Kalithea, Rhodos

Kresten Royal

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 81 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4.4 av 5
Baseres på 81 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Strand
50 m 
Sentrum
5,5 km till Rhodos by 
Kresten Royal
Kresten Royal_1
Kresten Royal_2
Kresten Royal_3
Kresten Royal_4
Kresten Royal_5

Nyt av ro og fantastisk utsikt

Kresten Royal ligger utrolig fin til, og er helt perfekt for deg som ønsker en avslappet ferie, da det her er en praktfull fred og ro. All Inclusive er inkludert i prisen, alt du behøver for en herlig og avslappet ferie.

Hotellet har virkelig forstått hvordan man utnytter sin fantastiske beliggenhet til det fulle – overalt finnes store terrasser hvor du kan nyte av den vakre utsikten. Lobbyen er stor og åpen med fint lys og store panoramavinduer med utsikt over bassenget og havet. Hotellet har flere barer og restauranter, så du behøver aldri gå langt for å slukke tørsten eller få litt snacks. Dessuten finnes veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar! 

Du kan velge mellom to fantastiske basseng, det finnes et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng, samt et barnebasseng.For deg som søker ekstra ferieluksus, finnes det til og med rom hvor man får sitt egne lille basseng. Kresten Royal ligger ca 5,5 kilometer fra Rhodos by, så det finnes gode muligheter for herlige dag- og kveldsutflukter.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Herlige basseng

På Kresten Royal er et av Rhodos få hotell som både har et ferskvannsbasseng og et saltvannsbasseng.  Ved begge bassengområdene er det en fantastisk utsikt over det turkise Middelhav. Ved begge basseng er det også barer, så det er aldri langt til nærmeste oppfriskende drikke mens du ligger og nyter en av Rhodos mange soldager. Her finner du også et barnebasseng for de minste gjestene.

Hotellets strand ligger bare en kort gåtur fra hovedbyggningen og du kommer hit via en trappe som går mellom klippene. Det er en mindre og ytters sjarmerende strand, som muner ut i en liten bukt. Strandområdet er lettere kupert, og temmelig autentiskt, da du mens du soler og bader er omringet av store klippeformationer og kristallklart vann. Her finnes det både solsenger og parasoller. 

 

Lekker All Inclusive

Når du ferierer på Kresten Royal er det All Inclusive som gjelder, og det betyr at du både morgen, middag og kveld har mulighet for å tilfredsstille sulten i en av hotellets restauranter uten å tenke på hva det koster! Hovedmåltidene serveres i hovedrestauranten, som med sine store vinduer har et fantastisk lys.

Hotellets basseng-restaurant, som også er en av hotellets temarestauranter, serverer i løpet av hele dagen snacks og enklere retter og fungerer også som poolbarer. På hotellet finner du også 4 barer, så du har alltid nære til forfriskende drikke. All lokal drikke inngår i ditt All Inclusive-program.

Her finnes tre temarestauranter: en som serverer gresk mat, en annen med en moderne og kreativ meny, og en sushi bar. Du har mulighet, dersom det er plass, å besøke disse restaurantene totalt to ganger i løpet av ditt opphold, husk å bestill bord i forvei.

Om kvelden er det kleskoden på hotellets restauranter, da forventes det at menn skal ha på seg langbukser.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Kresten Royal inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. 

Nyt vegansk og vegetarisk variasjon av ca. 5-6 ulike retter. 

Mot betaling

Visse importerte drikker, drikke på flaske, temarestauranten FOS

Slapp av eller vær aktiv

Kresten Royal tilbyr mange forskjellige aktiviteter. I tillegg til bassengene finner du et nyoppusset treningssenter med flere baner til diverse sportsaktiviteter som tennis, fotball samt en multibane for basket og volleyball. Ønsker du å trene enda mer på ferien, kan du ta deg till hotellets fine treningsstudio.

Kalithea ligger kun 5,5 km fra Rhodos by, så det er ikke langt til en kulturell, førsteklasses opplevels i Rhodos gamle by.

Mot betaling

Treningssenter, opplyst multibane.

Fine rom med mulighet for eget basseng

På Kresten Royal bor du i lyse og moderne romslige rom, og har mulighet for å bestille et rom med eget basseng – en ekstra luksus å kunne hoppe direkte i sitt egne lille basseng utenfor sin terrassedør!
Alle rom har flisegulv samt balkong eller terrasse, hvor man virkelig kan nyte hotellets rolige atmosfære. Rommene har tv, telefon, vannkoker, minikjøleskap, minisafe og luftkondisjonering. Badene er utstyrt med dusjkabin eller badekar samt hårføner. WiFi på rommet er inkludert.

 

Dubbelrom, hageutsikt, 2-3 personer

Dubbelrom, hageutsikt, 2-3 personer

De romslige dobbeltrommene er innredet i nydelige farger og det finnes plass for opptil tre personer. Alle rom har en stor balkong eller terrasse og er 34 m². Rommet har to ordentlige senger, er dere tre personer sover den tredje i en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende,det er mulig å få en barnepris og kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom med havutsikt, 2-3 personer

De romslige dobbeltrommene er innredet med fine farger og har plass for opptil tre personer. Rommene er 34 m² og det finnes en stor balkong eller terrasse på samtlige rom. Rommet har to sengeplasser, og er man tre personer så sover den tredje personen på en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

 

Villa med privat basseng, 2-4 personer

Villa med privat basseng, 2-4 personer

Vil du ha masse plass og ditt egne lille basseng å slenge deg i, så er denne romstypen absolutt noe for deg. Rommet er 52 m² og har terrasse. Villaen har to vanlige sengeplasser, og utover dette finnes en sovesofa med opptil to soveplasser. For å bestille denne type rom skal det minst være to fullt betalende og det er mulighet for å få en barnepris. Det kan maks bo tre voksne og et barn. 

Mot betaling

Eventuelt minibarpakke

Avslappning i hotellets spa

For deg som søker ekstra avslapning kan du besøke Kresten Royals spaavdeling, hvor du kan nyte av blant annet badstue og et utvalg av behanlinger for kropp og ansikte, som garantert kommer til å gi deg en rolig og avslappet følelse. 

Mot betaling

Badstue og behandlinger i hotellets spa

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Kresten Royal gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har implementert energisparende systemer og produkter, noe som reduserer energiforbruket uten å påvirke gjestenes ferieopplevelse

• På både hotellrommene, i spaavdelingen, på kjøkkenet og i vaskeriet har det blitt implementert tiltak og prosesser som minsker vannforbruket og bruk av kjemikalier

• De sorterer og resirkulerer glass, papir, plast, olje, lamper og toners. De forsøker hele tiden å finne gjenbruk-områder også for andre produkter

• De fokuserer på å bruke lokale produkter og ferske sesongvarer, og det finnes også økologiske produkter og hormonfrie kjøtt- og meieriprodukter i noen av menyene

• De forsøker minske mengden engangsvannflasker og har i stedet satt opp vannbeholdere der gjester kan hente vann i mugger

Under kveldens servering gjelder kleskoden i hotellets samtlige restauranter, hvor det forventes at du har på deg langbukser.

 

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Boendeskatt Hellas

Fra og med 2018 skal en boendeskatt betales på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 4,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Rutiner for Covid-19

Våre hotell følger alltid myndighetenes direktiver og strever alltid etter å gjøre deres opphold så komfortabel og sikker som mulig. Utvidede rengjørings- og hygienerutiner har bl.a. introdusert for å minske smittespredning. Noen konsept som beskrives i teksten på denne siden kan behøve endres om nye direktiv gjeldende smittespredning kommer. Det kan f. eks. være reduserte aktiviteter eller stengte fasiliteter (begrenset eller ingen adgang til innendørsbasseng, treningssentre, diskotek/nattklubber på hotellene og begrenset kveldsprogram.)

Annet som kan påvirkes er konseptet for servering av mat og drikke. 

Vær oppmerksom på at på grunn av lokale rengjøringsrestriksjoner av rommene, har mange hoteller tidligere utsjekkingstid (11:00) og senere innsjekkingstid (15:00) en vanlig.

Hvis det skjer større endringer i hotellets tilbud, kommer de berørte gjestene å oppdateres snarest mulig etter at vi har fått endringene bekreftet fra hotellene. Vær oppmerksom på at endringer som skjer utenfor Nazars kontroll kan innføres ed svært kort varsel før vi mottar fullstendig informasjon. 

Våre Collections