Lara/Antalya, Tyrkia

Delphin Be Resort

Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 63 svar
Gjestenes vurdering
4.5 av 5
Baseres på 63 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
16 km 
Delphin Be Resort
Delphin Be Resort_1
Delphin Be Resort_2
Delphin Be Resort_3
Delphin Be Resort_4
Delphin Be Resort_5

Praktfullt, luksuriøst familiehotell

Delphin Be Resort er et fantastisk og lekkert All Inclusive-hotell som ligger plassert ved Lara Beach, nær Antalya. 

Det familievennlige hotellet ligger like ved stranden og her finner man alt som behøves for en perfekt familieferie; minitivoli, barneklubb og et luksuriøst All Inclusive-program! Andre favoritter er Delphin Be Resorts to morsomme badeland og lazy river, der du kan flyte rundt og nyte når det er på tide med en pause fra vannskliene.

Liker du å holde deg i form på ferien har du kommet til rett plass, med stort og velutstyrt treningsstudio med trener som kan hjelpe deg! Det tilbys også yoga og andre gruppetreningspass. Du som heller vil ta det med ro og unne deg selv litt ekstra ferieluksus kan besøke hotellets store spa, som tilbyr unike og avslappende behandlinger.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Vannparadis med heftige badeland

Delphin Be's imponerende hovedbasseng rammes smakfullt inn av det frodige utendørsområdet. Det finnes også et halvolympisk basseng for svømmetrening, separat barnebasseng samt et roligere basseng som ligger avskilt fra hovedområdet.

For de som søker adrenalin har Delphin Be Resort to heftige badeland - en med sju vannsklier for mindre barn og en litt tøffere med ni vannsklier som egner seg fra 12 år og oppover. Rundt det store badelandet renner en lazy river der du kan flyte rundt og nyte solen. Det finnes også et morsomt lekeområde med anti-skli belegg, vannsprutende fontener og ulike hinder – med andre ord perfekt for de yngre barna å springe rundt å tøyse i.

Det luksuriøse All Inclusive-hotellet ligger like ved en familievennlig og herlig myk sandstrand, med en del små steiner. Som prikken over i-en finnes det også en vakker pir fra hvor man kan ta en forfriskende dukkert eller nyte en kald drink i baren. For beste komfort finner du massevis av solsenger og parasoller som fritt kan benyttes, uansett om du er ved bassenget, piren eller stranden. Med både basseng- og strandbar er det aldri langt til nærmeste forfriskning.

Det finnes fine bademuligheter for gjester med gangproblemer, da hotellet har handikappsheis ned i et utendørsbasseng. 
Av sikkerhetsgrunner er det begrensninger i forhold til lengde/alder på enkelte vannsklier.

Mot betaling

Paviljongene ved bassenget og stranden, enkelte vannsportaktiviteter.

Førsteklasses All Inclusive for enhver smak

Delphin Be Resort har et førsteklasses All Inclusive-program. I hovedrestauranten serveres alle dagens måltider i form av brede og velsmakende bufféer med ulike tema. Det fine lokalet er delt inn i mindre seksjoner, noe som skaper en koselig atmosfære og dessuten minsker lydnivået i restauranten.

Mellom måltidene tilbys gjestene på Delphin Be Resort lekre kakebufféer, avkjølende is og fersk frukt. Mellom klokken 22-7 serveres det lettere matretter i den irske pubben. Gode drikker i form av øl, vin, drinker, brus og vann serveres i hotellets mange ulike barer. Alle lokale drikkevarer samt noen importerte er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Du kan kose deg med litt mer intim atomosfære på en hotellets syv fantastiske à la carte-restauranter. Du kan kostnadsfritt besøke hver restaurant en gang per opphold, såfremt det er plass. Da det er begrenset antall plasser på à la carte-restaurantene, er det viktig å bestille bord i god tid.  

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Et paradis for deg som elsker å trene!

For deg som foretrekker en aktiv ferie er Delphin Be Resort et opplagt valg. Her finnes flere forskjellige sportsfasiliteter, og du kan velge mellom blant annet tennis, bordtennis, dart og bowling. Om du ønsker å trene på ferien finnes hotellets egne treningsstudio, BeFit, et av de største hotell-treningsstudio som Antalya har å tilby! I det velutstyrte treningsstudioet finnes trenere og coacher som gjerne hjelper med å skreddersy individuelle kost- og treningsprogram. Utover dette kan du kan velge mellom flere gruppetreninspass som yoga og aerobics. Delphin Be Resort er med andre ord det ultimate hotellet for å kombinere All Inclusive og luksusferie med trening.

Aktivitetsguidene gjør det de kan for å få i gang gjestene med ulike sportsturneringer, konkurranser, bassengleker, vanngymnastikk og aerobics. På kveldene tilbys du ulike kveldsunderholdninger, som show, forestillinger eller live musikk. Hotellet har også en spillehall.

Skulle du bli sugen på å shoppe i løpet av besøket finnes det et utvalg av butikker inne på hotellområdet. Nær hotellet ligger det noen kjøpesentre og bazaar-området, og bussen like utenfor hotellet tar deg enkelt hele veien til Antalya sentrum for storbyshopping.

WiFi på rommet og i lobbyen er gratis.

 

Mot betaling

Bowling, spillehall, biljard.

Barna kommer å elske minitivoliet!

I tillegg til de utrolige badelandene er Delphin Be Resorts kule minitivoli veldig populær blant de yngre familiemedlemmene. Noen turer i de forskjellige karusellene og attraksjonene er en perfekt avslutning på dagen. Dersom de yngste fortsatt skulle ha noe energi igjen, finnes det også en fin lekeplass. For den som søker en mer rolig sysselsetting, finnes en koselig barnekino der de små kan se på film.

Familiehotellet har også en internasjonal barneklubb, der alle barn mellom 4-12 er velkommen å delta i lek og moro med nye venner. På kveldene arrangerer et populært minidisco der barna kan slå seg løs foran sine foreldre og søsken.

Trendy og innbydende rom

Rommene på Delphin Be Resort er romslige og med fint interiør i lyse farger, med flere fine detaljer. 

Alle rommene har balkong, sentralstyrt luftkondisjonering, tv, minisafe, minibar som daglig fylles på, laminatgulv og vannkoker. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Det er kostnadsfri WiFi på rommene.

Dobbeltrom, 2–4 personer

Dobbeltrom, 2–4 personer

De elegante dobbeltrommene på ca. 35 m² kan bestilles enten med landutsikt, havutsikt eller delvis havutsikt – de to sistnevnte mot betaling. Her er det 2-3 vanlige sengeplasser og en sovesofa på 160x80 cm, noe som er litt mindre enn normal sengestørrelse. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks. tre voksne og ett barn her og det er mulig å få én barnepris. Rommet kan bestilles som enkeltrom mot tillegg.

Familiesuite, 3–5 personer

Familiesuite, 3–5 personer

I familiesuiten på ca. 56 m² får du to separate soverom med en ordentlig dør imellom. Her er fire vanlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 160x80 cm, noe som er litt mindre enn normal sengestørrelse. Rommet krever minst tre fullt betalende, det er mulig å få to barnepriser og det kan bo maks. fire voksne og et barn.

Dobbeltrommene og familiesuitene ligger i ulike bygninger, og man kan derfor ikke ønske at rom av disse to ulike romstypene skal ligge i nærheten av hverandre.

Hotellets spa byr på fantastiske opplevelser

Dersom du er ute etter total avslapping i ferien, kan vi varmt anbefale et besøk i hotellets fine spa. Her finner du naturligvis det tradisjonelle tyrkiske badet, hamam, der du enten kan slappe av og nyte den mykgjørende varmen eller bestille en skrubb og skummassasje. Her finnes også badstue, dampbadstue og flere massasjerom der du kan bestille forskjellige behandlinger. 

 

Mot betaling

Behandlinger, massasje og peeling i spa-avdelingen. 

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

På Delphin Be finnes det gode bademuligheter for gjester med vanskeligheter for lange avstander, da hotellet har handikappheis ned til et utendørsbasseng. Hotellet tilbyr selvfølgelig kostnadsfri badehåndkleservice for både basseng og strand. Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Dobbeltrommene og familiesuitene ligger i ulike bygninger, og man kan derfor ikke ønske at rom av disse to ulike romstypene skal ligge i nærheten av hverandre. Merk at sovesofaen i disse romstypene måler 160x80 cm, og er dermed mindre enn normalstore senger.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections