Incekum, Tyrkia

Pegasos Club

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 201 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
3.8 av 5
Baseres på 201 svar

4 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
3 km/25 km 
Pegasos Club
Pegasos Club_1
Pegasos Club_2
Pegasos Club_3
Pegasos Club_4
Pegasos Club_5

Populært hotell for hele familien

Pegasos Club er et ekte fristed, som ligger i vakre omgivelser direkte ved stranden i Incekum. Hotellet tilbyr massevis av fasiliteter for både barn og voksne og med både vanlige dobbeltrom og familierom finnes det plass til hele familien.

Når du bor på Pegasos Club kan du delta i alle aktiviteter og mange av fasilitetene på både Pegasos Resort og Pegasos Royal. Dette betyr at du får tre hoteller når du bestiller ett.

Pegasos Club har også et stort All Inclusive- utvalg. Her finnes også veganske og vegetariske alternativer i vårt konsept Vegan Friendly by Nazar.

Nazars skandinaviske aktivitetsguider står klare til å ta imot barna i vår egen Captain Nemo’s piratklubb og i Chill Out Clubs ungdomsklubb – alt er inkludert i prisen og aktivitetene skjer på Pegasos Royals eller Pegasos Resorts områder. Les mer om barneklubbene på Pegasos Planet-området under fliken "For barn og unge".

Husk at det ikke spiller noen rolle på hvilket hotell du bor på, du kan fritt benytte deg av alle utendørsbarer og kafeer. Måltidene spiser du derimot i restauranten på det hotellet du bor på.

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Wipeout-bane, strandliv og vannsklier

Det er ikke alle gjester som trives på stranden men som heller foretrekker bassenget. Ved alle tre hotellene finnes herlige bassenglandskap som helt sikkert blir dine favorittplasser på ferien.

Pegasos Club ligger ved en herlig og lang finkornet sandstrand som er barnevennlig og langgrunn. Ved stranden ute i havet finnes en stor wipeout-bane med morsomme hinder. Alle solstoler, parasoller, madrasser og håndklær er gratis å bruke.

Som gjest på Pegasos Club kan du lengte til mange solrike opplevelser. Du bor kun et steinkast fra Middelhavet og den mer enn 1 km lange, gyllene sandstranden og tilbyr vakre solnedganger over havet.

De fleste barn drømmer om en ferie der de dagen lang kan plaske rundt i bassenget, bygge slott i sanden og ha det morsomt sammen med andre barn. Når vi på Nazar spør våre yngste gjester hva det beste på ferien har vært er svaret alltid det samme: Captain Nemo's Castle og alt som finnes der! Vannsklier og barnebasseng blir heller aldri kjedelig når det samtidig finnes masser av lekekamerater å ha morsomt med.

Et babybasseng med veldig grunt vann er en mulighet for de små å nyte en avkjølende dukkert, selv om de enda ikke har lært seg å svømme.

På Pegasos Club får du håndklær til bassenget og stranden uten tilegg. Du kan bytte ditt håndkle hver dag i spaet.

Mot betaling

Enkelte vannsportaktiviteter

Valgfrihet og imponerende utvalg

En stor del av en god ferieopplevelse går gjennom magen. All Inclusive betyr først og fremst valgfrihet. Valgfrihet til å velge hvor mye du vil spise og når. Morgen, middag og kveld serveres deilige buffeer med en overflod av spesialiteter og gode retter.

Frokostbordet er fullt av brød, pålegg, ost, egg, marmelade og grønnsaker. Kanskje vil du heller ha en nylaget omelett eller en solid porsjon Corn Flakes? Det ordner vi. Utvalget er stort!

Frokosten er så vidt klar før det serveres en herlig lunsjbuffet. Og når dagen lider mot sin slutt, og det er på tide med mer buffet, serveres det nok en gang en overflod av retter; et rikt utvalg av tyrkiske og internasjonale spesialiteter. Utvalget og menyen endres daglig så du behøver aldri spise det sammen to dager i rad. På slutten av måltidene venter et enormt dessertbord for den søtsugne og det finnes alltid fersk frukt tilgjengelig på Pegasos Club.

Som gjest på Pegasos Club har du tilgang til de tre temarestaurantene som ligger på det store området som deles med nabohotellene. Du kan velge mellom følgende kjøkken: italiensk, tyrkisk eller asiatisk. Så lenge det finnes plass, så kan du besøke en av disse restaurantene per uke kostnadsfritt, og vi anbefaler at du bestiller bord i forveien. Visse av temarestaurantene ligger utendørs, og derfor kan åpningstidene variere i forhold til vær og sesong.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos Club inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon på rundt 3-4 varme retter i buffeen. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

All Inclusive på Pegasos Club inkluderer alle buffeer og snacks samt alle lokale drikker som øl, vin, brus og vann, men også lokalprodusert alkohol som Gin, Vodka og Whisky. Husk at det ikke spiller noen rolle hvilket hotell du bor på, du kan fritt bruke alle utendørsbarene. Måltidene spiser du derimot på det hotellet du bor på.

Sist men ikke minst er selvfølgelig is inkludert mesteparten av dagen Pegasos Club! I is-stasjonene som ligger ved Pegasos Resort og Pegasos Royal kan også Pegasos Clubs gjester nyte en god is. Is-stasjonene er åpne under høysesongen med start i mai.

Mot betaling

Drikke på flaske, importerte drikker og ferskpresset juice. Besøk på temarestaurant utover det inkluderte besøket og all mat og drikke etter kl. 01.00

Moro og lek på Captain Nemo’s Castle

Barna er i trygge hender på Pegasos Club. Med førsteklasses fasiliteter og skandinavisktalende aktivitetsguider gir dagene nye og morsomme opplevelser for familiens yngste. Her kan de ha det gøy i det store barnebassenget, på lekeplassen eller på stranden. Som forelder behøver du ikke tenke på regningen for drikke og snacks - ferien på Pegasos Club er All Inclusive, også for barna.

Captain Nemos piratklubb

Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Challenge Day får barna mulighet til å konkurrere med hverandre. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje. Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken. 

Nazars Captain Nemo's piratklubb holder til i koselige små trehytter, hvor det finnes god plass til å tegne og male, spille spill eller forberede kostymet til ukens store begivenhet: Captain Nemo’s bursdag, hvor sjørøverkapteinen feires med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben, som ledes av våre egne, lidenskapelige aktivitetsguider, som snakker et av de skandinaviske språkene.

Captain Nemo's piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og retter seg til alle barn i alderen 4-11 år. Og holdes på nabohotellet Pegasos Royal og Pegasos Resort.

Chill Out Club

De eldre barna har muligheten til å henge med andre nordiske ungdommer og få nye venner i samme alder i Nazars Chill Out Club. Her kan man drive med sport, høre på musikk eller bare kose seg i solen i hverandres selskap. Ungdomsklubben er for alderen 12–17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til august, samt i oktober.

Aktiviteter dagen lang eller late dager i solen?

Pegasos Club er ikke bare for barn og de med et barnesinn, men tilbyr også masse aktiviteter for de voksne gjestene.

I løpet av dagen kan du delta i noen av mange aktiviteter som blir arrangert ved bassengområdene eller på stranden. Det kan være alt fra tempofylt vanngymnastikk, en intensiv kamp eller en bordtennisturnering eller et avslappende dartspill med noen av de andre gjestene.

Flere kvelder i uken er det shower i en av de store amfiteatrene utendørs og hva er vel bedre enn å avslutte enda en herlig feriedag med en kald Gin & Tonic i utendørsbaren på Pegasos Club?

Planethotellene har egne treningssentre og bortsett fra tennisbaner finnes også bordtennis, bowling og beachvolleyball. En sti mellom hagene og stranden forener de tre hotellene og er et naturlig valg for deg som ønsker å trene. Flere innendørsbasseng står til din disposisjon om du vil trene litt i vannet.

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, tennisbane, leie av tennisutstyr, WiFi på rommet hvis du ikke har bestilt Comfort Class.

Et ekte familiehotell med herlige rom

Club Pegasos er et ekte familiehotell med 417 rom. Alle rom er fint og praktisk innredet med sentral luftkondisjonering, telefon og tv. De fleste rom har balkong og utsikt mot hagen, bassengområdet eller delvis havutsikt. Rommene har minisafe og WiFi mot betaling. Alle rom har bad med dusjkabinett og hårføner og en minibar som inneholder kostnadsfritt vann.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrommene på 23 m² består av et rom med to riktige sengeplasser og balkong. Her kreves minst to fullt betalende og man kan bo maks to voksne. Rommet kan bestilles som et enkeltrom mot tillegg.

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerom, 2-4 personer

Deluxerommene på 25 m² består av et rom med landutsikt, eller delvis havutsikt (mot ekstra kostnad), og balkong. Her finnes to riktige sengeplasser og to ekstrasenger i form av sovesofaer som hver måler 190x80 cm. Her kreves minst to fullt betalende, og man kan bo maks tre voksne, og få to barnepriser. 

Familierom, 2-4 personer

Familierom, 2-4 personer

Familierommet på 38 m² består av to rom. Rommet har landutsikt, eller delvis havutsikt (mot ekstra kostnad) og de fleste har balkong. Her finnes tre riktige sengeplasser og to mindre ekstrasenger i form av sovesofaer som hver måler 130x70 cm. Her kreves minst to fullt betalende og man kan bo maks fire voksne med mulighet for to barnepriser.

Energi for sjelen - avslapping for kroppen

Pegasos Planet har noen av områdets beste spa og tilbyr massasje og behandlinger som går hjem hos de fleste. Tenk deg hva kombinasjonen av sol, varme og et par timer i spasenteret kan gjøre for din følelse av velvære!

Spaet på Pegasos Club har flere valgmuligheter, men du bør ikke gå glipp av et besøk i hamam - det tradisjonelle tyrkiske badet. Kombinasjonen av varme, damp og massasje er effektiv og gjør huden din silkemyk og behagelig og det gir deg en perfekt gyllenbrun farge etter noen dages etterfølgende avslapning i solen.

Skjønnhetsbehandlinger som manikyr og pedikyr er også en del av det store utvalget og du kan sammen med personalet sette sammen et spaprogram som passer akkurat deg.

Mot betaling

Behandlinger i spaet, hamam og badstue

Incekum/Alanya

Hotellet ligger ved Incekum utenfor Alanya på Tyrkias sørkyst. I området rundt hotellet kan det finnes et mindre utvalg av kafeer og butikker, men vi anbefaler at du drar inn til Alanya hvis du vil på shopping eller sightseeing. Alanya er kjent som en av Tyrkias beste og mest populære feriebyer.

Å reise med allergi eller matintoleranse

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Club, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der fins dessuten laktosefrie ispinner.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort, Pegasos Club eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

I hovedrestauranten er det ofte mye aktiviteter – under høysesongen kan det være trangt ved buffen. Det kan da være en god idé å anpasse mattider, så det ikke er midt i "rush trafikken".

Wipeout-banen er åpen 10-18 daglig, i perioden fra slutten av mai til slutten av september. Vær oppmerksom på at værforhold som vind og bølger, kan bety at banen må stenges i kortere eller lengre perioder, samme som at sesongen for wipeout-banen kan påvirkes av værforholdene. Av sikkerhetsmessige grunner er det begrensninger på høyde og alder for å benytte Wipeout-banen. Minimum lengde er 110 cm og barn mellom 6-10 år får benytte banen sammen med en voksen.

Nazars piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og passer til alle barn i alderen 4-11 år. Ungdomsklubben er for alderen 12–17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til august, samt i oktober. 

Av sikkerhetsmessige grunner finnes det begrensninger i forhold til lengde/alder på visse vannsklier:

Pegasos Royal

Kamikaze 1

16 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Kamikaze 2

54 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo’s grønne vannsklie

37 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's blå vannsklie

20 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's orange vannsklie

47 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Captain Nemo's gule vannsklie

8,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen grønn vannsklie

35 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal åpen gul vannsklie

6,5 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Royal hvit vannsklie

4 m lang, bassengdybde 1,20 m.

Barnebasseng 

5 m lang, bassengdybde 35 cm. For barn 3-8 år.


 Pegasos Resort

Stor gul vannsklie

28,5 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Hvit tunnel

11,5 m, bassengdybde 1,30 m.

Åpent basseng

6,3 m lang, bassengdybde 1,30 m.

Barnebasseng Mickey Mouse 1

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 2

5,70 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

Barnebasseng Mickey Mouse 3

5,77 m lang, bassengdybde 50 cm. For barn 3-8 år.

OBS! Observer at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!

Alt dette får du med Comfort Class

  • Reserverte solsenger på stranden
  • VIP innsjekking ved ankomst
  • Kostnadsfri Internett på rommet
  • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
  • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
  • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets wellness-senter
  • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
  • To morgenkåper og to par tøfler
  • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections