Kypros

Populære Kypros har noe for alle

Middelhavets tredje største øy, Kypros, klarer å sjarmere de fleste. Her kan du more deg, sole og bade, oppdage nye ting og få med deg mange glade minner hjem. På Kypros koser familier med både små og store barn seg og par i alle aldre. En All Inclusive-reise til Kypros hos oss på Nazar passer med andre ord de aller fleste! 

Vi har flere familiehotell på øyas østre side i Fig Tree Bay og Ayia Napa.

Se alle våre hotell på Kypros eller les mer om Fig Tree Bay og Ayia Napa nedenfor.

Vi flyr til Kypros fra Oslo, Stavanger og Trondheim.

Når vil du reise?

Kypros passer deg som vil reise vår, sommer eller høst! Velg hvilken årstid som passer deg best, og finn våre beste tilbud under de ulike årstidene nedenfor.

Kypros med Nazar

 • 71% av våre Kypros-hotell har badeland eller vannsklier og kommer garantert å bli en hit hos små rastløse ferierende.
   
 • Vi kan familieferie!
  Du behøver ikke lete lenge etter et hotell med familierom eller familiesuiter der alle får plass – det har de fleste av våre Kypros-hotell.

Derfor velger du å reise med Nazar:
 

 • Her bor Captain Nemo!
  På familievennlige Anastasia Hotel og Apartments holder alle barns favorittkaptein og hans pirater til i vår egen skandinaviske barneklubb.
   
 • Vi er All Inclusive-spesialister!
  Er det ikke deilig og praktisk at nesten all mat og drikke er betalt hjemmefra når familien skal på ferie?

Captain Nemos nye hjem på Kypros

Captain Nemo og hans piratklubb har flyttet til Anastasia Hotel og Apartments!  

Hos oss på Nazar er barna kanskje våre viktigste gjester. Captain Nemo og hans crew har derfor satt seil mot Kypros og slått leir på Anastasia Hotel og Apartments. Der er vår egen skandinaviske barneklubb inkludert i prisen og behøver ikke forhåndsbestilles hjemmefra. Her finnes massevis av aktiviteter for barn mellom fire og elleve år, og lederne snakker skandinavisk.

Når det ikke tøyses i piratklubben, så blir det arrangert ulike temadager med morsomme aktiviteter, skattejakter og leker, og også et gøyalt minidiskotek.

Les mer om våre skandinaviske barneklubber her!

Her finnes vi på Kypros

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay 

Fig Tree Bay ligger i Protaras - et populært feriested med flere hotell og restauranter. Med sitt turkisgrønne vann er Fig Tree Bay-bukten kjent som en av de vakreste på Kypros.

Ayia Napa

Ayia Napa 

Ayia Napa er Kypros største turiststed. Feriestedet har mange restauranter, livlige barer og gøyale butikker, og ligger perfekt til ved noen av Europas mest populære sandstrender.

Alle våre hotell på Kypros

På Kypros har vi tre- og firestjerners hotell med god standard, hotell med badeland og veldig rimelige familiehotell for alle smaker

Middeltemp. i juli: 31°C

Oslo – Kypros ca. 4 t og 45 min

Valuta: Euro € 

Tidsforskjell +1 h