Nyhet

Alanya, Tyrkia

Relax Beach Hotel

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barnebasseng
Ja 
Strand
50 m 
Sentrum
 
Relax Beach Hotel
Relax Beach Hotel_1
Relax Beach Hotel_2
Relax Beach Hotel_3
Relax Beach Hotel_4
Relax Beach Hotel_5

Hotell like ved Øststranden i Alanya

Relax Beach Hotel er et større byhotell utenfor Alanya sentrum.

Her har de fine, nyoppussede rom og litt større bassengområde enn mange andre hotell i Alanya. Her finnes to middels store basseng og hele tre litt mindre vannsklier!

På Relax Beach kan du fylle på tallerkenen og overlate resten til oss! Med praktisk All Inclusive kan du heller bruke energien din på å slappe av eller utforske byen.

Relax Beach Hotel ligger i utkanten av byen og er rett og slett en utmerket base for din ferie i Alanya. Hotellet ligger rett foran en relativt sterkt trafikkert vei. Støy fra trafikken inn i rommet er å forvente.

Dette hotellet inngår i vår Value Collection, hvor vi har samlet våre mest fordelaktige All Inclusive-hotell.

Er solsenger og parasoller inkludert på hotellet?

Ja, her finnes solsenger og flere parasoller, og de er inkludert uten ekstra kostnad. Dette gjelder både ved bassenget og på stranden.

På Relax Beach Hotel finner du to passe store basseng. Det ene har to vannsklier og det andre har en mindre vannsklie. Begge bassengene har separate områder for de aller minste barna å leke i.

Bassengområdet har også en tilhørende bassengbar.

Bare et steinkast fra hotellet, rett over gaten, ligger Øststranden. Du når den fra hotellet via en tunnel fra bassengområdet som går under veien. Den lille strandstripen med en blanding av småstein og sand er perfekt for en dukkert når du ikke føler for å dra til den kjente Kleopatra stranden lenger unna. På stranden har du muligheten til å kjøpe noe kaldt å drikke hvis du ønsker det.

Håndklær til bassenget og stranden kan lånes i resepsjonen mot et depositum.

 

Mot betaling

Drikke på stranden, visse vannsportsaktiviteter

Enkle smaksopplevelser i hyggelig miljø

I hovedrestauranten på Relax Beach Hotel finnes plass å sitte innendørs eller utendørs og se ut over bassengområdet når du spiser måltidene dine. All Inclusive-konseptet inkluderer bufféer til frokost, lunsj og middag.

Det er også enklere snacks tilgjengelig et par timer om ettermiddagen om du blir sulten, og ønsker du å sove lenge om morgenen, er det mulighet for en senere frokost. Noen lokale drikker er inkludert i All Inclusive-tilbudet.

I tillegg til hovedrestauranten, er det også en bassengbar ved bassengområdet. Det serveres også kaffe med kake til visse tider om ettermiddagen.

På forsiden av hotellet kan du sitte utendørs og nyte en kveldsdrink eller en kopp kaffe i et lounge-miljø. 

 

Mot betaling

Noen importerte drikker

Hva kan man gjøre i Alanya?

Alanyas brede utvalg av shopping, restauranter, barer og aktiviteter er alt du trenger for å holde deg underholdt på ferien din!

Lei en bil og besøk den store demningen oppe i fjellene ved elven Dim Çay, dra ned til det sjarmerende havneområdet og gå rundt blant båtene, eller nyt en middag oppe på Alanyas magiske borg med hele byen som utsikt.

På hotellet finner du en frisør hvis du har lyst til å få en ny feriefrisyre. Det er også en butikk med vesker og en klesbutikk hvor du kan kjøpe morsomme bassengleker, eller kanskje nye badebukser? Hvis du får lyst på noe godt utenom Relax Beach Hotels All Inclusive-tider, finnes det en liten dagligvarebutikk på hotellet som selger drikke, snacks og godteri.

Relax Beach Hotel tilbyr kostnadsfri WiFi.

 

Mot betaling

Frisør, butikker

Bo komfortabelt i Alanya

Rommene på Relax Beach Hotel er nylig renoverte og moderne innredet med lys tre.

Alle rommene har individuell luftkondisjonering, WiFi, minisafe, tv, telefon, laminatgulv og kaffe- og tekoker.

Rommene har også balkong og et minikjøleskap som kan fylles opp mot en ekstra kostnad. Badet har dusjkabinett og hårføner.

 

Mot betaling

Minisafe

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet på 18 m² har tre riktige sengeplasser. Rommet krever minst to fullt betalende gjester. Her kan det maks. bo tre voksne eller to voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn. Rommet kan også bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Familierom, 3-5 personer

Familierom, 3-5 personer

Familierom på 40 m² består av to rom med en skyvedør mellom dem. Her er det fire riktige sengeplasser og en ekstraseng som måler 160x80 cm. Rommet krever minst tre fullt betalende gjester. Her kan det maks. bo fem voksne eller to voksne og tre barn, og det er mulig å få barnepriser for to barn.

Prøv en tyrkisk spesialitet!

Hva ville et hotell i Tyrkia være uten sitt eget hamam? Relax Beach Hotel har et lite spa som tilbyr denne tyrkiske spesialiteten, samt enklere behandlinger. Her finnes også en badstue og et dampbad.

 

Mot betaling

Spa og behandlinger

Relax Beach Hotel ligger rett foran en relativt trafikkert vei. Det er forventet at trafikkstøy kan høres inn i rommene.

I høysesongen kan det bli trangt ved bassengområdet.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections