Sikre drømmereisen for 2024 nå!

Det gjelder å være tidlig ute med ferieplanene. Det er en god idé å booke neste års reise allerede nå, spesielt om du vil besøke våre mest populære hotell. Det som alltid tar slutt først er våre swim-up rom, våre store familierom- og suiter, våre Pegasos-hotell på sommeren og våre toukers-reiser.

Book 2024 allerede nå og få:

  • Første plass på de beste rommene og de mest populære avgangene!
  • En herlig ferie å lengte til!

Feriereiser som er gjort for dine barn

Vi tilbyr masse fine familiehotell med snille barnepriser og store familiesuiter. På Eftalia Ocean kan dere for eksempel bo opptil 7 personer i samme rom med barnepriser til og med 17 år for opptil tre barn!

Bassengparadis med All Inclusive

Det finnes basseng, også finnes det BASSENG! Store basseng, kjempestoooore basseng, basseng rett utenfor rommet, basseng med badeland, basseng for barn, basseng for kun voksne, basseng med en hel øy - hos oss finnes noe for alle

Fantastiske badelandshotell med All Inclusive

Elsker du fartsfylte vannsklier akkurat som oss? Hos Nazar finner du gale badeland, flotte basseng og bombastiske strandklubber!

Førsteklasses All Inclusive

All Inclusive med Nazar innebærer at hele familien finner noe de liker

Nazar er Norges All Inclusive-spesialist

Barneklubber, badeland, All Inclusive, familiesuiter – vi har alt for en herlig familieferie!

Badelandshotell

Elsker du ville vannsklier, bølgebasseng og lazy-rivers? Da har du kommet rett! Vi på Nazar er spesialister på heftige hotell med badeland.

All Inclusive

Hos Nazar har vi mengder av All Inclusive-hotell i flere prisklasser hvor du kan slappe av, lene deg tilbake og bare nyte av ferien de de du liker.

Barneklubber

I Nazars egne skandinaviske barne- og ungdomsklubber møter barna jevngamle lekekamerater. Her får de Crazy Fun-temadager, minidisko, konkurranser med mer – alt er inkludert i prisen!

Våre destinasjoner

Reis med Nazar til barnevennlige Tyrkia og populære Rhodos.

Fordeler med å bestille tidlig

*Bestill-tidlig-rabatt

Nazar gir opptil 4000,- rabatt per person*, på Premium Collection-reiser i løpet av sommersesongen med avreise fra april 2024.

*Våre yngste gjester, som reiser til allerede sterkt nedsatte rabatterte barnepriser, får ikke rabatten ovenfor (de reier jo tross alt billigst av alle fra før av)

Rabatten på 4000,- per person gjelder Delphin Imperial i august 2024. Prisene på hjemmesiden er allerede rabatterte. 

Vær ute i god tid!

De beste rommene og de mest populære flyavgangene forsvinner raskt.

Det gjelder spesielt dersom dere reiser i høysesongen, er en stor gruppe, ønsker store familierom eller vil ha to ukers reiser i skoleferien.