Incekum, Tyrkia

Pegasos Royal

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 973 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 973 svar

8 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 
Pegasos Royal
Pegasos Royal_1
Pegasos Royal_2
Pegasos Royal_3
Pegasos Royal_4
Pegasos Royal_5

Populært familiehotell med eventyrlig wipeout-bane

Pegasos Royal er et av Nazars absolutt beste og mest populære familiehotell!

Våre egne, engasjerte skandinaviske aktivitetsguider står klare for barna i vår egen Captain Nemos piratklubb og ungdomsklubben Chill Out Club – alt sammen inkludert i prisen! Dessuten reiser barn t.o.m 15 år for nedsatt pris. Les mer om barneklubbene på Pegasos Planet-området under fliken "For barn og unge".

Familiehotellet har et bredt All Inclusive-program med store bufféer, temarestauranter og ikke minst fri tilgang til iskrem.

Nå har Pegasos Royal også veldig bra veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår satsning Vegan Friendly by Nazar

Hotellet deler sitt uteområde med nabohotellene Pegasos Resort og Pegasos Club, som betyr at du betaler for ett hotell, men får tre hotells fasiliteter! 

All Inclusive hotellet ligger i Incekum og betyr "finkornet sandstrand" på tyrkisk, Dette er akkurat det du får på Pegasos Royal som ligger direkte på en kilometerlang gylden, barnevennlig strand med grunt vann. Her er det god plass til å sole seg og leke i vannkanten. I vannet utenfor denne vidunderlige stranden fins det også en spennende wipeout-bane med flere kule hinder, som kan besøkes kostnadsfritt av alle Nazars gjester.

For enda mer plask og moro kan man også bade i tre basseng på hotellets område, og suse ned vannskliene på badelandet Captain Nemo`s Castle.

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Finkornet sandstrand og heftig wipeout-bane

Som gjest på Pegasos Royal kan du glede deg til mange solfylte opplevelser. Du kan benytte alle bassengene på både Pegasos Resort og Pegasos Club, så det blir ikke vanskelig å finne et basseng som passer for nettopp dine behov.

Det store bassenget foran hotellet er sentrum for dagens event. Her finnes det mange små trebroer over vannet, skyggende trær i bakgrunnen og en herlig og livlig stemning under timene på dagen. Foretrekker du å slappe av i ro og fred, så kan du ta din tilflukt til det rolige bassenget som ligger ved Pegasos Resort.

Pegasos Royals barnevennlige og morsomme badeland Captain Nemos Castle er bygget som et fint piratslott, hvor den ene fartsfulle vannsklien etter den andre snurrer seg ned i bassenget. Her finnes bølgesklier for de tøffe, samt mindre vannsklier og et separat småbarnsområde for de minste.

Stranden som løper langs det enorme hotellområdet er i en klasse for seg selv, og er en av Tyrkias fineste strender. Sanden er finkornet og gylden, og stranden er langgrunn og barnevennlig. Her finner du noe så uvanlig som en actionfylt wipeout-bane. En hinderbane bestående av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet rett ved hotellstranden. Banen har hentet inspirasjon fra TV-programmet med samme navn, og kan benyttes fritt av alle Nazars gjester! Wipeout, og banen tar vannaktivitetene på hotellet til et helt nytt nivå. Her kan hele familien ta utfordringen, sprette, plaske og hoppe sammen. Banen er åpen under høysesong, men unntak for dårlige værforhold.

Her kan du se filmer og bilder fra den heftige wipeout-banen.

På Pegasos Royal får du håndklær til bassenget og stranden uten tilegg. Du kan bytte ditt håndkle hver dag i spaet.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

Regningen er betalt hjemmefra!

Når du ferierer på Pegasos Royal kan du slappe helt av, da det er All Inclusive, er alt allerede betalt for hjemmefra! Dagens tre hovedmåltider serveres i hotellets hovedrestaurant, som er full av godsaker. Her er det livlig stemning. Du kan velge å spise innendørs eller utenførs på den trivelige terrassen.

Buffeene inneholder et bredt sortiment av tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter, hvorav mange blir tilberedt på stedet etter dine ønsker. Barna har selvfølgelig en helt egen buffe, hvor de kan velge mellom mange barnevennlige favoritter. Her finnes også en egen avdeling hvor det serveres en et visst utvalg av spesialkost, les mer om dette under fliken «Å reise med allergi eller matintoleranse»

I store deler av sesongen serveres softis i iskiosken – med to ulike smaker. Man har selvfølgelig også tenkt på laktoseintolerante, som kan få laktosefri is. Under perioden da det ikke finnes softis, finnes det selvfølgelig vanlig is.

På kvelden kan du unne seg selv en drink på Pegasos Royals koselige utendørsbar, Buddha Bar. En perfekt avslutning på dagen. Alt av lokale drikkevarer inngår selvfølgelig i All Inclusive-programmet.

Som gjest på Pegasos Royal har du tillgang til de tre temarestaurantene som ligger på det store området som deles med nabohotellene. Du kan velge mellom følgende kjøkken: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Så lenge det finnes plass, så kan du besøke en av disse restaurantene per uke kostnadsfritt, og vi anbefaler at du bestiller bord i forveien. Visse av temarestaurantene ligger utendørs, og derfor kan åpningstidene variere i forhold til vær og sesong.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos Royal inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon på rundt 3-4 varme retter i buffeen. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Mot betaling

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, drikke på diskoteket og tyrkisk kaffe. Besøk på temarestaurantene utover det inkluderte besøket.

Våre egne, skandinaviske barneklubber

Nazars dyktige, skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de minste gjestene i våre barneklubber og ungdomsklubber.

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Challenge Day får barna mulighet til å konkurrere med hverandre. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje. Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken. 

Captain Nemo's piratklubb

Nazars Captain Nemo's piratklubb holder til i koselige små trehytter hvor det er god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne, lidenskapelige aktivitetsguider, som prater et av de skandinaviske språkene.

Captain Nemos piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og passer for barn i alderen 4-11 år.

Chill Out Club

De eldre barna har muligheten til å henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner i samme alder i Nazars Chill Out Club. Her kan man drive med sport, høre på musikk eller bare kose seg i solen i hverandres selskap. Ungdomsklubben er for alderen 12–17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til august, samt i oktober.

Oppdag barnet i deg

I hverdagen kan det være vanskelig å finne tid og energi til nye aktiviteter – og derfor har Pegasos Royal sørget for å tilby mengder av aktiviteter og fasiliteter for familieferien. Du kan prøve deg på strandvolleyball og tennis, eller klassikere som bordtennis og dart. Her finnes også en spillehall som frister med morsomme spillemaskiner. Om kvelden arrangeres det forskjellige show i amfiteateret, der du også fem ganger i uken kan oppleve det populære minidiskoteket.

Vil du ha med noen ferieminner hjem, kan du besøke shoppingarkaden i underetasjen samt butikkene i lobbyen. Her kan du handle lærvarer, smykker og suvenirer. I underetasjen er det også et minimarked hvor du bl.a. kan kjøpe snacks, solkrem, badedyr og andre nødvendigheter.

Liker du å jogge, vil du helt sikkert sette pris på løperuten som går rundt på hotellområdet. Runden er på tilsammen 1,5 km, så da er det opptil deg selv hvor mange runder du har energi til – perfekt for en morgentur mens resten av hotellet langsomt våkner opp! Du kan også velge å besøke treningssenteret for en svett time.

Her finnes også et innendørsbasseng og et velværesenter.

Det finnes gratis WiFi i lobbyen, og mot betaling kan du også få innloggingsopplysninger til ditt rom.

 

Mot betaling

Spillehall, enkelte vannsportsaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet hvis du ikke har bestilt Comfort Class.

Bo opptil åtte personer sammen i fine rom!

Rommene på Pegasos Royal er moderne og innbydende med laminatgulv og vegger i lyse, lette farger. Stilen er moderne og tidløs med gyldne farger som gir rommet varme og liv. Store speil og belysning åpner rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Alle rommene på familiehotellet har sentralt klimaanlegg som er i gang avhengig av sesong og temperatur, tv, telefon, hårføner, dusj, minisafe og minibar. Mot betaling kan du få WiFi på rommet. Husk at hvis du bestiller Comfort Class er WiFi på rommet inkludert i prisen.

På rommene som vender ut mot havet kan det være en del støy fra kveldsaktivitetene på hotellet. På rommene som vender mot landsiden kan det forekomme en del støy fra den store hovedveien. Alle rom på Pegasos Royal har balkong.

Side by side!

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet! Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette koster 450 kr per rom per uke og er mulig på de fleste romtyper.

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Alle dobbeltrommene er 28 m² og vender mot havsiden, så du har en flott utsikt over Middelhavet og hotellområdet. I tillegg til to sengeplasser har rommet et skrivebord og god oppbevaringsplass til kofferter og klær. Her kan dere bo opptil to voksne og ett barn som sover i ekstraseng, som har et mål på 190x90 cm. Rommet krever to fullt betalende, men det er også mulig å få et enkeltrom mot et tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet er 31 m² og består av to rom som er forbundet av en bred skyvedør, så på dagtid kan dere benytte det ene rommet som oppholdsrom i direkte forlengelse av soverommet. Oppholdsrommet er innredet med to sovesofaer (190x80 cm) og et sofabord, mens soverommet er innredet på samme måte som dobbeltrom. Dere kan bo maks tre voksne og ett barn på et familierom, og opptil to barn kan få barnepris. Dere må være minst to fullt betalende. Rommet kan også bestilles med havutsikt mot ekstra betaling, eller som enkeltrom mot tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet familierom, uansett om du velger med land- eller havutsikt.

Familie Connection, 4-8 personer

Familie Connection, 4-8 personer

Denne romstypen gir mulighet for å bo hele åtte personer sammen! Suiten består av to familierom knyttet sammen med en dør, og er altså 62 m² stort. Dere skal være minst fire fullt betalende, og det er plass til åtte personer, maks. seks voksne. Opptil fire barn kan reise med barnepris. Havutsikt er inkludert.

Familiesuite, 3–4 personer

Familiesuite, 3–4 personer

Her får dere to separate rom, med to sengeplasser hver. Rommet er på 39 m² og vender mot havet, men utsikten varierer ut ifra rommets plassering. På balkongen fins møblement for to personer. Her kan dere bo opptil fire voksne, og dere må være minst tre fullt betalende.

Rom for en voksen og to barn

Dette er enten et dobbeltrom eller en familiesuite med landutsikt (se beskrivelser ovenfor). Her kan en voksen bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. Man kan selv ikke bestemme hvilken romstype man får.

Mot betaling

WiFi, med mindre du bestiller Comfort Class.

Nyt en herlig hamam-pakke!

Har du prøvd et tradisjonelt tyrkisk bad? Alle døde hudceller blir skrubbet bort, og kroppen slapper helt av med en herlig såpeskummassasje. Så er du klar for å få en perfekt og holdbar solbrun hud.

I Pegasos Royals velværesenter står det profesjonelle behandlerne klare til å skjemme deg bort med massasje samt forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger som vil få deg til å føle deg som født på nytt. Behandlinger er mot ekstra betaling.

 

Mot betaling

Alle behandlinger samt bruk av velværesenterets fasiliteter.

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Royal fins det et antall handicaprom som består av to rom adskilt av en glasskyvedør. Rommet er på 31 m² og har plass til to voksne og to barn. Både soverommet og det kombinerte sove- og oppholdsrommet er innredet i lyse farger med moderne interiør og tepper. Badet er utstyrt med dusjkabinett og en badekrakk. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Dørene til badet åpner innover, så hvis du bruker rullestol, kan det bli litt trangt her når du lukker døren.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, telefon, minibar og selvsagt balkong og minisafe. Mot betaling kan du også få WiFi. Det finnes tre normale sengeplasser samt en sovestol som felles ut til en seng med målene 190x90 cm. Rommene vender ut mot landsiden, så det kan være noe støy fra hovedveien som går ute foran hotellet.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!
 

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets velværesenter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Å reise med allergi eller matintoleranse

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefrie ispinner.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

I hovedrestauranten er det ofte mye aktiviteter – under høysesongen kan det være trangt ved buffen. Det kan da være en god idé å anpasse mattider, så det ikke er midt i "rush trafikken".

Softis serveres bare under visse deler av sesongen.

Wipeout-banen er åpen 10-18 daglig, i perioden fra slutten av mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at værforhold som vind og bølger, kan bety at banen må stenges i kortere eller lengre perioder, samme som at sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av værforholdene. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for å benytte Wipeout-banen. Minimum lengde er 110 cm og barn mellom 6-10 år får benytte banen sammen med en voksen.

Nazars piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og passer til alle barn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for alderen 12–17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til august, samt i oktober. 

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng 

5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn 3-8 år.


 Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

OBS! Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos Royal gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections