Nyhet

Fig Tree Bay, Kypros

Papouis Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
700 m 
Sentrum
1,2 km 
Papouis Hotel
Papouis Hotel_1
Papouis Hotel_2
Papouis Hotel_3
Papouis Hotel_4
Papouis Hotel_5

Familiehotell med god beliggenhet på Kypros

Det barnevennlige All Inclusive-hotellet Papouis Hotel ligger utenfor det lille turiststedet Pernera i Protaras på Kypros. Dette er et koselig og enkelt hotell med en utmerket beliggenhet. Et lite stykke unna ligger Fig Tree Bay og den kjente kilometerlange strandpromenaden som går langs hele stranden helt bort til Protaras sentrum.

All Inclusive og basseng på Papouis Hotel

På Papouis Hotel behøver du ikke gå langt for å få deg en matbit. Her finnes, i tillegg til buffetrestauranten hvor du spiser dagens tre hovedmåltider, en bassengbar med drikke, snacks og enklere retter som serveres til bestemte tider i løpet av dagen

Hotellet har et koselig bassengområde i en frodig hage. For de yngste gjestene finnes også et lite barnebasseng.

Våre gjesters favoritter:

 • Beliggenheten! Nær alt i et relativt rolig område
 • Hotellets egne morsomme barneklubb
 • Det koselige bassengområdet
 • All Inclusive er inkludert prisen!

Vi anbefaler dette hotellet til familier med yngre barn som ønsker å feriere på et passelig lite hotell med fint basseng. Hvis du ønsker å bo i nærheten av glitrende bukter med krystallklart vann, har du kommet til rett sted!

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

All Inclusive på Papouis Hotel

I hovedrestauranten på hotellet, hvor du spiser dagens tre måltider, tilbys blant annet kalde og varme retter, salater, brød og lokal drikke. Noen ganger arrangeres det show cooking om kveldene, hvor maten lages rett foran deg, og også forskjellige temakvelder med mat fra alle verdenshjørner. Til dessert serveres lokale bakverk og fersk frukt.

Barer og snackbarer på Papouis Hotel

Papouis Hotel har en bar som ligger praktisk til ved bassenget. Her serveres det kalde og varme drikker av ulike slag, og enkelte tider på døgnet fungerer baren også som snackbar. Blir du litt sulten, kan du for eksempel spise en salat, hamburger eller ulike pastaretter.

Barnas All Inclusive

På Papouis Hotel er det mange barnevennlige matalternativer i bufférestaurantens egne lille serveringshjørne for barn. Under nesten hele sesongen serveres det is i ulike smaker i bassengbaren på ettermiddagene, og her finner du også enklere mat, snacks og drikke som barna vanligvis liker. Eller hva med noen fiskepinner, pizza eller nuggets mellom måltidene?

Spesialtilpasset All Inclusive

Papouis Hotel har noen restriksjoner for spesielle behov angående mat. Er du gluten- eller laktoseintolerant, veganer eller vegetarianer, bør du informere resepsjonen ved din ankomst. Du får da et skjema å fylle i der beskriver dine spesielle matbehov.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Papouis Hotel:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 11.00-00.00
 • Is enkelte tider av dagen
 • Snacks større deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Noen importerte drikker er ikke inkludert i All Inclusive-programmet

Kleskoden i middagsrestauranten er såkalt smart casual. Badetøy, badetøfler og ermeløse plagg er ikke tillatt

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Rommene på Papouis Hotel er enkle, moderne og friske og går i kjølige blå, grå og hvite nyanser. Alle rom har flisegulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Sentral luftkondisjonering
 • Minikjøleskap
 • WiFi
 • Vannkoker
 • Te- og kaffefasiliteter
 • Tv, telefon, minisafe
 • Dusjkabinett, hårføner

Bra å vite:

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Dobbeltrom med ekstra seng, 2–3 personer

Dobbeltrom med ekstra seng, 2–3 personer

I dobbeltrommet på 20 m² finnes to ordentlige sengeplasser og en ekstraseng og en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom 3 sengeplasser, 3 personer

Dobbeltrom 3 sengeplasser, 3 personer

I dobbeltrommet på 24 m² finnes tre ordentlige sengeplasser og en ekstraseng som måler 80x180 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende og her kan bo maks. tre voksne.

Dobbeltrom med køyeseng, 2–4 personer

Dobbeltrom med køyeseng, 2–4 personer

I dobbeltrommet på 20 m² finnes to ordentlige sengeplasser og to ekstrasenger som måler 64x155 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, her kan bo maks. to voksne og to barn og det er mulig å få barnepris for et barn. Dobbeltrommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Hvor mange basseng finnes på Papouis Hotel?

Papouis Hotel har et basseng for ulike aldre. For de yngste gjestene er det et barnebasseng av passende størrelse i tilknytning til hovedbassenget. Det er nok av solsenger ved bassengområdet og det frodige grøntområdet rundt bassenget.

Hotell i Protaras en kort spasertur fra stranden

Omtrent 700 meter fra hotellet ligger den vidstrakte Protaras-stranden. Langs stranden ligger flere vakre bukter med krystallklart vann som er populære blant turister. En populær promenade går langs nesten hele Protaras-stranden og tar deg rett inn til sentrum av Protaras by. Denne strandpromenaden er flott for kveldsturer. Langs promenaden ligger koselige loungebarer og små restauranter.

Dette finnes på stranden på Papouis Hotel:

 • Solsenger og parasoller mot ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke og snacks mot ekstra kostnad
 • Enkelte vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Utendørsbassenget er ikke oppvarmet og kan være relativt kaldt rett i starten og slutten av sesongen.

Aktiviteter og underholdning for barn

I hotellets egen barneklubb er barn i de fleste aldre velkomne. Her brukes tiden til ansiktsmaling, leker og konkurranser og barneklubben er åpen noen dager i uken.

Dette finnes også på barnas Papouis:

 • 1 barnebasseng
 • Barneklubbhus med plass for innendørs- og utendørslek
 • Liten lekeplass
 • Liten barnebuffé
 • Kveldsshow som passer barn

Hva finnes å gjøre på Papouis Hotel?

Bussen til Protaras sentrum stopper rett utenfor hotellet. Både Protaras og nabobyene Paralimni og Ayia Napa tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, barer og restauranter. Du kan selvfølgelig også bestille en taxi eller leie en sykkel ved siden av hotellet for å utforske de vakre omgivelsene. Husk at Kypros har venstrekjøring.

WiFi

Det finnes kostnadsfri WiFi på rommene og på hele hotellområdet. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter og underholdning på Papouis Hotel:

 • Tennis, dart, bordtennis og biljard
 • Vannpolo, volleyball
 • Kveldsshow og underholdning på utendørsscenen

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Bevegelse og avslapning

Ønsker du å trene på ferien kan du bli med på de internasjonale aktivitetsguidenes aerobictimer. Eller du kan besøke det lille treningsstudioet på hotellet, som har alle treningsapparater og håndvekter du trenger for å holde deg i gang på ferie. Etter dette kan du slappe av i badstuen etter en dag i solen.

På Kypros er det venstretrafikk. Vær forsiktig hvis du har tenkt å kjøre på ferie.

På Kypros trenger du en adapter med tre flate innganger, av type G. Disse kan kjøpes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i noen av hotellets egne butikker.

Mat og drikke

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Kleskoden på restaurantene er såkalt smart casual. Badetøy, badetøfler og ermeløse plagg er ikke tillatt.

Pool och strand

Utendørsbassenget er ikke oppvarmet og kan være relativt kaldt rett i begynnelsen og slutten av sesongen.

Rommene

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, rom i nærheten og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections