Ixia, Rhodos

Akti Imperial


5 personer i samme rom
Barnepris til og med 12 år
Gjeste­vurdering
4.1 av 5
Vegan Friendly by Nazar
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
80 m 
Sentrum
1 km (Ixia) 5 km (Rhodos by) 

Hotell med god beliggenhet i Ixia

Det store hotellet Akti Imperial ligger godt til, nær stranden og med utsikt over havet i Ixia. Her har du flere basseng å kjøle deg ned i og hele hotellområdet har en aktiv feriestemning.

På Akti Imperial er det nok av fasiliteter og aktiviteter. Du kan for eksempel utforske spaet med tilhørende treningsstudio, ha det gøy under kveldsshowene, leke i barneklubben, danse på minidiskoteket eller prøve hotellets Escape room og 7D-kino.

All Inclusive døgnet rundt

Et stort utvalg All Inclusive-program inngår døgnet rundt, og det finnes flere ulike restauranter og barer som serverer buffeer, lokale og internasjonale drikker, snacks, desserter og selvsagt is. Akti Imperial har dessuten veganske og vegetariske alternativer i bufférestauranten som en del i vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

 Akti Imperial tilbyr nærhet til både Ixia og pulserende Rhodos by – perfekt for utflukter.

Våre gjesters favoritter:

 • Mange rom med fantastisk utsikt over Egeerhavet
 • Mange sportsfasiliteter
 • Fint og friskt treningsstudio
 • Stort bassengområde og herlig strand
 • Nær Rhodos by

Vi anbefaler dette hotellet til familier med små barn som ønsker å bo stort på Rhodos og som nyter en livlig atmosfære på ferien. Ønsker du også et Rhodos-hotell nær stranden, er dette hotellet for deg!

Dette hotellet inngår i Holiday Collection, hvor du finner våre fire- og femstjerners hotell med mat og fasiliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Akti Imperial

Når du bor på Akti Imperial er All Inclusive inkludert, så du slipper å bekymre deg for matkostnader – alt er allerede betalt hjemmefra! På Akti Imperial er det også All Inclusive hele døgnet, så selv ut på de små timer har du et visst utvalg av mat og drikke.

Hovedmåltidene serveres i den livlige hovedrestauranten og består av bufféer med både greske og internasjonale retter, hvorav noen tilberedes på åpent kjøkken i restauranten.

Barer på Akti Imperial

Begge bassengene har hver sin restaurant med tilhørende bar som har åpent store delen av dagen og kvelden. På stranden finnes en bar som blant annet serverer juice, brus og kaffe. 

I hotellets hovedbar finnes en variert drikkemeny med gode drinker som også er All Inclusive.

Temarestauranter på Akti Imperial

I Akti Imperials store All Inclusive-program finnes det fem temarestauranter: gresk, italiensk, gresk fisk- og skalldyr, samt, asiatisk fisk og skalldyr kombinert med sushi. Her får man som regel tilbud om å smaksprøver. 

Veganske All Inclusive-alternativer

Akti Imperial inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et visst vegansk og vegetarisk utvalg til frokost, lunsj og middag i bufférestauranten.

Dette er inkludert i All Inclusive-konseptet på Akti Imperial:

 • All Inclusive-buffé. Frokost, lunsj og middag
 • Lokal alkoholholdig/alkoholfri drikke 24 timer om døgnet
 • 1 besøk hver på samtlige temarestauranter (ved 1 ukes opphold)
 • Lokal alkoholfri drikke i strandbaren
 • Is døgnet rundt
 • Express frokostbar – for deg på farten!
 • Snacks og enklere retter deler av dagen
 • Nattrestaurant med drikke og enklere retter

Bra å vite:

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Bestill bord på temarestaurantene i god tid, gjerne i begynnelsen av oppholdet

Noen importerte drikker er ikke inkludert i All Inclusive-programmet

Røyking kan forekomme i felles uteområder

Lyse og moderne rom

På Akti Imperial bor du komfortabelt i moderne og friske rom i milde pastellfarger. Alle rom har laminatgulv.

Dette finnes på alle rom:

 • Balkong
 • Sentral eller individuell luftkondisjonering
 • Minibar som fylles på daglig
 • Te- og kaffefasiliteter
 • WiFi
 • Tv, minisafe
 • Dusjkabinett eller badekar, hårføner

Bra å vite:

Minibaren fylles hver dag med vin, øl, brus, juice og vann

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridor, tilstøtende rom og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrom, 2-3 personer

Dobbeltrommet er på 25 m² og her finnes to ordentlige sengeplasser samt en sovesofa som måler 80x190 cm. Rommet krever minst to fullt betalende, det kan bo maks tre voksne og det er mulig å få én barnepris. Du kan velge mellom hageutsikt, delvis havutsikt og havutsikt, de to sistnevnte mot et tillegg. Rommet (med valgfri utsikt) kan bestilles som enkeltrom mot et tillegg.

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection, 4-6 personer

Dobbeltrom Connection på 50 m² er to dobbeltrom med en dør mellom. Her finnes fire riktige sengeplasser og to sovesofaer som måler 190x80 cm hver. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan bo maks. seks voksne og det mulig å få to barnepriser. Du kan velge å oppgradere delvis havutsikt til havutsikt mot et tillegg.

Familiesuite anneks, 3-5 personer

Familiesuite anneks, 3-5 personer

Familiesuite anneks ligger i et anneksbygg i direkte forbindelse med resten av hotellet. Alle rommene i anneksbygget har utsikt mot land. Familiesuiten er 50 m² og begge har soverom og stue. I Soverommet finnes det to sengeplasser, mens det i stuen finnes tre sovesofaer, som måler 80x190 cm. Det kreves minst tre fullt betalende, her kan det maks bo fem personer og det er mulig å få to barnepriser.

Hvilke basseng finnes på Akti Imperial?

På Akti Imperial har du et hav av bademuligheter! Bassengområdet, med to store bassenger, er hjertet av hotellet, og her er det aktiv feriestemning. Det ene bassenget er delt inn i to nivåer og det arrangeres flere aktiviteter på det i løpet av dagene. Ved det andre bassenget, kun for voksne, er atmosfæren litt roligere. Det er også et barnebasseng med minisklie, hvor de minste kan leke, samt et innensdørsbasseng. Rundt bassengene er det solsenger og parasoller som er fritt tilgjengelig.

Stranden i Ixia

Fra bassengområdet og ned til stranden går en praktisk tunnel under veien, slik at du raskt og trygt kommer deg til og fra hotellområdet. Stranden i Ixia inviterer til dristige dykk i det ofte bølgete turkise vannet.

Dette finnes på stranden på Akti Imperial:

 • Solsenger og parasoller uten ekstra kostnad
 • Strandbar med drikke - helt All Inclusive!
 • Enkelte vannsportsaktiviteter mot ekstra kostnad

Bra å vite:

Ved aktivitetsbassenget er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk

Det blåser ofte på stranden og tidvis noen høye bølger

Stranden består av småstein - badesko anbefales!

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i begynnelsen og slutten av sesongen

Håndkleservice

Du kan låne håndklær til bassenget og stranden på hotellets spa. Håndkleet henter du med håndklekortet ditt, som du får ved ankomst til hotellet. Du kan hente et nytt håndkle hver dag, uten ekstra kostnad, i bytte mot ditt gamle håndkle. Håndkleservicen er åpen til visse tider på dagen.

Underholdning for barn

Akti Imperial er et bra hotell for barna i familien. I den internasjonale barneklubben og ungdomsklubben arrangeres det gøyale leker og både kreative og fysiske aktiviteter som for eksempel ansiktsmaling, skattejakt, greske leksjoner, quizzer og barne yoga.

Men det beste av alt er barneklubbens minidiskotek noen kvelder i uken, hvor barna kan danse og vise frem nye grep for stolte foreldre!

Dette finnes også på barnas Akti Imperial:

 • Barnebasseng med mini vannsklie for de aller minste
 • Barneklubbhus med plass til lek innendørs og utendørs
 • Liten spillehall med spill, bordfotball og air hockey mot ekstra kostnad
 • Filmvisning på kvelden

Hva kan man gjøre på Akti Imperial?

Aktivitetsguidene på Akti Impeial vil holde deg opptatt på hotellet på dagtid. Ulike kveldsshow arrangeres også flere kvelder i uken, inkludert kabaret i amfiteateret eller gresk kveld med liveband og dansere. I hotellets kjeller er det et par butikker for de som kanskje har glemt å ta med badebukse hjemmefra eller ønsker å kjøpe en liten suvenir med hjem.

Akti Imperial har den beste beliggenheten midt i Ixia, bare fem minutter fra Rhodos by. Både Ixia og Rhodos by tilbyr shopping, barer og restauranter. De av dere som ønsker å utforske Rhodos i ferien har gode muligheter!

WiFi

Det er kostnadsfri WiFi på rommene og i hele hotellområdet, men ikke på stranden. Hastigheten varierer avhengig av antall brukere og hvor på hotellet du er.

Et utvalg av aktiviteter på Akti Imperial:

 • Tennis, basketball, fotball, beachvolleyball, bueskyting og bordtennis blant annet
 • Biljard mot ekstra kostnad
 • Treningsstudio og oppvarmet innendørsbasseng
 • Vannaktiviteter og leker i og rundt bassenget

Et utvalg av underholdning på Akti Imperial:

 • Kveldsshower og underholdning i amfiteatere utendørs
 • Livemusikk i noen av barene
 • Escape room og 7D-kino mot ekstra kostnad

Se mer om aktiviteter og underholdning for barn under fliken ”For barn og unge”.

Badstue og behandlinger

Ønsker du litt fred og ro på ferien, og er 18 år eller eldre, kan du besøke Akti Imperials spa-anlegg. Her finner du et oppvarmet innendørsbasseng, badstue, jacuzzi, dampbad og tyrkisk bad. Du kan også velge en fantastisk behandling som massasje.

Fitness og treningsstudio på Akti Imperial

På Akti Imperial er det et lite treningsstudio ved siden av spaet som har de fleste treningsapparater og vekter du trenger for å holde deg i gang på ferie. Hotellet har også et oppvarmet innendørsbasseng. Daglige treningsprogrammer egnet for nybegynnere så vel som godt trente ledes også av hotellets erfarne instruktører.

Et utvalg av trening på Akti Imperial:

 • Dansepass
 • Pilates-klasser
 • Gymnastikk og stretching
 • Aerobics og Body Balance
 • Aqua gym

Mot betaling

Alle behandlinger samt adgang til spaet

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Akti Imperial gjør de blant annet følgende initiativ:

• Filtrering og gjenbruk av bassengvannet

• De har magnetiske nøkkelkort til alle rom, som gjør at elektrisiteten slås av når gjestene forlater rommet

• Solcellepaneler som brukes til å varme vannet på hotellet

• Sugerør og kopper er laget av biologisk nedbrytbart papir

• De utdanner sitt personale for å øke bevisstheten om energi- og vannbesparelse, og personalet kan føre dette videre til gjestene

Mat og drikke

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

I hovedrestauranten er det ofte stor aktivitet. I høysesongen er det ofte folksomt og støynivået kan noen ganger være svært høyt.

Rommene

På rommene er det relativt lytt. Lyder som kommer fra korridoren, tilstøtende rom og utenfor balkongdøren kan oppleves som forstyrrende.

Basseng og strand

Det er ofte vind på stranden og noen høye bølger til tider

Spa og behandlinger kan brukes av personer over 18 år

Utendørsbassengene er ikke oppvarmet og kan være relativt kalde rett i begynnelsen og slutten av sesongen

Ved aktivitetsbassenget er det ofte en veldig livlig atmosfære, høy musikk og noen ganger ganske mye folk

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Høy- og lavsesong

Når du reiser i lavsesong, de vil si før eller etter høysesongen, kan det forekomme at restauranter, barer og enkelte butikker på reisemålet stenger tidligere enn normalt eller er helt stengte. Da mange hoteller varmes opp av solenergi kan varme og varmtvann utebli i kortere eller lengre perioder. 

Under lavsesong kan det også være at hoteller velger å stenge tidligere enn planlagt. Dette innebærer at vi på kort varsel må informere våre gjester om hotellendring. I lavsesongen kan enkelte aktiviteter og fasiliteter på hotellene være begrensede eller stengte. Dette gjelder for eksempel restauranter, barer og bassenger, men kan også påvirke kveldsunderholdning og barneaktiviteter. Innholdet i All Inclusive, som buffé-tilbudet, tilpasses etter antall gjester på hotellet og minsker derfor noe. 

Under høysesongen (1. juni – 30. september) er det ofte mye liv og røre på hotellene og det kan derfor forekomme trengsel, køer og ventetider, framfor alt i restauranter og barer. Musikk fra barer og restauranter er ikke uvanlig. Merk at det kan forekomme strømbrudd og vannmangel i både høy- og lavsesong.

Miljøskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en miljøskatt (tidligere boendeskatt) på alle overnattinger i Hellas. Skatten varierer avhengig av hotellets offisielle klassifisering og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Nazars klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten. Hotellets offisielle stjernesetting framgår på hotellets egen hjemmeside eller ved resepsjonen når man kommer fram.

 

1–2 stjerne(r): 1,50 euro per rom/leilighet per natt
3 stjerner: 3,00 euro per rom/leilighet per natt
4 stjerner: 7,00 euro per rom/leilighet per natt
5 stjerner: 10,00 euro per rom/leilighet per natt

 

Endringer utenfor vår kontroll kan forekomme.

Våre Collections