Incekum, Tyrkia

Pegasos Club

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 201 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 201 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 
Pegasos Club
Pegasos Club_1
Pegasos Club_2
Pegasos Club_3
Pegasos Club_4
Pegasos Club_5

Populært hotell for hele familien

Hotellet Pegasos Club ligger rett ved stranden i Incekum side om side med søsterhotellene Pegasos Resort og Pegasos Royal. I ekte Pegasos-ånd tilbyr Pegasos Club massevis av fasiliteter, matopplevelser og aktiviteter for både barn og voksne. Ettersom hotellet deler sitt utendørsområde med nabohotellene Pegasos Royal og Pegasos Resort får du benytte deg av alle aktiviteter, fasiliteter, barer og basseng på alle tre hotellene – bortsett fra bufféene, de spiser du på ditt eget hotell.

Fellesområdet til de tre hotellene kalles for Pegasos Planet. Les mer om det under fanen ”Pegasos Planet”.

Tyrkias beste wipeout-bane?

I havet ved hotellets strand ligger en lang pir ut i vannet, og inntil piren ligger en kul wipeout-bane med spennende hinder, som kostnadsfritt kan brukes av alle Nazar-gjester.

Nazars skandinaviske barneklubber

Våre skandinaviske aktivitetsguider underholder barna i vår egen, fantastiske barneklubb Captain Nemos piratklubb. Litt eldre barn kan henge i vår ungdomsklubb Chill Out Club – alt sammen inkludert i prisen!

All Inclusive på Pegasos Club

Pegasos Club har et All Inclusive-program som består av bufféer, snacks, barer, tema-restauranter og ubegrenset tilgang til is mesteparten av dagen. Pegasos Club har også veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del i satsningen Vegan Friendly by Nazar!

Våre gjesters favoritter:

Barnepris til og med 15 år

Vannskliene i Captain Nemos Castle

Fartsfylt wipeout-bane for eventyrere

Tyrkias kanskje vakreste sandstrand – like utenfor hotellet

Her finnes våre egne nordiske guider!

Is er inkludert i prisen – mesteparten av dagen

Vi anbefaler dette hotellet til barnefamilier med barn i alle aldre som vil ha et aktivt hotellområde med mye å velge på og en veldig bra barneklubb!

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Vad är Pegasos Planet?

Pegasos Planet er et stort område som består av tre hotell og deres felles omgivelser. Når du bor på et av de tre populære All Inclusive-hotellene Pegasos Resort, Pegasos Club og Pegasos Royal får du bruke hele det store felles området rundt hotellene og de fasiliteter som finnes der.

All Inclusive

Pegasos Planet har flere barer både ved bassengene og stranden. Ta en kald drink på Pegasos Royal eller hvorfor ikke en tyrkisk kaffe ved bassenget på Pegasos Club? Du er også velkommen til å besøke hvilken som helst av temarestaurantene du ønsker én gang uten ekstra kostnad. Vi anbefaler den tyrkiske restauranten med spennende retter som vil sette deg i den rette feriestemningen. Barer, snackbarer, is-kiosker og temarestauranter kan du bruke uansett hvilket av de tre hotellene du bor på. Hovedmåltidene dine spiser du imidlertid på bufférestauranten som tilhører hotellet ditt.

Basseng og strand

Her finnes basseng for alle smaker! Liker du fred og ro, kan du bruke Pegasos Resorts roligere basseng for voksne. Vil du ha musikk, er det bassengene ved Pegasos Club eller Royal som gjelder. Og vil du ake vannsklier finnes de mellom hotellene Pegasos Resort og Royal i Captain Nemos Castle for de større barna, eller enda mindre baner for de minste. Behøver du en pause fra solen finnes innendørsbassengene som ligger i Pegasos Resort og i Pegasos Royal.

Utenfor Pegasos Club ligger en lang pir og ved siden av den en spennende wipeout-bane. Den får du bruke uten ekstra kostnad når du reiser med oss!

Aktiviteter

Liker du sport og aktiviteter? Så bra, her er nok av sporter å drive med! De tre hotellene deler flere tennisbaner som ligger ved siden av og fremfor Pegasos Royal. Her finnes også vannsporter ved stranden, treningsstudio og guidede aktiviteter du kan delta i på valgfritt hotell.

Ikke glem å besøke et amfiteater på kveldene uansett hvilket hotell du bor på. Her bys på dans, shower, musikk og det beste av alt: Nazars barneklubbers minidiskotek!

Bra å vite

Noen barer, restauranter og is-kiosker besøkes mot en ekstra kostnad

All Inclusive på Pegasos Club

Morgen, middag og kveld serverer Pegasos Club bufféer med et utvalg av tyrkiske og internasjonale retter. Det er forretter, salater, brød, ulike gryteretter og også et utvalg frukt og desserter.

I bufférestauranten kan du velge å sitte innendørs eller ute på terrassen og spise. Både ute og inne i restauranten er det ofte høyt tempo og mye bevegelse! 

Barer og snackbarer på Pegasos Club

Hele Pegasos Planet-området har flere barer å velge mellom, og du får besøke dem alle når du bor på Pegasos Club. Alle de tre Pegasos-hotellene har en bar i tilknytning til bassengene og barer finnes også langs stranden, som også er All Inclusive, så du slipper å forlate stranden for en forfriskende drink. Alle lokale drikker er All Inclusive, og det er tydelig informasjon om hvilke drinker som er inkludert. På de tre Pegasos-hotellene kan du også spise snack mellom måltidene.

Hvilke temarestauranter finnes på Pegasos Club?

Det felles hotellområdet Pegasos Planet har tre temarestauranter som du som bor på Pegasos Club er velkommen til å besøke: en tyrkisk, en italiensk og en asiatisk. En gang i uken kan du spise middag på en av disse uten ekstra kostnad og med forbehold om tilgjengelighet.

Barnas All Inclusive

På Pegasos Club er det flere matalternativer som barn vanligvis liker! Både i bufférestauranten og blant den enklere maten som tilbys mellom måltidene. I tillegg er is inkludert i All Inclusive-konseptet deler av dagen!

Veganske All Inclusive-alternativer

Pegasos Club er inkludert i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufférestauranten I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Pegasos Club:

All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke mellom kl. 10.00-01.00

1 besøk på 1 temarestaurant (ved 1 ukes opphold)

Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke i strandbaren

Is mesteparten av dagen

Snacks deler av dagen

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i starten av ditt opphold

Drikke på flaske, importerte drikkevarer, ferskpresset juice, noen snacks og besøk utover det inkluderte besøket på temarestaurant er ikke inkludert i ditt All Inclusive-program

Noen av temarestaurantene ligger utendørs, og åpningstider avhenger av vær og årstid

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Et familiehotell med bassengutsikt

Pegasos Club er et familiehotell med 417 rom. Alle rom er funksjonelt og lyst innredet og har utsikt mot land, bassengområdet eller deler av havet. Rommen har laminatgulv eller vegg-til-vegg-teppe.

Side by side

Nå kan du sikre deg å bo ved siden av dine venner i reiseselskapet! Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette opplegget finnes på de fleste av våre romstyper. Les mer om Side by side her.

Dette finnes på alle rom:

Balkong

Sentral luftkondisjonering

Minibar som fylles på mot ekstra kostnad

WiFi mot ekstra kostnad

Tv, telefon

Minisafe mot ekstra kostnad

Dusjkabinett og hårføner

Bra å vite:

Luftkondisjonering er i drift avhengig av temperatur og årstid

Om du bestiller Comfort Class er WiFi på rommet inkludert

På rommene som vender mot landsiden kan det være støy fra veien utenfor hotellet. På rommene som vender mot basseng og hav kan det være støy fra hotellets kveldsaktiviteter

Mot betaling

WiFi, minisafe, påfylling av minibar

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommene på 23 m² består av et rom med to riktige sengeplasser og balkong. Her kreves minst to fullt betalende og man kan bo maks to voksne. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerommene på 25 m² består av et rom med delvis havutsikt og balkong. Her finnes to riktige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer som hver måler 190x80 cm. Her kreves minst to fullt betalende, og man kan bo maks tre voksne, og få to barnepriser. 

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet på 38 m² består av to rom. Rommet har delvis havutsikt og de fleste har balkong. Her finnes tre riktige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer som hver måler 190x80 cm. Her kreves minst to fullt betalende og man kan bo maks fire voksne med mulighet for to barnepriser.

Bassenglek og vannsklier

På alle de tre Pegasos-hotellene er det ulike bassenglandskap, hver med forskjellig karakter. Utforsk dem alle i ditt eget tempo og velg de som passer deg best. Utenfor Pegasos Clubs nabohotell Pegasos Resort ligger det litt roligere bassenget, hvor du kan nyte en forfriskende svømmetur. Hvis du foretrekker underholdning, kan du besøke bassengene på Pegasos Royal og Pegasos Club, hvor det arrangeres aktiviteter og spilles musikk.

Captain Nemos Castle på Pegasos Planet

Når vi i Nazar spør våre yngste gjester hva den beste delen av ferien har vært, er svaret ofte det samme: Captain Nemos Castle! Vannskliene og de barnevennlige bassengene som omgir det morsomme, lille badelandet blir aldri kjedelige, og det er ofte mange nye lekekamerater å møte. Babybassengene med veldig grunt vann gir de minste muligheten til å ta en avkjølende dukkert, selv om de ikke har lært å svømme.

Stranden på Pegasos Club

Pegasos Club ligger rett foran en lang, finkornet, gyllen sandstrand som er barnevennlig og langgrunn. Stranden byr også på virkelig vakre solnedganger over havet. Ved stranden ligger en stor, actionfylt wipeout-bane – en bane som består av oppblåsbare hinder som flyter på vannet. Den kan brukes helt fritt av alle Nazar-gjester! Banen er åpen i høysesongen, med unntak av dårlige værforhold.

Her kan du se filmer og bilder fra den heftige wipeout-banen.

Må jeg pakke eget håndkle til et Pegasos-hotell?

Nei, du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa uten ekstra kostnad. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du får bytte håndkle hver dag i bytte mot det gamle håndkleet ditt. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Dette finnes på stranden på Pegasos Club:

Noen vannsportaktiviteter mot ekstra kostnad

Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad

Strandbar med drikkevarer - helt All Inclusive!

Bra å vite:

Musikken fra de aktive bassengene kan også delvis høres ved det roligere bassenget

Av sikkerhetsgrunner er det høyde/aldersbegrensninger på enkelte vannsklier. Les mer om reglene under fliken ”Viktig å vite før du bestiller din reise”.

Nazars barne- og ungdomsklubber!

Captain Nemos piratklubb – Nazars barneklubb

I vår egen Captain Nemos piratklubb males, tøyses og spilles det en hel del! Barna får prøve ansiktsmaling og forberede seg for ukens store begivenhet: Captain Nemos bursdag, der piratkapteinen feires med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne skandinaviske aktivitetsguider.

Temadagene Crazy Fun!

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Challenge Day får barna mulighet til å konkurrere med hverandre. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje.

Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken. 

Chill Out Club – Nazars ungdomsklubb

De store barna har en helt egen klubb hvor de kan henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner. I vår Chill Out Club kan man drive med sport, høre på musikk eller nyte av solen i hverandres selskap.

Underholdning for barn

Det er mange aktiviteter og underholdning for barn i tillegg til barneklubbene på Pegasos Club. Trenger de minste en pause fra vannleker, er det en lekeplass i området, og også en liten utendørs arkade hvor barna kan spille spill mot en ekstra kostnad.

Men det beste av alt er vår egen barneklubbs minidiskotek hvor barna får danse sammen og vise opp sine nye moves for glade foreldre!

Dette finnes også på barnas Pegasos Club:

Barnebasseng og vannsklier i Captain Nemos Castle!

Barneklubbhus med plass for innen- og utendørslek

Egen buffé i hovedrestauranten

Stor og kul wipeout-bane ved stranden!

Bra å vite om Nazars barne- og ungdomsklubber:

Captain Nemo's piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og retter seg til alle barn i alderen 4-11 år. Og holdes på nabohotellet Pegasos Royal og Pegasos Resort.

Chill Out Club, for ungdommer mellom 12-17 år, holdes fra 1 juni t.o.m. 31. august, samt fra 1. t.o.m. 31. oktober, og arrangeres 2-3 ganger i uken.

Kids Comfort – Tilvalg som gjør det lettere for barnefamilien!

Vi på Nazar elsker barn, og ønsker at alle i familien skal kunne slappe av på ferien! På Pegasos Club kan du bestille Kids Comfort og få en paraplytrille, en barnestol og en vannkoker levert til rommet. La vognen stå hjemme og gjør ferien enda lettere. Kids Comfort bestilles som tilvalg samtidig som du bestiller din reise.

Hva kan man gjøre på Pegasos Club?

Pegasos Club og hele Pegasos Planet tilbyr massevis av aktiviteter for både barn og voksne gjester. Under dagen kan du delta i noen av de mange aktiviteter som arrangeres ved bassengområdene eller på stranden. Flere kvelder i uken er det shower i noen av amfiteatrene og hva er vel bedre enn å avslutte enda en feriedag med en avkjølende drink i utendørsbaren på Pegasos Club?

WiFi

WiFi i lobbyen er tilgjengelig uten ekstra kostnad, men på rommene er det mot en ekstra kostnad. Bestiller du Comfort Class er WiFi på rommet inkludert. Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

Et utvalg av aktiviteter på Pegasos Club:

Beachvolleyball, tennis, dart og bordtennis blant mye annet!

Et utvalg av underholdning på Pegasos Club:

Kveldsshower, dans og underholdning i det store amfiteateret utendørs

Les mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og ungdommer”.

Mot betaling

Noen vannsportaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet med mindre du har bestilt Comfort Class.

Spautvalget på Pegasos Club

På Pegasos Club kan du bestille time for spa! Spaet tilbyr massasjer og en rekke behandlinger som hamam - det tyrkiske badet, manikyr eller pedikyr.

Bestill hamam-pakken

På Pegasos Club kan du bestille en hamam-pakke hjemmefra. Pakken inneholder tradisjonell skrubbing og skummassasje og 30 minutters avslappende oljemassasje. Velg bare til hamam-pakken som tilvalg når du bestiller din reise! Les mer om hamam-pakken her.

Trening og treningsstudio på Pegasos Club

På Pegasos Club tilbys det rikelig med aktiviteter for de som ønsker å holde kroppen i gang på ferien. Ta del i vanngymnastikk eller aerobic og step-klasser ledet av de dyktige internasjonale aktivitetsguidene. Noen ganger holdes det også økter for morgengymnastikk og tøying. På de andre hotellene på Pegasos Planet-området er det både et treningsstudio og et innendørsbasseng som Pegasos Club-gjester fritt kan bruke.

Et utvalg av trening på Pegasos Club:

Morgengymnastikk og stretching

Vanngymnastikk

Vannpolo

Aerobics og Step

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Å reise med allergi eller matintoleranse

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Club, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefrie ispinner.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Generelt

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Hastigheten på hotellets WiFi varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du befinner deg.

I og med de fantastiske familiefasilitetene og våre verdsatte barneklubber har vi på Nazar gitt dette hotellet fire n.

Mat og drikke

Det er ofte stor aktivitet i hovedrestauranten – og i høysesongen er det ofte folksomt. Tips! Tilpass restaurantbesøkene dine til når det ikke er rushtrafikk.

Softis serveres kun i enkelte deler av sesongen.

Barn og ungdommer

Nazars piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og passer til alle barn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for alderen 12–17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til august, samt i oktober.

Basseng og strand

Wipeout-banen er åpen hver dag fra kl. 10.00-18.00 fra. 15. mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at værforhold som vind og bølger, kan bety at banen må stenges i kortere eller lengre perioder, samme som at sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av værforholdene. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for å benytte Wipeout-banen. Minimum lengde er 110 cm og barn mellom 6-10 år får benytte banen sammen med en voksen.

Badelandene på våra hotell er åpne i høysesongen, som vanligvis strekker seg fra mai til oktober. Noen hotell kan noen ganger ha kortere åpningstider i sine badeland rett i starten eller slutten av høysesongen. Noen badeland åpner senere på sesongen enn hotellene selv. Hotellene bestemmer selv åpningstidene til sine egne badeland og holder dem ofte åpne under på bestemte tider på dagen. Hvert enkelt hotell kan endre åpningstidene til badelandene på kort varsel uten å informere Nazar. Badelandene kan også stenges ved dårlig vær eller ved for få antall gjester. For mer detaljert informasjon om ditt hotells badeland, henviser vi till hotellets egen hjemmeside.

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng 

5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn 3-8 år.


 Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

OBS! Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Alt dette får du med Comfort Class

  • Reserverte solsenger på stranden
  • VIP innsjekking ved ankomst
  • Kostnadsfri Internett på rommet
  • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
  • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
  • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
  • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
  • To morgenkåper og to par tøfler
  • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections