Pegasos Planet

Tre herlige hotell til prisen av et!

De tre populære All Inclusive-hotellene Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal deler hotellområde. De betyr at når du bor på noen av disse hotellene har du tilgang til alle hotellenes felles, og helt fantastiske område. Her får du en gyllen, barnevennlige og langgrunn sandstrand, flere ulike bassengområder, wipeout-bane, vannsklier, masse aktiviteter for barn og unge, et stort All Inclusive-program, sportsfasiliteter og mye, mye mer!

Tre herlige hotell til prisen av ett!

Pegasos Resort

Kanskje Tyrkias beste strand

På Pegasos Resort bor du rett ved en fantastisk, bred sandstrand med kjempe myk sand. Du kan slappe av ved det rolige bassenget, eller delta i de mange aktivitetene i hovedbassenget. Det er en litt roligere stemning på Pegasos Resort enn på søsterhotellet Pegasos Royal, selvom de ligger rett ved siden av hverandre.

Pegasos Royal

Praktfullt hotell med store familierom

Pegasos Royal er et populært familiehotell med flere basseng, her råder en herlig og livlig stemning, samt en trivelig restaurant med åpen terrasse, hvor du kan nyte av måltidene som serveres i form av store, innbydende og varierte bufféer. Her er det også mulig å bestille familierom med plass for opp til åtte personer.

Pegasos Planet

Det store hotellområdet som deles av Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal kalles Pegasos Planet – en hel verden av morsomheter!

Wipeout

Wipeout-banen består av store oppblåsbare puter, berg og glatte hinder som flyter på vannet. Her får man lett mange timer å gå!

Inkludert i prisen!

Våre gjester på Pegasos Planet får benytte seg av wipeout-banen uten ekstra kostnad!

Wipeout-banen er åpen hver dag fra kl. 10.00-18.00 fra. 15. mai til slutten av september.

Observer at værforholdene som for eksempel vind og bølger kan gjøre at parken må stenges ned under kortere eller lenger perioder.

Sikkerhetsregler!

  • Man må være minst 6 år gammel og minst 110 cm lang.
  • Barn mellom 6-10 år må ha selskap med voksen
  • Flytevest er obligatorisk
  • Man må kunne svømme for å benytte seg av anlegget
  • Når man benytter seg av anlegget, er dette på egen risk

Skandinaviske aktivitetsguider

I løpet av ferien arrangerer våre engasjerte og dyktige skandinaviske aktivitetsguider mange herlige aktiviteter – det kan være alt fra spennende skattejakter til kreative leker, morsom underholdning og massevis av gøyale påfunn.

Morsomme aktiviteter for alle aldre!

Ved de gøyale aktivitetene møter barna jevngamle kompiser fra hele norden. 

Inkludert i prisen

Alle aktiviteter og underholdning i barneklubben er inkludert i reisens pris. 

Kult fellesskap for alle aldre

Nazar har barneklubber for ulike aldre med masse kult å tilby

Captain Nemo’s piratklubb

Vår morsomme barneklubb for yngre barn

  • Lek og tøys for alle barn mellom 4-11 år
  • Ulike temadager for hver enkelt dag
  • Finnes på alle hotell der Captain Nemo bor og er inkludert i prisen

Chill Out Club

Vår heftige ungdomsklubb

Se hotellene i 360°

Nesten som å være der selv! Opplev hotellene gjennom å klikke deg rundt med pilene i disse 360°-filmene.

Pegasos Royal

Pegasos Resort

Ekstra alt for barna - Kids Comfort

Behagelig med paraplyvogn, barnestol og vannkoker

Vi på Nazar elsker barn, og vil at både de og du som forelder skal ha det så bra som mulig! Nå slipper du å dra med deg barnevognen på ferien, og du kan koke vann i fred og ro på hotellrommet.

Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal kan du nemlig bestille Kids Comfort, der du får en paraplyvogn (for eksempel Chicco snappy spring) levert til rommet samt barnestol og vannkoker på rommet. Pakken kan bestilles hjemmefra, så lenge det er tilgjengelig, ved å legge det til under fanen tilvalg i forbindelse med bestillingen. 

Les mer om vilkårene for Kids Comfort her.

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber

På våre Pegasos-hotell arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 5-6 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 15. mai t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes minst 4 ganger i uken. Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

På Blue Sea Holiday Village på Rhodos arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3-4 ganger i uken for barn fra 4-11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2-3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Rhodos.

På Anastasia Hotel & Apartments på Kypros arrangeres Captain Nemo’s piratklubb 3 ganger i uken for barn fra 4–11 år fra 1. juni t.o.m. 31. oktober. Minidiskoteket holdes 2–3 ganger i uken. Ungdomsklubben Chill Out Club arrangeres ikke på Kypros.

Aktivitetsguidene for Captain Nemo’s piratklubb prater alltid skandinavisk og for Chill Out Club prates det på engelsk eller skandinavisk.