Rhodos by, Rhodos

Vassilia Hotel


Måltider flere muligheter
3 personer i samme rom
Gjeste­vurdering
3.1 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Nei 
Strand
150 m 
Sentrum
50 m 

Enkelt og koselig hotell nære alt

Vassilia er et byhotell som liger sentralt, med kun 150 meter fra en av Rhodos mest populære strender. 

Her er du i nærheten av alt byen har å tilby i form av restauranter, shopping og ikke minst natteliv, da den livlige og populære bargaten kun ligger et par minutter fra hotellet. 

Hotel Vassilia er et opplagt valg for deg som foretrekker å bo sentralt, tett ved stranden og som ikke har de store kravene i forhold til selve hotelloppholdet. 

Rommene har et enkelt interiør, og alle har egen balkong. 
 

 

150 meter til en av byens mest populære strender

Den populære Windy Beach-stranden ligger kun 150 meter fra hotellet, og det er derfor behagelig og lett å starte dagen med en forfriskende morgendukkert - og ikke minst å ligge på solsenger å slikke sol i løpet av dagen. Det er få hoteller, som har like god beliggenhet i sentrum, samtidig som å være så tett på stranden. 

 

Ingen måltider, frokost eller halvpensjon – valget er ditt

Som utgangspunkt er det ingen måltider inkludert på Vassilia Hotel, men det er mulig å kjøpe til frokost eller halvpensjon. Til frokost inngår kaffe og te, mens du til de andre måltider selv kjøper drikke. Hvis du kjøper halvpensjon er det med frokost og enten lunsj eller middag som er inkludert. 

Med den sentrale beliggenheten og det store tilbudet av restauranter, barer og cafeer, er det ikke vanskelig å finne mat og kalde forfriskninger. 

 

Mot betaling

All drikkevarer unntatt kaffe og te til frokosten (såfrem til har kjøpt til dette). 

Spartansk-interiør rom med balkong

Rommene på Vassilia Hotel er enkle og en smule spartansk innredet uten de store duppediter og har egen balkong. Det er et minikjøleskap, tv, flisegulv, luftkondisjonering og WiFi, og på badet er det enten badekar eller dusjkabinett. Minisafe er mot ekstra betaling. 

 

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Rommene er ca. 20 m² og krever minst to fullt betalende, og det kan bo maks. tre personer i rommet. Her finnes to riktige sengeplasser og mulighet til en ekstraseng som måler 190x90 cm. 

Vær oppmerksom på at busstransferen som benyttes til flyplassen, både ved ankomst og avgang, ikke nødvendigvis har mulighet til å kjøre helt opp forran hotellet. Du skal derfor være forberedt på å gå ca.150 meter med din bagage.

Da hotellet ligger så sentralt, må det forventes en hel del støy både dag, kveld og på natten.

Aircondition og minisafe er mot betaling.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Vassilia Hotel gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har byttet alle lyspærer til LED-lamper for å minske strømmen

• De har erstatter gamle dusjhoder med nye vannbesparende dusjhoder

• De samler opp brukt matolje, som blir hentet slik at det ikke forurenser naturen

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections