Belek, Tyrkia

Megasaray Club Belek

For få gjestevurderinger
for å vise et resultat
For få gjestevurderinger
for å vise et resultat

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
0 m 
Sentrum
Kadriye 6 km, Belek 10 km 
Megasaray Club Belek
Megasaray Club Belek_1
Megasaray Club Belek_2
Megasaray Club Belek_3
Megasaray Club Belek_4
Megasaray Club Belek_5

Stort familiehotell perfekt for de som elsker sport

Megasaray Club Belek er et klassisk All Inclusive-hotell som vet hvordan man underholder fornøyde gjester – og stamgjester! Det store hotellområdet, omgitt av frodige hager, er en plass hvor du virkelig kan holde på med aktivitet og underholdning på ferien. Både på hotellområdet og utenfor finnes fremfor alt sportsfasiliteter som er i en klasse for seg selv!

Du har mange romstyper å velge mellom på Megasaray Club Belek, det ene mer sjarmerende enn det andre. Visse av romstypene er enkle med noen år på nakken, mens andre er mer moderne og stilrene og enkelte har direkte adgang til basseng – valget er ditt!

Hele hotellområdet bobler av fantastisk feriestemning med musikk og glade gjester. Nazar anbefaler dette hotellet til familier som reiser med barn i alle aldre. Elsker du å drive med idrett og har et ekstra godt øye for tennis, så har du dessuten kommet helt rett.

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

Flere basseng og vannsklier

Det er absolutt ekte ferie om dagens vanskeligste avgjørelse er hvor man skal sole og bade! På Megasaray Club Belek er ikke dette en lett avgjørelse - det finnes så mye å velge mellom!

Ved hovedbassenget er det bassengleker, musikk og underholdning hele dagen, og her oppholde du deg om du vil ha en mer aktiv ferie. Utover hovedbassenget og et mindre aktivitetsbasseng finnes tre andre basseng. En av dem er det herlige avslapningsbassenget for personer over 16 år, det andre er et barnebasseng og det siste et innendørsbasseng.

På barneklubbens område finnes et lite badeland med tre mindre vannsklier som passer hotellets yngste gjester perfekt! Det store badelandet har hele sju spennende sklier.

Du tar deg raskt og enkelt ned til stranden der solsenger og parasoller står på rekke og rad og kan fritt brukes. Ved strandkanten går en pir ut i vannet. Der kan du slå deg ned i en av solsengene med bølgeskvulp i bakgrunnen og en herlig vind i håret.

I vannkanten finnes det litt steiner og vannet blir relativt fort dypt.

 

Mot betaling

Strandpaviljonger, visse vannsportaktiviteter

Stort utvalg av variert All Inclusive

Når du ferierer på Megasaray Club Belek får du virkelig et bredt og godt utvalg av All Inclusive, 24 timer i døgnet. All lokal drikke både med og uten alkohol er inkludert, samt en håndfull internasjonale merker.

Frokost, sen frokost, lunsj og middag serveres i form av store bufféer i hovedrestauranten, og det finnes også midnattsnacks i en av snackbarene, så mat serveres nesten døgnet rundt! I hovedrestauranten finnes en barneavdeling med en liten lekeplass og til og med mikrobølgeovn og en blender.

Hotellet har mange ulike barer både innendørs og utendørs. Alle har varierte åpningstider og en av dem har til og med åpent døgnet rundt!

På Megasaray Club Belek ligger en velfylt snackbar mellan bassenget og stranden som blant annet serverer is, burgere, vafler og kebab ved ulike tider.

Ved siden av bassengene finnes også en liten bufférestaurant som serverer en mindre versjon av lunsj bufféen fra hovedrestauranten, og vegg i vegg med den bakes den tyrkiske spesialiteten gözleme – de kjente tyrkiske pannekakene som er populære hos alle.

Midt i hjertet av hotellområdet ligger den turkise kaffebaren. Hotellet selv beskriver den som en tyrkisk variant av Starbucks, med kaffedrikker gjort på tyrkisk kaffe, i tyrkisk stil og interiøret minner virkelig om den populære modellen!

Det finnes hele syv tema-restauranter å velge mellom på Megasaray Club Belek. Du kan blant annet velge asiatisk, italiensk, fisk, meksikansk, grill eller tyrkisk. Besøker du grillrestauranten sitter du ute i hagen å koselige picnicbenker og griller ditt eget kjøtt.

Alle temarestauranters åpningstider er avhengig av antall besøkere og værforhold.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

 

Mot betaling

De fleste internasjonale drikker, drikke på flaske, tema-restauranter

Fargerik barneklubb med lekeplass og aktiviteter

Til og med barn mellom 4-17 år holdes opptatt nesten hele døgnet på Megasaray Club Belek! På det fargerike barneklubbsområdet finnes flere ulike avdelinger, både innendørs og utendørs. Her finnes for eksempel en trampoline, PlayStation for tenåringer og en lekeplass som er veldig populær. Når barna ikke er i barneklubben, pleier de som er høyere enn 120 cm, å gå til de store vannskliene og skli ned i høy fart!

Barneklubben er delt inn i tre aldersgrupper: mini, midi og maxi, der man anpasser aktivitetene. De profesjonelle internasjonal aktivitetsguidene arrangerer blant annet dansekvelder, humor shower og karaoke. På kvelden arrangeres det morsomme minidiscoet som alle barn elsker! Her danser man til barnas favorittsanger mens foreldrene glade ser på.

I hovedrestauranten finnes en barneavdeling med en liten lekeplass og mikrobølgeovn og blender. Den har åpent til lunsj og middag når det finnes nok barn på hotellet.

Et mekka for tenniselskere!

På Megasaray Club Belek finnes stort sett alle typer aktiviteter og sportsfasiliteter du kan tenke deg.

Du kan utfordre familien i minigolf, boccia, strandvolleyball, bordtennis, bueskyting eller badminton på hotellområdet. Hotellets animasjonsteam arrangere også daglige aktiviteter, konkurranser og leker som det er fritt fram å delta i.

Utenfor den ene hovedbygningen ligger et koselig torg med et stort amfiteater. Her er det en genuin feriestemning på kvelden når det tilbys shower, musikk eller en annen form av underholdning som hele familien liker. Ved torget finner du mange små butikker som blant annet selger lær, smykker og suvenirer.

I spillerommet finnes flere ulike spillemaskiner og biljard, lufthockey og bordfotball som kan brukes mot betaling. Vil du holde deg i form kan du besøke treningsstudioet, teste aerobics eller ta en rundespinning – mulighetene er uendelige!

 

Megasaray Tennis Academy

Elsker du å utøve konkurranseidrett eller lagidrett, er det hit du bør reise!

Megasaray Club Belek er nemlig kjent for sine sportsfasiliteter. Hotellet forvalter hele 60 idrettsbaner. Et tjuetalls av disse ligger på hotellområdet, men de fleste ligger på det berømte Megasaray Tennis Academy – 3,5 km bort. Hotellet tilbyr gratis skyss til og fra Megasaray Tennis Academy. På området finnes 37 tennisbaner med flere ulike overflater, to padelbaner, to fotballbaner, en offentlig treningsbane og utstyr for kanopadling på klubbens kanosentrum. Du trener på Megasaray Tennis Academy mot en avgift. Kontakt resepsjonen i lobbyen på hotellet for registrering, mer informasjon om priser og treningsprogram.

 

Mot betaling

Visse vannsportaktiviteter, spillehall, biljard, Megasaray Tennis Academy, hotellets tennisbaner.

Enkle rom i grønne omgivelser eller moderne rom med adgang til basseng?

På Megasaray Club Belek har rommene myke og lyse farger og det finnes flere ulike bygninger og romstyper å velge mellom. Alle rom er utstyrt med tv, WiFi, minibar, sentral luftkondisjonering og minisafe. På badet finnes dusjkabinett og hårføner. Alle rom har enten balkong eller terrasse.

Clubkvarter

Disse bygningene på to eller tre etasjer er vakkert plassert i frodige grøntområder. Hver bygnings første etasje har rom med terrasse i stedet for balkong. Rommene er enkle og går i varme fargeskalaer.

Dobbeltrom Club, 2-3 personer

Dobbeltrom Club, 2-3 personer

I dette rom på 28 m² finnes to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Rommet kan mot et tillegg bestilles som enkeltrom.

Dobbeltrom Club terrasse mot hage, 2-3 personer

Dobbeltrom Club terrasse mot hage, 2-3 personer

I dette rom på 30 m² finnes to ordentlige sengeplasser samt en ekstraseng. Rommet krever minst to fullt betalende og det er mulig å få en barnepris. Dette rommet har en terrasse ut mot hagen og rommet kan mot et tillegg bestilles som enkeltrom.

Familiesuite Club, 3-5 personer

Familiesuite Club, 3-5 personer

Familiesuiten på 62 m² består av to rom med en dør mellom. Rommene har fire riktige sengeplasser samt ekstraseng eller sovesofa, og krever minst tre fullt betalende. Det er mulig å få to barnepriser og det kan bo maks. tre voksne her.

Deluxe-bygningen

Denne delen fra 2014 er moderne innredet med lyse, marine farger. Bygningen har fem etasjer og bestiller du et rom på bakkenivå har du direkte adgang til et basseng fra din terrasse. På badet finnes dusjkabinett og rommene med basseng på bakkenivå har laminatgulv, mens rommen på de øvrige etasjene har vegg-til-vegg-teppe.

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltrom Deluxe, 2-4 personer

I dette rom på 32 m² finnes to riktige sengeplasser samt en ekstraseng eller sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan bo maks. enten to voksne og to barn eller tre voksne. Rommet kan mot betaling bestilles som enkeltrom.

Dobbeltrom Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Dobbeltrom Swim Up Deluxe, 2-4 personer

Dette rom på 50 m² ligger på bakkenivå i Deluxe-bygningen og fra terrassen har du direkte adgang til et herlig basseng som du deler med de andre rommene på bakkenivå. Her finnes to riktige sengeplasser og en sovesofa. Rommet krever minst to fullt betalende, det er mulig å få en barnepris og det kan bo maks. to voksne og to barn eller tre voksne. Rommet kan mot betaling bestilles som enkeltrom.

Familiesuite Large, 3-5 personer

Familiesuite Large, 3-5 personer

Dette rom er på 80 m² og har fire riktige sengeplasser samt sovesofa eller ekstraseng. Rommet krever minst tre fullt betalende, det er mulig å få to barnepriser og det kan bo maks. tre voksne her.

Familiesuite Swim Up, 3-5 personer

Familiesuite Swim Up, 3-5 personer

Dette rommet ligger enten på grunnplan med direkte tilgang fra terrassen ti et basseng som du deler med andre rom – eller på andre etasje med en trapp direkte ned til bassenget. Rommet er 64 m² og er fordelt på to rom som enten separeres med skyvedør eller ligger på to etasjer. Rommet har fire riktige sengeplasser samt en sovesofa eller ekstraseng og krever minst tre fullt betalende. Det er mulig å få to barnepriser og det kan bo maks. tre voksne her.

Tildeling av romsplassering er basert på tilgjengelighet.

Kos deg i et tyrkisk hamam

Med så mye moro som det finnes å delta i på Megasaray Club Belek kan det være deilig å slappe av i det rolige spaet. Her finnes både badstue, saltrom, dampbadstue og det tyrkiske badet hamam som fritt kan benyttes.

Når det nå er ferie, kan du koste på deg å bestille en massasje eller noen av de ulike skjønnhetsbehandlingene.

Du kan også ta turen til avslapningsrommet og bare sitte i fred en stund, eller ta en dukkert i det fine innendørsbassenget som også har et separat barnebasseng.

 

Mot betaling

Alle behandlinger i spaet

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections