Tilvalg på reisen

Vil du kjøpe til ekstra bagasje, ha Late check out eller bestille en herlig Hamam?

Nedenfor kan du lese om våre reisetilvalg, og med de unne deg og din familie en enda bedre ferie. Bestill din charterreise med tilvalg hos Nazar - trygt, enkelt og komfortabelt.

Comfort Class

Ekstra mye bekvemmelighet på ferien

Oppgrader ferien din med Comfort Class! Når du bor på et av våre Nazar Collection-hotell, har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken for ekstra mye bekvemmelighet på ferien. Med Comfort Class har du blant annet VIP-innsjekk på hotellet, gratis trådløst internett på rommet, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden, og mye mer. Det finnes bare et begrenset antall Comfort Class-pakker, så skynd deg å bestille via vår kundeservice på telefon 955 155 51.

Pris per uke:
Voksen: 1290,-
Barn: 250,-

(Kun Tyrkia) 

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class-pakke må bestilles av alle reisende som bor på samme rom (både voksne og barn). Det kan være variasjoner fra hotell til hotell. 

Les mer her.


Side by side

Ønsker dere å bo på rom ved siden av dine venner eller familie?

Det forstår vi godt, og på våre Pegasos-hotell i Tyrkia er det faktisk mulig, mot et tillegg, å sikre seg rom ved siden av hverandre. 

Pegasos World, Pegasos ClubPegasos Royal og Pegasos Resort er ganske store og komplekse hotell, så vet dere at det blir en lettere og morsommere ferie om dere bor i nærheten av hverandre, skal dere absolutt benytte dere av denne muligheten.

Har dere bestilt to rom så er dere garantert å bo høyst tre dører fra hverandre. Dette koster 550,- per rom per uke og er mulig å få på de fleste romstyper.

Ønsker dere å benytte dere av denne muligheten, kontakt oss på 955 115 51 så hjelper vi dere med det praktiske.

 


Late checkout

Beholde rommet ditt fram til kl. 17.00 på avreisedagen

Når du reiser med Nazar kan du kjøpe tilvalget Late check out på utvalgte hotell. I stedet for å forlate rommet kl. 11.00 eller 12.00 kan du, mot varierende tilleggsavgift, beholde rommet ditt fram til kl. 17.00 på avreisedagen. Late check out må bestilles og betales senest 5 dager før avreise. Merk at det kun finnes et begrenset antall Late check out-rom. Se under respektive hotell om tilvalget er mulig på ditt hotell.


Kids Comfort

Paraplytrille levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet

Vi på Nazar elsker barn, og vil at både de og du som forelder skal ha det så bra som mulig! Nå trenger du ikke slepe meg deg trillen på ferien, og du kan koke vann til grøten eller vellingen i fred og ro på hotellrommet. På våre Pegasos-hotell kan du nemlig bestille Kids Comfort, hvor du får en paraplytrille (f. eks. Chicco Snappy Spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet. Tilvalget Kids Comfort kan bestilles en gang per booking og inkluderer et sett per rom:

1 vannkoker

1 barnestol

1 flaskevarmer

1 paraplyvogn  

Pris: 430 kr/uke

(Kun Tyrkia)


Hamam

Tradisjonell, tyrkisk massasje

Start ferien din på den absolutt beste måten – med hamam!

Hamam er en tradisjonell, tyrkisk behandling; en herlig kombinasjon av varme, damp, skrubb og massasje. En profesjonell spa-terapeut skrubber kroppen din ren for døde hudceller og gir deg det perfekte utgangspunkt for en gylden, solkysset farge som holder lengre. Behandlingen avsluttes med en massasje med såpeskum.

Når du bestiller en reise til et av våre Pegasos-hoteller kan du bestille hamam-pakken hjemmefra. Pakken inneholder den tradisjonelle skrubbingen og skummassasjen, fulgt av en 30 minutters avslappende oljemassasje. Finnes det et sted der du virkelig kan skjemme deg selv bort med velvære så er det i Tyrkia, så grip muligheten. Men pass på – det er sterkt avhengighetsskapende! 

Pris per behandling: 500,- 

(Kun Tyrkia)