Gjenglemte effekter på reisemålet

Nazar ansvarer ikke for gjenglemte effekter på reisemålet. Vi kan derimot hjelpe deg med å lete etter det du savner. Her nede kan du fylle i skjemaet for gjenglemte effekter.

Observer at for at vi skal kunne hjelpe deg må vi ha tilgang til dine opplysninger senest 14 dager etter hjemkomst.

Vi på Nazar gjør vårt beste for å finne det gjenglemte og frakter dette tilbake til vårt hovedkontor, hvor vi sender det videre. Nazar kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle defekter under transporten, eller hvis gjenstandene skulle gå tapt av en tredje part under transporten (f.eks flyselskap, transportselskap eller post).

Observer at vi på grunn av sikkerhet ikke har mulighet for å transportere bagasje som krever innsjekking, det vil si kofferter og lignende.

Avgift
Om vi finner det du søker betaler du 300 kr som inkluderer frakt og administrasjonsgebyr. En høyere avgift kan forekomme avhengig av vekt og transportmåte. Ved slike tilfeller informerer vi om dette før vi sender gjenstanden til deg.
Det kan ta 2-4 uker før du hører fra oss.

Betalingen skjer til kontonummer 1503 36 03212. Oppgi ”Gjenglemt” samt bookingnummer ved innbetaling.

Tollbestemmelser
På grunn av tollbestemmelser er det ikke sikkert at vi kan sende verdifulle saker (som smykker og elektronikk) eller kontanter/betalingsmiddel. Vi har også vanskelig for å hjelpe til med gjenglemte parfymer, kremer eller andra produkter med flytende innhold.