Incekum, Tyrkia

Pegasos Royal

Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 437 svar
Gjestenes vurdering
4.3 av 5
Baseres på 437 svar

8 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Basseng:
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 

Populært familiehotell med eventyrlig wipeout-bane

Pegasos Royal er et av Nazars absolutt beste familiehoteller – og det sier ikke så rent lite! Barn til og med 15 år reiser til nedsatt pris, og Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider står klare for barna i vår egen Captain Nemos piratklubb og vårt svømmekurs Swim a’hoy. 

Selve navnet Incekum betyr “finkornet sandstrand” på tyrkisk, og det er nettopp det du får på Pegasos Royal som ligger direkte på en 1 km lang gyllen, barnevennlig strand med grunt vann. Her er det god plass til å sole seg, leke i vannkanten og bygge fantasifulle sandslott. På denne vidunderlige stranden fins det også en toppmoderne wipeout-bane i havet med flere heftige hinder - og denne kan benyttes kostnadsfritt for alle Nazars gjester. Pegasos Royal er et av våre mest populære familiehoteller, og da det samtidig er det av våre hoteller med flest familierom, er det masse plass her til deg og din familie også.

Hotellet ligger i Incekum, ca. 25 km utenfor Alanya, og deler sitt utendørsområde med nabohotellene Pegasos Resort og Pegasos Club. Det betyr at du betaler for ett hotell, men får tre hotellers fasiliteter.

Pegasos Royal er et av våre helt store trekkplastre, og våre guider på hotellet gjør alt de kan for å sikre at også du får en uforglemmelig ferie.

Finkornet sandstrand og heftig wipeout-bane

Som gjest på Pegasos Royal kan du glede deg til mange solfylte opplevelser. Du kan benytte alle bassengene på både Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos Club, så det blir ikke vanskelig å finne et basseng som passer for nettopp dine behov.

Stranden som løper langs det enorme hotellområdet er i en klasse for seg selv og er en av Tyrkias fineste strender. Sanden er finkornet og gylden og stranden er veldig langgrunn. På denne herlige stranden finner du noe så uvanlig som en actionfylt wipeout-bane som fritt kan benyttes av Nazars gjester. Denne hinderbanen består av store oppblåsbare hinder som flyter på vannet rett ved hotellstranden. De har hentet inspirasjon fra TV-programmet Wipeout, og banen tar vannaktivitetene på hotellet til et helt nytt nivå. Her kan alle våghalser utfordre seg selv eller hverandre i tvekamper slik som de viser det i det amerikanske TV-programmet  ”The Gladiators”.

Så ta utfordringen å sprett, hopp og plask i dette helt unike anlegget som er noe man virkelig ikke ser på alle hotell! Banen er åpen daglig kl 10.00-18.00, mellom 15. mai og 15. september. Vær oppmerksom på at værforhold som for eksempel vind og bølger kan gjøre at parken må stenges ned under korte eller lengre perioder.   

Her kan du se videoer og bilder fra den ville Wipeout banen.

Det store bassenget foran hotellet er sentrum for dagens begivenheter. Her er det et fint lite anlegg med trebroer som går over vannet og høye, skyggefulle trær i bakgrunnen. På dagtid hersker det en herlig, livlig stemning her mens barna svømmer om kapp eller flyter rundt på badedyr. Foretrekker du å slappe av i ro og mak, så kan du ty til stillebassenget som ligger ved Pegasos Resort. Eller du kan gå på oppdagelsesferd og prøve et nytt basseng hver dag!

Pegasos Royals vannpark Captain Nemos Castle er flott anlagt som et piratslott hvor den ene fartsfylte vannsklien etter den andre snor seg av gårde ned mot bassenget. Her er det høye og dramatiske vannsklier for de modige og mindre vannsklier samt et separat småbarnsområde til de minste. Vil du holde barna med selskap mens de utforsker vannparken, er det satt opp solsenger rundt bassenget. Herfra kan du følge med på hvordan de blir modigere og modigere og kanskje til slutt våger seg opp i de villeste vannskliene.


Husk at du har håndklær til basseng og strand uten tillegg. Du kan daglig bytte til nye håndklær ved wellness-sentret.

Vannsklier

Pegasos Royal

Kamikaze 1
16 m lang, bassengdybde 1,20 m. 

Kamikaze 2
54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie
37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s blåe vannsklie
20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s orange vannsklie
47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s gule vannsklie
8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie
35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie
6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie
4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng (soppen)
5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn mellom 3-8 år.

 

Pegasos Resort

Stor gul vannsklie
28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel
11,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng
6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1
5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2
5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3
5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn mellom 3-8 år.

 

Av sikkerhetsgrunner fins det begrensning i forhold til lengde og alder på visse vannsklier. Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å ha informert Nazar.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

Regningen er betalt hjemmefra!

Dagens tre hovedmåltider inntas i hovedrestauranten på Pegasos Royal, som bugner av spesialiteter og populære livretter. Du kan velge mellom å spise innendørs eller ute på terrassen.

Til frokosten kan du nyte nybakt brød og forskjellige pålegg, oster, frukt og internasjonale frokostprodukter i tillegg til at buffeen byr på et utvalg lune morgenretter. Før du vet ordet av det, står den lekre lunsjbuffeen klar, og du rekker nesten å bli stresset når det litt senere er tid for middag. Her kan du prøve et bredt sortiment av tyrkiske spesialiteter og internasjonale retter, hvorav mange blir tilberedt på stedet og etter dine ønsker. I hovedrestauranten fins en egen avdeling hvor det serveres et begrenset utvalg av spesialkost, spesielt rettet mot gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Les mer om spesialtilpasset kost og allergiskjema lengst ned på denne siden under avsnittet "Å reise med allergi eller matintoleranse". 

Som et ekte barnehotell har Pegasos Royal også en spesiell barnebuffet i hovedrestauranten. Under sesongen serveres silkemyk softis til visse tider i iskiosken - med to ulike smaker! Som om ikke dette var nok så fins det også laktosefri ispinde! I perioder det ikke serveres softis fins det selvfølgelig vanlig is.

Det er masse liv når dagens hovedmåltider serveres, og barna får lov til å kose seg med sine livretter samtidig som de prater med de nye vennene de har møtt ved bassenget eller i barneklubben. Særlig i høysesongen kan det være litt trengsel ved buffeen, så prøv gjerne å variere spisetidene etter når det er “rushtid”.

Om kvelden bør du unne deg en drink i Pegasos Royals koselige utendørsbar, Buddha Bar. Selve baren er overdekket med et stort seil som om kvelden er opplyst og skaper en helt spesiell eksotisk stemning. Her er det god plass med bord, benker og stoler fordelt på et fint lite anlegg med blomsterbed og busker. Det er den perfekte avslutningen på dagen når du sitter her og lar dagens mange inntrykk synke inn mens du betrakter stjernene som langsomt titter fram.

Som gjest på Pegasos Royal har du tilgang til tre temarestauranter som ligger på det store området som hotellet deler med nabohotellene Pegasos Royal og Pegasos Club.

Du kan velge mellom følgende kjøkken: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Du kan beroende på plass besøke en av disse restaurantene per uke kostnadsfritt. Visse av temarestaurantene ligger ute, og derfor varierer åpningstider avhengig av vær og sesong.

Husk på å bestille bord hos Guest Relations på ditt eget hotell. All lokal drikke inngår, men om du ønske vin på flaske eller importert drikke, koster dette ekstra. Temarestaurantene er veldig populære, og det lønner seg å planlegge besøkene godt. Du kan bestille bord en dag i forveien.

Mot betaling

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, drikke på diskoteket og tyrkisk kaffe. Besøk på temarestaurantene utover det inkluderte besøket.

Åpningstider:

Åpningstider:
Frokost Hovedrestaurant 07:00 - 10:00
Sen frokost Hovedrestaurant 10:00 - 10:30
Lunsj Hovedrestaurant 12:30 - 14:30
Middag Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Barnebuffet Hovedrestaurant 18:30 - 21:00
Kaffe og kake   16:30 - 17:00
Temarestaurant   19:00 - 21:00
Midnattssnacks   23:30 - 00:00
Is   11:00 - 21:00
Snacks   11:30 - 16:30
Buddha Bar   10:00 - 00:00
Beach Bar   10:00 - 18:00
Disco   23:00 - 03:00
Lobby Bar   10:00 - 00:10
Promenade Bar   18:00 - 00:00

Vær oppmerksom på at tider og tilbud kan endre seg avhengig av antall gjester og sesong. Temarestaurangerna kan besøkes så lenge det finnes plass.

Slapp av - Vi sørger for underholdningen!

Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de minste gjestene i våre ulike barneklubber.

Captain Nemo's piratklubb

Nazars Captain Nem's piratklubb holder til i koselige små trehytter hvor det er god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Det koster ikke noe ekstra å delta i piratklubben som blir ledet av Nazars skandinaviske aktivitetsguider.

Barneklubben er åpen fem dager i uken fra mai til oktober og henvender seg til alle barn i alderen 4–11 år. Lederne prater skandinavisk.

Swim a'hoy svømmekurs!

Forestill deg dine barns stolthet når de er tilbake på skolen og kan fortelle at de har lært å svømme i ferien! En ferie på Pegasos Royal innbyr til masse bading, og derfor er det viktig at barna føler seg trygge i vannet. Alle våre instruktører har en offisiell svømmeinstruktørutdannelse.

Barna er inndelt i to aldersgrupper: 4–7 år og 8–12 år. Gruppen for de yngste barna er primært fokusert på lek og trygghet i vannet, mens gruppen for de litt eldre barna tilbyr ordentlig svømmeundervisning. På Pegasos Royal og Pegasos Resort arrangeres svømmekurset 2-4 ganger i uken fra juni-august.

Obs! Påmelding skjer hos aktivitetsguidene på destinasjonen, og det er begrenset antall barn per gruppe.

Når barna først er trygge i vannet, fins det en mengde bassenger å hoppe uti – både babybassenger, barnebassenger og ordentlige voksenbassenger. Høydepunktet er den store vannparken, Captain Nemo’s Castle. Jo bedre barna blir til å svømme, jo villere vannsklier er det mulighet for å våge seg uti!

Mot betaling

Piratcruise.

Oppdag barnet i deg

I hverdagen kan det være vanskelig å finne tid og overskudd til nye aktiviteter – og derfor har Pegasos Royal sørget for å stille et hav av fasiliteter til rådighet, som hele familien kan samles rundt i ferien. Du kan prøve dere på strandvolleyball og tennis eller klassikere som bordtennis og dart. Det fins også en spillehall som frister med morsomme spillemaskiner. Om kvelden arrangeres det forskjellige show i amfiteateret, og det er også her du seks ganger i uken kan overvære det populære minidiskoteket hvor barna stolt fremfører dansene de har lært i danseskolen.

Det er kostnadsfritt WiFi i lobbyen, og mot betaling kan du også få tilgang fra rommet ditt.

Vil du ha med noen ferieminner hjem, kan du besøke shoppingarkaden i underetasjen samt butikkene i lobbyen. Her kan du handle lærvarer, smykker og suvenirer. I underetasjen er det også et minimarked hvor du bl.a. kan kjøpe snacks, solkrem, badedyr og andre nødvendigheter.

Hører du til de sportslige, vil du helt sikkert sette pris på at det er anlagt en løperute rundt på hotellområdet. Turen er på tilsammen 1,5 km, så da er det opptil deg selv hvor mange runder du har energi til. Bare pakk løpeskoene, og skynd deg ut og nyt suset fra bølgene og den friske morgenluften mens resten av hotellet langsomt våkner opp!

I treningssenteret i underetasjen kan du få balanse i regnskapet hvis alle de deilige middagene har etterlatt deg med dårlig samvittighet. Her er det også et innendørs svømmebasseng.

Mot betaling

Spillehall, enkelte vannsportsaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, opplyst tennisbane, WiFi på rommet om du ikke har bestilt Comfort Class hvor WiFi på rommet er inkludert.

Bo opptil åtte personer sammen i renoverte rom!

I løpet av vinteren og våren 2013 gjennomgikk Pegasos Royal en omfattende renovering, og rommene er moderne og innbydende. Rommene fikk nytt laminatgulv og ble malt i lyse, lette farger. Stilen er moderne og tidløs med møbler i lyst tre og tekstiler i feminin aubergine og lillafarger som gir rommet varme og liv. Store speil og belysning åpner rommet og skaper en hjemmekoselig atmosfære.

Dobbeltrommene, familierommene og Familie Connection har bad med badekar hvor du kan nyte et deilig langt, avslappende karbad, mens familiesuitene har dusjkabinett. Alle rommene har sentralt klimaanlegg (som er i gang avhengig av sesong og temperatur), TV, telefon, hårføner, minsafe og minibar. Mot betaling kan du få WiFi på rommet. Husk at hvis du bestiller Comfort Class, er WiFi på rommet inkludert i prisen.

For de rommene som vender ut mot landsiden, kan det forekomme støy fra den store hovedveien som går ute foran hotellet. På rommene som vender ut mot havet kan det være en smule støy fra kveldsaktivitetene på hotellet.

Side by side!

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen.

Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette koster 330 kr per rom per uke og er mulig på de fleste romtyper.

Dobbeltrom, 2–3 personer

Alle dobbeltrommene vender mot havsiden, så du har en flott utsikt over Middelhavet og hotellområdet. I tillegg til en dobbeltseng og to enkeltsenger har rommet et skrivebord og god oppbevaringsplass til kofferter og klær. Her kan dere bo opptil to voksne og ett barn som sover i ekstraseng. Rommet krever to fullt betalende, men det er også mulig å få et enkeltrom mot et tillegg.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Familierom, 2–4 personer

Familierommet består av to rom som er forbundet av en bred skyvedør, så på dagtid kan dere benytte ekstrarommet som et oppholdsrom i direkte forlengelse av soverommet. Ekstrarommet er innredet med to sovesofaer og et sofabord, mens soverommet er innredet på samme måte som et standard dobbeltrom. Sovesofaene på det kombinerte sove- og oppholdsrommet måler hhv. 200x140 cm og 200x76 cm når de er slått ut. Dere kan bo opptil tre voksne og ett barn på et familierom, og opptil to barn kan få barnepris. Dere må være minst to fullt betalende. Rommet kan også bestilles med havutsikt mot ekstra betaling.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du sikre deg å bo maks tre dører fra et annet familierom, uansett om du velger med land- eller havutsikt.

Familie Connection, 4-8 personer

Denne romstypen gir mulighet for å bo hele åtte personer sammen! Suiten består av to familierom knyttet sammen med en dør. Dere skal være minst fire fullt betalende, og det er plass til åtte personer, maks. seks voksne. Opptil fire barn kan reise med barnepris. Havsutsikt er inkludert.

Familiesuite, 3–4 personer

Her får dere to separate rom, det ene med en dobbeltseng og et andre rommet med to enkeltsenger og for øvrig i samme stil og med samme interiør som hotellets øvrige rom. Rommet vender mot havet, men utsikten varierer ut ifra rommets plassering. På balkongen fins møblement for to personer. Her kan dere bo opptil fire voksne, og dere må være minst tre fullt betalende.

Rom for en voksen og to barn

Under visse perioder kan du bestille et rom spesielt for en voksen og ett barn. Dette er et dobbeltrom (se beskrivelsen ovenfor) hvor en voksen kan bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris.

Mot betaling

Tilgang til WiFi, med mindre du bestiller Comfort Class.

Nyt en herlig hamam-pakke!

Har du prøvd et tradisjonelt tyrkisk bad? Alle døde hudceller blir skrubbet bort, og kroppen slapper helt av med en herlig såpeskummassasje. Så er du klar for å få en perfekt solbrun hud.

På velværesenteret står de profesjonelle behandlerne klare til å skjemme deg bort med massasje og forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger som vil få deg til å føle deg som født på nytt (mot ekstra betaling).

Kontakt våre guider på hotellet som kan fortelle mer om velværesenterets behandlinger. Hos dem kan du også booke den lekre hamam-pakken med pleie for kropp og sjel.

Mot betaling

Peeling, massasje og andre behandlinger samt bruk av velværesenterets fasiliteter.

Fine rom for funksjonshemmede

På Pegasos Royal fins det et antall handicaprom som består av to rom adskilt av en glasskyvedør. Rommet er på 31 m² og har plass til to voksne og to barn. Både soverommet og det kombinerte sove- og oppholdsrommet er innredet i lyse farger med moderne interiør og tepper. Badet er utstyrt med dusjkabinett og en badekrakk. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon. Dørene til badet åpner innover, så hvis du bruker rullestol, kan det bli litt trangt her når du lukker døren.

Alle rommene har sentralt klimaanlegg, TV, telefon, minibar og selvsagt balkong og minisafe. Mot betaling kan du også få WiFi. Sengene i det kombinerte sove- og oppholdsrommet er sovesofaer som måler hhv. 200x140 cm og 200x76 cm. Rommene vender ut mot landsiden, så det kan være en smule støy fra hovedveien som går ute foran hotellet.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Vær oppmerksom på at Comfort Class skal bestilles senest en uke innen avreise.

Alt dette får du med Comfort Class

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets velværesenter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • Morgenkåpe og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet


Obs: Comfort Class må bestilles av alle reisende som bor på samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.

 

 

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Å reise med allergi eller matintoleranse

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefrie ispinde.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske mennesker.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Det soleklare valget for en fantastisk familieferie for både store og små

fra