Bli en del av Nazar

I en høy bygning i nærheten av Malmö C sitter en gjeng i en internasjonal atmosfære, som gjør drømmer til virkelighet. Kom til oss i Malmö eller ned i Europa om du også elsker å jobba med årets viktigste hendelse – ferien!

Akkurat nå ser vi etter:

Nazars hovedkontor

Jobbe på hovedkontoret i Malmö

På hovedkontoret i Malmö er vi ca. 25 ansatte som håndterer de administrative tjenestene for de fire nordiske land. Vi har fine og moderne lokaler som kun ligger et steinkast fra Malmö C. Perfekt for deg som pendler og liker å spise lunsjen ute. Takket være våre lille størrelse har vi alltid en herlig og åpen atmosfære på kontoret.

I vårt interne Holiday Center blandes norske, svenske, danske og finske – alle med høy sans for service. Fra hovedkontoret i Malmö administreres også all markedsføring, prissetting, kvalitetssikring, IT og økonomi.

Bli en Dream Provider

Jobbe som guide hos Nazar

Som guide eller aktivitetsguide kan du kombinere din lidenskap for å jobbe med service eller barn, med å være på et solrikt reisemål langt fra kulde og regn.

Hovedsakelig er arbeidsplassen på våre 4- og 5-stjerners hoteller der de fleste av våre gjester bor. Som vår representant på våre reisemål er du vårt ansikt utad – du er på arbeide når våre gjester er på ferie.

 For oss er det viktig at våre guiders personlighet og talent skinner gjennom i arbeidslivet, og vi oppfordrer våre ansatte til å utfordre begrepet Dream Provider og ta det til nye høyder.