Nyhet!

Fig Tree Bay, Kypros

Vangelis Hotel


5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.8 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
160 m 
Sentrum
100 m 

Moderne byhotell midt i Protaras

Midt i det sjarmerende turiststedet Protaras ligger det moderne kvalitetshotellet Vangelis Hotel. Dette litt elegante og veldesignede hotellet tilbyr alt som behøves for en stilig ferie på Kypros.

Gode All Inclusive-buffeer og koselig bassengområde

Vangelis Hotel har en koselig bufférestaurant, hvor du kan velge mellom en rekke retter. For en litt mer raffinert matopplevelse kan du også utforske hotellets restaurant med italiensk middelhavstema. Er du tørst eller har lyst på velsmakende snacks, besøk en av de stemningsfulle barene i området. Vangelis Hotel har også bassenger for enhver smak, inkludert et stort hovedbasseng med tilhørende bassengbar.

Våre gjester favoritter:

 • De moderne og trendy rommene
 • Høy kvalitet på mat og drikke
 • Den morsomme internasjonale barneklubben

Vi anbefaler dette hotellet til familier med barn i alle aldre. Du som vil ha et trendsikkert hotell, spise og drikke godt og bo moderne midt i byen vil trives her!

Dette hoteller inngår i Holiday Collection, hvor du finner fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset for hele familien.

All Inclusive på Vangelis Hotel

Du reiser til dette hotellet med en All Inclusive-pakke, noe som betyr at nesten all mat og drikke allerede er inkludert i reisen. I hotellets fargerike bufférestaurant, hvor dine tre hovedmåltider serveres, er kvaliteten på maten høyt prioritert. Du har ubegrenset tilgang til varierte forretter og hovedretter og kan avslutte måltidet med ulike desserter. Noen ganger har hotellet forskjellige temakvelder i restauranten. Hva sier du til en meksikansk, asiatisk eller arabisk kveld? Du kan velge å sitte inne eller ute på to forskjellige terrasser mens du nyter en rekke spennende matalternativer.

Barer på Vangelis Hotel

På Vangelis Hotel finnes ulike barer med både drikke og snacks. I den stilige lobbybaren blander bartenderen gode drinker eller andre forfriskninger fra All Inclusive-menyen. En bassengbar med drinker og snacks ligger praktisk til i nærheten av avslapningsbassenget. I bassengbaren ved hovedbassenget kan både barn og voksne få seg noe å drikke i ferievarmen.

Hvor mange tema-restauranter har Vangelis Hotel?

To tema-restauranter. Ved hovedbassenget finner du hotellets ene temarestaurant, som serverer lette retter til lunsj mot en ekstra kostnad. I den andre temarestauranten, som er åpen om kvelden, kan du nyte supper, salater, pastaretter og steinovnspizza i ekte middelhavslanda.

Barna All Inclusive

På Vangelis Hotel finnes det rikelig med mat, snacks og drikke som passer for de minste. I bufférestauranten er det et lite hjørne med mat kun for barn. Uansett om du og barna ønsker å spise sunt eller unne deg selv på ferie, er mulighetene her. For eksempel tilbyr hotellet godt tilberedt vegetarmat også for barn, og grønnsaker og god frukt er alltid tilgjengelig til måltidene. Selvfølgelig serveres det is i ulike smaker All Inclusive til alle barn, det meste av dagen. Hotellet har også en kafé som serverer vafler, is og bakverk og besøkes mot ekstra kostnad.

Spesialtilpasset All Inclusive

Vangelis Hotel har muligheten til å imøtekomme spesielle kostbehov. Har du gluten- eller laktoseintoleranse eller er du veganer eller vegetarianer, er det enkelt å gi beskjed til resepsjonen ved ankomst til hotellet. Hotellet vil forsøke å skreddersy din matopplevelse til dine spesifikke ønsker. I tillegg er alle rettene i buffé- og temarestaurantene merket med symboler som indikerer innholdet, noe som gjør det enkelt å velge mat etter dine preferanser.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-23.00
 • 1 besøk på den kveldsåpne temarestauranten (ved 1 ukes opphold)
 • Is mesteparten av dagen
 • Snacks delar av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av oppholdet, og senest én dag i forveien

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. Badetøy er ikke tillatt.

Noen importerte drikkevarer, kafeen knyttet til hotellet og temarestauranten som er åpen for lunsj er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Romslige rom med modere design

Vangelis Hotel tilbyr sofistikerte rom som er en perfekt kombinasjon av komfort og moderne design. I disse romslige og stilige rommene kan du virkelig slappe av under ferien. Alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong eller terrasse
 • Sentral luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • Te- og kaffefasiliteter
 • TV, minisafe
 • Telefon mot ekstra kostnad
 • Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

Vær oppmerksom på at en romtype har lignende gulvareal og fasiliteter, men at planløsningen kan variere betydelig mellom rom av samme romtype.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

I dobbeltrommet på 25 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng i form av en sovesofa, som måler 80x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Du kan velge å oppgradere landutsikten til bassengutsikt mot et tillegg. Dobbeltrommet kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familiesuite, 2–5 personer

Familiesuite, 2–5 personer

I familiesuiten på 40 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer, som hver måler 80x180 cm. Ved behov settes det inn en ekstraseng som måler 200x90 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Du kan velge å oppgradere landutsikten til bassengutsikt mot et tillegg. Familiesuiten kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Hvilke basseng finnes det på Vangelis Hotel?

Det finnes fire basseng på Vangelis Hotel. Det er et hovedbasseng med tilhørende bassengbar som fungerer som restaurant under lunsj, og et barnebasseng med minivannsklie. Hotellet har også et innendørsbasseng som er oppvarmet og et avslapningsbasseng for personer over 18 år.

Hotel nær Fig Tree Bay

Cirka 300 meter nedenfor hotellet ligger Protaras-stranden. Langs stranden ligger de berømte buktene på Kypros med sitt krystallklare vann. Omtrent 600 meter fra hotellet ligger den mest kjente - Fig Tree Bay.

Dette finnes på stranden:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og lettere retter mot ekstra kostnad
 • Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Håndkleservice

Du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du kan hente et nytt håndkle tre ganger i uken, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Underholdning for barn

I høysesongen er barn i alderen 2–12 hjertelig velkommen til hotellets egen barneklubb! De internasjonale aktivitetsguidene holder barna opptatt med underholdende aktiviteter som ansiktsmaling, lekne leker og ulike morsomme leker. Seks kvelder i uken arrangeres det også et festlig minidiskotek, hvor barna får sjansen til å slippe seg løs og danse på dansegulvet!

Dette finnes også på barnas Vangelis Hotel:

 • Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek
 • En liten lekeplass
 • 1 barnebasseng
 • Barnehjørne i buffeene og barnemeny på temarestauranten

Hva kan man gjøre på Vangelis Hotel?

Her kan du enkelt aktivere deg på hotellet hele ferien. Skulle du likevel få lyst til å utforske resten av Kypros, kan du leie en bil eller sykkel og besøke de små pittoreske landsbyene og byene på øya. Husk at Kypros har venstrekjøring. Ellers er det bare å ta noen få skritt utenfor hotellet og gå rett inn i det livlige sentrum av Protaras. Her kan du både spise og drikke godt eller ha det gøy med shopping.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet.

Et utvalg av aktiviteter på Vangelis Hotel:

 • Tennis
 • Bordtennis, vannpolo og badminton
 • Dart, bueskyting
 • Noen vannaktiviteter i bassenget

Et utvalg av underholdning på Vangelis Hotel:

 • Kveldsunderholdning utendørs

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Tennisutstyr mot depositum

Koselig hotellspa på Kypros

Vangelis Hotel tilbyr et fredelig og avslappende spa med en rekke fantastiske fasiliteter. Her finner du en badstue, et moderne designet tyrkisk bad og et innbydende oppvarmet innendørsbasseng. I spaet kan du også unne deg velgjørende behandlinger som sportsmassasje, manikyr eller pedikyr for å forbedre avslappingen ytterligere.

Fitness og gym på Vangelis Hotel

På hotellet finnes et treningsstudio som har det du behøver av treningsmaskiner og vekter for å holde i gang på ferien. Ta også noen svømmetak i det oppvarmede innendørsbassenget.

Mot betaling

Badstue, tyrkisk bad og behandlinger i spaet.

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Røyking kan forekomme i felles uteområder.

Basseng og strand

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde i starten og slutten av sesongen.

Rommene

Vær oppmerksom på at en romtype har lignende gulvareal og fasiliteter, men planløsningen kan variere betydelig mellom rom av samme romtype.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections