Antalyakysten, Tyrkia

Reis til Tyrkia med Norges All Inclusive-spesialist

Du kan kalle oss på Nazar for eksperter på Tyrkia. Vi har arrangert All Inclusive-reiser til Tyrkia siden 2004 og vet hva våre skandinaviske gjester vil ha.

Den Tyrkiske Rivieraen byr på et perfekt klima, barnevennlige familiehotell, lange og finkornete strender og spektakulær kultur og natur. I byene finner du ulike typer shopping og restauranter, og et levende natteliv. Tyrkia tilbyr hotell i en klasse for seg selv når det kommer til mat, rom og service.

Vi har mange hotell langs Tyrkias sørkyst; i pulserende Alanya, i det naturskjønne golfparadiset Belek, i familievennlige Side og i historiske Antalya.

Når er det best være ved Antalyakysten?

Antalyakysten har et typisk Middelhavsklima, med tørre og varme somre og milde, fuktige vintre. I mai kan temperaturen bli mot 25 grader og i sommermånedene juni til september ligger temperaturen vanligvis på ca. 30-35 grader.

Se alle våre All Inclusive-hotell i Tyrkia eller les mer om Alanya/Incekum, Antalya/Lara, Belek og Side nedan.

Her finnes vi i Tyrkia

Alanya og Incekum 

Opplev fantastiske Alanya og nærliggende Incekum særlig kjent for sitt gode klima og sine vakre strender. I tillegg byr byen på store handlegater, morsomme lokale markeder, gode restauranter og barer, og spennende severdigheter.

Les mer

Antalya og Lara

Tyrkiske Rivieraens pulserende hovedstad. En millionby, hvor det alltid er noe å ta seg til. I byens historiske sentrum kan du gå på oppdagelsesferd i de smale gatene, hvor det ligger spennende lokale butikker

Les mer

Belek

Oplev fantastiske Belek. Ferieområdet Belek ligger omkring en halv times kjøretur utenfor Antalya og er den optimale destinasjon for deg som ønsker fredfylt harmoni og høy kvalitet i ferien din.

Les mer

Side

Opplev fantastiske Side! Byen er rik på historie og i antikken var Side en metropol som blomstret gjennom skipsfart og handel. I dag har Side utviklet seg til å bli et svært populært feriested.

Les mer

Alle våre hotell i Tyrkia

Bli kjent med våre All Inclusive-hotell! Vi har alt fra ekte luksushotell og kjære familiehotell med morsomme badeland til koselige byhotell.

Middeltemp. i juli:  34°C

Oslo - Tyrkia: ca. 4 h

Valuta: Lira

Tidsforskjell: +1 h