men her er det to soverom i stedet for ett, og suiten sprer seg på 130 m². Nyt litt ekstra med to bad, hvorav det ene har jacuzzi.

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort har store, komfortable rom med plass for opptil seks personer. Velg et luksuriøst rom med eller uten basseng.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Tyrkia

Familiesuite Triplex Terrace House

5-6 personer

Start dagen med en dukkert

Det er god plass i Family Suite Triplex Terrace House. Denne suiten har tre etasjer på 105 m². I første etasje ligger stuen med utgang til balkongen og bassengområdet via en trapp. På etasje to og tre er det to soverom med tilhørende eget bad.

Susesi Luxury Resort

    

Belek, Tyrkia

Royal Suite med basseng

2-5 personer

Rom i svimlende høyder

En suite på 206 m² med en fantastisk havutsikt og eget basseng med solsenger på balkongen. Suiten har tre rom med to soverom og en elegant møblert stue i en moderne stil. Her finnes to bad med dusjkabinett og jacuzzi. 

La Marquise Luxury Resort

På La Marquise Luxury Resort bor du i luksuriøse rom med vakker innredning i naturlige farger. Nyt ditt eget basseng i privatlivet.

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Duplexsuite med privat basseng

2-5 personer

Dobbel luksus med privat basseng

I denne suiten på 65 m² får du to rom fordelt på to etasjer og direkte adgang til et eget basseng. Rommet er innredet i klassisk stil med en svært tilbaketrukket plass for det innbydende bassenget. Kos deg med familien i denne fantastiske Duplexsuite. 

La Marquise Luxury Resort

    

Kalithea, Rhodos

Bungalow med privat basseng

2-3 personer

Bungalow med gullkant

I denne bungalow på 46 m² finnes to riktige sengeplasser og en sovesofa. Rommet har en luftig overflate med et privat basseng direkte utenfor døren. En perfekt måte å starte dagen på, eller en herlig avslutning på kvelden. Nyt din egen bungalow!

Basseng, swim up og store høyder

Både i Tyrkia og på Rhodos kan du bestille et eksklusivt rom som skiller seg fra mengden

Kresten Royal

    

Kalithea, Rhodos

Villa med privat basseng

2-4 personer

Unn deg selv en villa med eget basseng

Ønsker du det lille ekstra, mye plass og ditt helt egne basseng så er dette romtypen for deg! Du får en deilig villa på 52 m² med stilig terrasse og havet som utsikt. Her kan bo tre voksne og et barn.

Rixos Premium Belek

    

Belek, Tyrkia

Bassengsuite andre etasje

2-4 personer

Innbydende basseng en trapp ned

De deilige bassengsuitene ligger i et rolig område ved siden av hovedbygningen. Med 64 m² har du god plass. Det finnes to soverom med to riktige sengeplasser hver, og her er det to bad. Gå ned en trapp for å nyte bassenget.

Megasaray Club Belek

    

Belek, Tyrkia

Dobbeltrom Swim Up Deluxe

2-4 personer

En utsikt verdt å se

Dette rommet er stilig og moderne på 50 m². Våkne opp til en fantastisk utsikt og til solens stråler. Start og avslutt dagen med en dukkert i bassenget som finnes utenfor døren.

Side Star Elegance

    

Side, Tyrkia

Familiesuite Duplex

3-6 personer

Dobbel luksus med jacuzzi

Familiesuite Duplex på ca. 75 m² består av to åpne etasjer. I første etasje er det bakketerrasse, to sengeplasser, en sofagruppe med sovesofa og et bad med badekar. Ovenpå er det ytterligere to sengeplasser og et bad med både dusj og jacuzzi.

Et hotell med kun unike rom!

IC Residence er et unikt luksushotell der du bor i vakre villaer, som enten har privat basseng eller dirkete adgang til et stort bassengområde.

IC Residence

    

Lara, Tyrkia

Lake Villa

2-5 personer

Designervillaer med direkte adgang til basseng

Du bor i et grønt villaområde med et stort, deilig basseng i midten som kun er for Lake Villas gjester. Du har direkte adgang til bassenget fra din egen tre terrasse med solsenger og parasoller. Rommet er ca. 65 m².

IC Residence

    

Lara, Tyrkia

Lake Villa Deluxe

6-9 personer

Omgitt av bassenger!

Denne suiten på hele 130 m² har direkte adgang til et nydelig bassengområde som snor seg rundt området. Her får du en stue og fire soverom med fire bad! Sett ekstra gullkant på familieferien hos IC Residence.

IC Residence

    

Lara, Tyrkia

Bali Villa

4 personer

Din egen villa

En eksotisk villa på hele 323 m² innredet i koselig Bali-stil, med spennende innredning. Her bor du i ditt helt egne hus med to separate soverom, et på hver side av din overbygde utestue med glassbord, stoler og en fin utsikt over ditt private lille basseng!

IC Residence

    

Lara, Tyrkia

Superior Villa

4-6 personer

Det ultimate luksusinnkvarteringen

Et av våre mest eksklusive overnattingssteder! Denne villaen på 396 m² er stilig innredet med tre soverom, en stue og privat hamam. I hagen nyter du ditt eget basseng, hengekøye, solstoler og parasoll. Dette er en drømmevilla du ikke vil gå glipp av!