Antalya, Tyrkia

Rixos Downtown

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
300 m 
Sentrum
1 km 
Rixos Downtown
Rixos Downtown_1
Rixos Downtown_2
Rixos Downtown_3
Rixos Downtown_4
Rixos Downtown_5

Resort-hotell midt i storbyen

Rixos Downtown har ikke fått navnet sitt av en tilfeldighet. Hotellet ligger omgitt av rolig skog midt i Antalyas sentrum og kan dessuten skilte med en av byens absolutt vakreste utsikter! Utsikten strekker seg helt bort til gamle byen i den ene retningen, og den kilometerlange Konyaalti Beach med de storslåtte Taurusfjellene i det fjerne, i den andre.

Hotellet Rixos Downtown er den perfekte kombinasjonen av en stor resort med alle mulige fasiliteter og et perfekt plassert storbyhotell med ubegrenset utvalg av underholdning.

Og Rixos Downtown tilbyr mye mer enn luksuriøse fasiliteter og vakre utsikter. Her får du gourmetopplevelser i den flotte buffé-restauranten, til frokost, lunsj og middag. Og i hotellets à la carte-restauranter bys det på fantastiske matopplevelser! I tillegg kan hotellet skryte av et veldig flott spa og mange gode treningsfasiliteter.

Det kanskje beste av alt er at entré til den store fornøyelsesparken Land of Legends er inkludert i ditt opphold her, og hotellet ordner transport til og fra parken to ganger om dagen.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

En morgen på stranden og tid ved bassenget på ettermiddagen?

Aruna Beach heter den private delen av Konyaalti Beach som tilhører Rixos Downtown og som er helt reservert for hotellets gjester. Strandens fasiliteter går i trendy bohemsk stil og badehåndkle, strandparasoller, solstoler og snacks fra strandbaren er inkludert i ditt All Inclusive-konsept.

Reisen til stranden er en hyggelig opplevelse i seg. Hotellets egne strandstripe ligger ca. 300 meters gåtur bort, utenfor hotellområdet nedenfor en høyde. Her kan du selv velge å ta trappen eller panoramaheisen ned! Føler du deg ekstra komfortabel kan du i stedet ta deg hit med hotellets shuttlebuss – som går ofte.

Når du bor på Rixos Downtown har du den populære offentlige strandpromenaden Beach Park som nærmeste nabo. Her er det fullt av liv hele dagen, med folk som sporter, tar en kaffe, spiser lunsj eller nyter atmosfæren og den populære stranden Konyaalti!

Konyaalti Beach består av småstein og er som aller vakrest på morgentimene, når havet er rolig og helt krystallklart. Her blir vannet ganske fort dypt – så hold et ekstra øye på de små om familien vil bade her.

Bassengområdet på hotellet er designet i myke former og smelter vakkert inn i naturen den omgis av. Ved det 700 m2 store bassenget svømmer du rundt blant små søte øyer av palmer, eller bare later deg i solstolen med deilige drinker fra bassengbaren. For dine barn finnes selvfølgelig et mindre barnebasseng å plaske i.

 

Mot betaling

Visse importerte drikker i strandbaren

Finmiddager og lekre bufféer

Panoramic Restaurant heter Rixos Downtowns hovedrestaurant, og her kan du nyte en eksepsjonell All Inclusive-buffé med internasjonale og tyrkiske retter, tre ganger om dagen. Her finnes til og med et spesielt buffethjørne kun for barn.

Rixos Downtown tilbyr også middager av aller høyeste kvalitet i de tre à la carte-restaurantene. Ta plass på Terrece Meat, en rustikk kjøttrestaurant i toppklasse med inspirerende utsikt. Eller prøv Turunc Mediterranean med futuristisk design, vakkert plasser utendørs som serverer middelhavsinspirerende vegetariske og veganske retter og serverer det voksne publikum. Sense Restaurant er en moderne fiskerestaurant som du sent vil glemme, plassert under høye vaiende palmer. Et besøk på en av à la carte-restaurantene er inkludert i ditt All Inclusive-program under ditt opphold her. Ikke glem å bestille bord minst en dag i forveien! 

På Rixos Downtown finnes et lite patisserie når du behøver noe søtt. Starbucks-kaffe av ulike sorter serveres også på dette helt underbare hotell.

Med hele sju barer som serverer alt fra drinker, kaffevarianter, detox-te og masse annet kommer du aldri være tørst hverken på hotellområdet eller på stranden. De fleste barer er åpne mesteparten av dagen og i lobbyloungens bar, som er åpen hele døgnet, koser du deg med en drink til søt pianomusikk, live!

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Visse importerte drikke, à la carte-restauranten i lobbyloungen

Fri adgang til fantastiske Land of Legends

Den internasjonale barneklubben på Rixos Downtown - Rixy Kids Club – er åpen for alle barn mellom 4-12 år.

Klubben ligger i et fargerikt lite hus midt i herlig grøntområder. Her finnes en lekeplass og god plass for barna for å ha det moro med nye venner. I løpet av dagen arrangeres ulike artige aktiviteter og et minidisco ordnes også for de yngste som en bra avslutning på en herlig dag.

Barn mellom 0-3 år er velkommen på klubbområdet sammen med foreldre.

Men det mest fantastiske for barna som bor på Rixos Downtown er likevel besøkene på den gigantiske fornøyelsesparken og badelandet Land of Legends, som er inkludert i oppholdet. Denne majestetiske parken har karuseller, berg-og-dalbaner, parader, badeland og mye mer, og transport dit og tilbake ordnes to ganger om dagen av hotellet.

Aktiviteter både på og utenfor hotellet

Du kommer ikke ha det kjedelig Rixos Downtown. Hotellet har et godt vedlikehold treningsstudio der du kan trene selv eller delta i noen av de mange daglige gruppetreninger som organiseres. Her kan man blant annet trene pilates, yoga og crossfit.

Et utendørs-party med DJ på kvelden, fotball, dart og basketball er bare få eksempler på underholdningen som ordnes hver dag på hotellet.

Det finnes også noen få butikker tilgjengelig på hotellområdet.

Bortsett fra de aktiviteter du kan gjøre på hotellet, finnes store områder fulle av liv å utforske allerede 300 m bort. Bare 4 km fra hotellet ligger Antalyas gamle by, som frister med suvenirer, butikker, historiske hus og den romantiske havnen. Hvorfor ikke utforske alt dette med en sykkel som kan lånes fra hotellet?

På andre siden av hotellet ligger Beach Park hvor der finnes et stort utvalg av restauranter og kafeer og en lang strandpromenade. Et av Antalyas første kjøpesentre ligger også like rundt hjørnet og tilbyr internasjonale og lokale butikker.

Antalya Aquarium ligger også innen gangavstand fra hotellet.

 

Mot betaling

Tennisutstyr og opplyst tennisbane, samt bruk av tennisbane etter kl. 17.00

Rom i klassisk stil

Rommene på Rixos Downtown går i klassisk stil, farget med dempede pasteller av lavendel og kremhvit. Veggene er dekorert med diskret abstrakt kunst og dekorative interiørdetaljer som gir en hjemmekoselig følelse. I innredningen, som går igjen på hele hotellet, møter Orienten det moderne Europa!

Alle rom har tv, minibar som selvfølgelig er All Inclusive og fylles hver dag, vegg-til-vegg-teppe, kaffe- og te fasiliteter, balkong, sentral luftkondisjonering, WiFi, morgenkåpe og badetøfler. På badet finnes dusjkabinett og hårføner.

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dobbeltrom landutsikt, 2-3 personer

Dette rommet er 32 m² og har to ordentlige sengeplasser. Den tredje personen sover i en sovesofa, som måler 180x80 cm. Rommet krever minst to fullt betalende. Her kan bo maks. tre voksne og det er mulig å få en barnepris. Romtypen kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Vær oppmerksom på at romtypen er litt trang når to voksne og to barn bor her.

Dobbeltrom delvis havutsikt, 2-4 personer

Dobbeltrom delvis havutsikt, 2-4 personer

Dette rommet er 32 m² og har to ordentlige sengeplasser. Den tredje personen sover i en sovesofa, som måler 180x80 cm og den fjerde i en mindre ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende og går å bestille med havutsikt mot et tillegg. Her kan bo maks. tre voksne eller to voksne og to barn, og det er mulig å få en barnepris. Romtypen med delvis havutsikt kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Tyrkisk bad i søte omgivelser

Tyrkisk bad i søte omgivelser

Atmosfærisk og purpurrøde Anjana Spa, med en følelse av Orienten, åpner dørene til velvære og nytelse med diverse massasjeprogram, et stort og vakkert tyrkisk bad, badstue, dampbadstue og en vitaminbar – alt i herlig avslappet miljø. Badstuen, dampbadstuen, det tyrkiske badet og treningsstudio kan brukes uten ekstra kostnad.

På Rixos Downtown finnes også Medworld Health & Rehabilitation Center som tilbyr et bredt utvalg av ulike helsepakker som består av alt fra behandlinger innen alternativ medisin til profesjonell hånd- og fotpleie samt en øyeklinikk, blant mye annet.

 

Mot betaling

Alle behandlinger, personlig trener

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections