Vegan Friendly by Nazar!

Hvor er alle veganske All Inclusive-alternativer?

Det lurte vi også på, så vi skapte konseptet Vegan Friendly by Nazar på noen av våre utvalgte hotell.


Vi er Norges All Inclusive-spesialist, så mat spiller en viktig rolle på våre hotell. I dag er 10% av den nordiske befolkningen veganere eller vegetarianere. Derfor var det opplagt for oss å skape konseptet Vegan Friendly by Nazar, så du som veganer kan få en matopplevelse som går i tråd med dine livsstilsvalg når du reiser på All Inclusive-ferie.

Denne satsningen er for familien som har hatt det vanskelig å finne noe alle kan spise på ferien, for deg som har fått pirke i maten eller bare spise pynten, eller for deg som ønsker å redusere kjøttforbruket.

Dette er Vegan Friendly by Nazar

  • Finnes på 12 av våre All Inclusive-hotell
  • Hotell valgt med omhu som deler våre verdier og høye krav
  • Veganske og vegetariske alternativer i alle hovedmåltider

I dag velger 85% av våre gjester et vegan Friendly-hotell. 

Våre 12 Vegan Friendly-hotell

Noen av våre beste hotell har veganske og vegetariske alternativer. Bli med oss på en gastronomisk reise med grønne smaker!

Belek, Tyrkia

Susesi Luxury Resort

     

Bo, svøm og spis kongelig – og vegansk

På vakre Susesi Luxury Resort kan du velge blant forskjellige typer veganske retter. Så benytt anledningen til å tilbringe charterreisen på et vakkert og overdådig hotell i Tyrkia, med det aller beste innen mat. Gjør deg selv og hele familien glade. 

Les mer

Ixia, Rhodos 

Akti Imperial

    

Grønt og sunt nesten hele døgnet

Et av våre mest populære Rhodos-hotell har nå et vegansk og vegetarisk utvalg. Bli med til Akti Imperial i Ixia på en matglad reise med grønne smaker!

Les mer

Kiotari/Lindos, Rhodos

Lindos Imperial

    

Elegant, fantastisk – og nå vegansk

Lindos Imperial er et elegant familiehotell på Rhodos østkyst. Her bor du litt finere for litt mindre og kan nå dessuten få vegansk på menyen!  

Les mer

Kalithea, Rhodos 

Kresten Royal

    

Havet som bakgrunn – nå med veganske smaker

Elegante og moderne Kresten Royal på Rhodos tilbyr en ferie for deg som søker ekstra ferieluksus. Her kan du som veganer være sikker på et utvalg som passer deg.

Les mer

Alanya, Tyrkia

Sealine Hotel

   

Har noe for alle – nå også vegansk mat 

Et rimelig byhotell i Alanya kan også holde tritt med den grønne utviklingen. Bo nære alt på sjarmerende Sealine Hotel og benytt anledningen til å nyte en god vegansk buffé.

Les mer

Afandou, Rhodos

Blue Sea Holiday Village

    

Barneklubb, badegøy og veganske alternativer

Koselige Blue Sea Holiday Village nær Rhodos lengste strand har skandinavisk barneklubb, og All Inclusive-buffé med veganske alternativer.  

Les mer

Kolymbia, Rhodos 

Blue Sea Island

    

Et naturlig valg for veganeren

Du som er vegetarianer eller veganer vil kose deg her! Blue Sea Island er et av våre nye Vegan Friendly-hotell. Hvorfor ikke spise ditt grønne måltid under en palme på terrassen?

Les mer

Side, Tyrkia

Side Star Elegance

    

Grønt på tallerkenen til fantastisk utsikt! 

Nå kan også veganere og vegetarianere nyte av grønne All Inclusive-alternativer på denne populære og elegante Nazar-favoritt. Ha et godt måltid!

Les mer

Hva betyr Vegan Friendly når jeg reiser All Inclusive med Nazar?


Vegan Friendly betyr at du som veganer kan velge retter som er tilpasset til din livsstil. På et 3-stjerners hotell kan det for eksempel finnes en vegansk og et vegetarisk alternativ. Jo flere stjerner på hotellet, desto flere veganske eller vegetariske All Inclusive-retter skal du kunne regne med.

Alle våre hotell som inngår i Vegan Friendly-konseptet kommer å tilby et vegansk utvalg både til frokost, lunsj og middagsbuffeen. Ellers varierer tilbudet avhengig av hvilket hotell du bor på. For eksempel kan noen hoteller tilby veganske forretter, snacks og bakverk.

Liten Q&A

2024 blir et bærekraftig år for både TUI Group og Nazar. Vårt fokus er rett og slett å jobbe for en mer bærekraftig reiselivsnæring. Men hvorfor gjør vi egentlig denne innsatsen? Les vår Q&A og få svar.
 

Q: Hvorfor er Nazar egentlig Vegan Friendly?

A: Av hensyn til dyr, helse og miljø. Og fordi mange av oss på Nazar, i likhet med samfunnet ellers, er vegetarianere eller veganer.
 

Q: Betyr Vegan Friendly at all All Inclusive-mat er vegetarisk eller vegansk?

A: Nei, en liten andel av tilbudene i buffeene er vegetarisk eller vegansk. Utvalget av kjøtt og fisk er like variert som det alltid har vært. Vegan Friendly betyr at vi forsikrer at det finnes veganske og vegetariske retter slik at du ikke blir henvist til garnityr og salater.

Hjelp oss å bli bedre!

Om du er veganer, vegetarianer eller bare lengter etter et bedre utvalg for plantebasert kost, fortell oss gjerne om dine ønsker og forventninger. Her kontakter du oss: