[Translate to Norwegian:] text

Belek, Antalyakysten, Tyrkia

Enestående luksushotell med førsteklasses All Inclusive

Feriestedet Belek ligger ca. en halvtime reise fra Antalya og er den perfekte charterdestinasjonen for deg som ønsker rolige familiehotell med høy kvalitet på ferien din. Området domineres av imponerende luksushoteller som kjennetegnes av høy standard, god service og utsøkt All Inclusive.

Her er det naturskjønt med lange sandstrender og en ferie her er som balsam for sjelen. Belek er dessuten kjent som et ekte golfparadis med intet mindre enn 14 golfbaner i verdensklasse.

Se alle våre hotell i Belek eller les mer om Alanya/IncekumAntalya/Lara eller Side.

Alle våre hotell i Belek

Barnevennlige luksushotell, familiehotell med badeland eller topphotellet for den perfekte golfreisen er noe av det som finnes å velge på blant våre hotell i Belek.

Verdt å vite om Belek

Trenger du en forandring fra sol og strand, har Belek-området mye å tilby. Du besøker de beste severdighetene på Nazars selvarrangerte utflukter. Kontakt din guide for mer informasjon.

Garden of Tolerance

En vakker park i hjertet av Belek, hvor en moské, en kirke og en synagoge ligger side om side som et symbol på toleranse og fredfylt sameksistens. Perfekt for en meditativ spasertur!

Golf

I Belek ligger ikke mindre en 14 førsteklasses golfbaner! Du kan bestille undervisning hos en privat golfinstruktør eller utforske de artige og utfordrende golfbanene på egen hånd. Vi hjelper gjerne med å booke tee-tider. Kontakt din guide for mer informasjon.

Perge

Ca. 30 km nordvest for Belek finner du den gamle romerske byen Perge, hvor du kan gå rundt blant flere tusen år gamle bygninger og blant annet oppleve Perges berømte Artemis-tempel og velbevarte romerske bad.

Stranden i Belek består av mørk sand med småstein. Hvis du vil besøke stranden utenfor hotellet, kan du for eksempel dra inn til Belek Beach Park, hvor det blir holdt strandfester med jevne mellomrom. Du kan også være så heldig å få se havskilpadder som kommer opp på stranden for å yngle.

Shoppingutvalget i Belek er begrenset. I sentrum finnes et mindre utvalg av suvenirbutikker og tekstilbutikker. Derfor anbefaler vi at du reiser inn til Antalya om du virkelig vil shoppe. Fra Belek arrangerer vi utflukter til Antalyas beste shopping på blant annet det lokale markedet eller Antalyas største shoppingsenter.

Markeder i Belek

Lokalt marked hvor det selges et bredt utvalg av frukt, grønt, tekstiler, suvenirer og mye mer. Markedsdag hver lørdag.

Markeder i Kadriye

Beleks naboby, hvor det blir avholdt et mindre marked med frukt, grønt og tekstiler. Markedsdag hver tirsdag.

I Belek sentrum finner du et mindre utvalg av restauranter, kafeer og barer, men de fleste kveldsaktiviteter utspiller seg på hotellenes egne områder. Vil du besøke større restauranter, nattklubber og lignende, anbefaler vi at du tar deg inn til Antalya. Kontakt din guide for gode tips.

Våre hotell ligger utenfor Belek sentrum og det kan være vanskelig å vinke inn en taxi. Kontakt hotellresepsjonen, som gjerne hjelper deg med å tilkalle en taxi. De fleste taxier kjører med taksameter, men du kan ofte også avtale en fast pris for en spesifikk rute. Husk å avtale prisen på forhånd.

Lokalbussen dolmus (navnet betyr ”proppfullt”) er en artig og enkel måte å komme seg omkring på. Bussene kjører frem og tilbake hele dagen, men kjører ofte ikke sent om kvelden og om natten. Du betaler normalt 2-5 lira for en tur eller litt mer hvis du skal kjøre langt. Du betaler direkte til sjåføren når du stiger på.

Bor du på Susesi Luxury Resort, kan du bli med på traktortur inn til Belek sentrum og Belek Beach Park. Det er en morsom og annerledes opplevelse under varme dager.

Bankomater

Finnes i Belek sentrum og på Susesi Luxury Resort. Vekslingskontor og bank* finnes i Belek sentrum og i nabobyen Kadriye.

Apotek

Finnes i Belek sentrum. Om du behøver søke lege kontakter du en av Nazars guider.

Postkontoret

Posten i Tyrkia heter PTT. Her kan du blant annet veksle* til tyrkisk lira og kjøpe frimerker og telefonkort.

* De fleste vekslingskontor, postkontor og banker tar imot euro og dollar, men ikke norske kroner.