Side, Tyrkia

Pegasos World

Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 3223 svar
Vegan Friendly by Nazar
Gjestenes vurdering
4 av 5
Baseres på 3223 svar

5 personer i samme rom
Barnepris til og med 15 år
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Skandinavisk
Strand
0 m 
Sentrum
6 km 
Pegasos World
Pegasos World_1
Pegasos World_2
Pegasos World_3
Pegasos World_4
Pegasos World_5

Middelhavets største basseng og kult badeland

Pegasos World er Nazars bestselger – et stort og helt fantastisk All Inclusive-hotell med fine familiefasiliteter, som nesten er en hel liten by i seg selv. Her kan du nyte det utrolig store bassenget – som er Middelhavets største. Hele familien kan kose seg med bassengleker, herlig avslapping, lek i det kule piratskipet eller action i det utrolige badelandet. Med sine 13 fartsfylte vannsklier blir badelandet garantert en suksess både for ivrige barn og voksen med barnesinnet i behold.

Du kan la lommeboken ligge igjen på hotellrommet – her er det All Inclusive som gjelder! Mat og drikke er inkludert i prisen, så her kan hele familien bare lene seg tilbake og nyte det brede All Inclusive-utvalget, som også passer for de yngste barna. Ubegrenset med is er selvfølgelig inkludert i prisen!

Nå har Pegasos World dessuten veldig bra veganske og vegetariske alternativer i buffetrestauranten som en del av vår satsning Vegan Friendly by Nazar!

Nazars engasjerte skandinaviske aktivitetsguider står klare for å underholde barna i vår egen fantastiske barneklubb Captain Nemos piratklubb. De eldre barna kan henge i ungdomsklubben Chill Out Club - alt sammen inkludert i prisen! Dere får barnepris til og med 15 år. Les mer om barneklubbene under fliken "For barn og unge".

Hotellet består av en hovedbygning med restauranter, barer, spa-senter og butikker, samt adskillige rombygninger som er utspredt og ofte litt tilbaketrukket fra bassenget, så det hersker en rolig og koselig feriestemning på stiene mellom husene.

Med mange stamgjester og nesten en tredjedel av alle Nazars gjester her, gjør de fantastiske guidene våre alt de kan for å sikre at du får en uforglemmelig ferie. Hotellet er selvfølgelig ekstremt populært, så pass på bestill din ferie på familiefavoritten i god tid, særlig hvis du vil reise i høysesongen!

Dette hotellet inngår i Nazar Collection, hvor du finner våre mest familievennlige hotell med våre egne skandinaviske barneklubber.

Land of Legends

Kombinere ditt opphold på Pegesos World med tre netter på det fantastiske Land of Legends Kingdom – et veldig barnevennlig luksushotell som ligger midt i en diger fornøyelsespark!

Fornøyelsesparken har kule berg- og dalbaner samt attraksjoner for både store og små, som ligger ved siden av mange morsomme vannsklier inne på Land of Legends. I tillegg til disse fartsfylte, bløte opplevelsene byr fornøyelsesparken på kjempefine shoppingmuligheter, deilig mat og vakre kveldsshow. Det er faktisk en opplevelse i seg, bare det å bo på hotellet!

Rommene er de mest fantasifulle og barnevennlige som vi på Nazar noensinne har sett, og sammen med godteribuffeene, alle morsomme interiørdetaljer og det store lekeområdet gjør de hotellet til en garantert suksess hos barna.

Les mer om kombinasjonsreisene og om Land of Legends Kingdom.

Er det havet – eller er det et basseng?

Pegasos Worlds kjennetegn er det gigantiske bassenget som fyller hele 10 000 m² - og som er Middelhavets største basseng! Her er det både dype områder og grunne områder hvor småbarna kan plaske og leke, og midt i alt sammen ligger det fantastiske piratskipet. Her finnes små vannsklier og massevis med muligheter for lek og tøys, noe som gjør det heftige skipet til de minste sin favoritt! Midt i hovedbassenget ligger det en hel øy med blant annet en bassengbar, en scene og en av temarestaurantene – noe som sier en del om bassengets størrelse.

Pegasos Worlds fartsfylte badeland frister med 13 store, kule vannsklier for de eventyrlystne voksne og barn som er ute etter et ordentlig adrenalinkick. Her møter svingete tunneler bratte stup, fantastiske høyder og uventede kurver. Det finnes også et separat basseng med fem ulike vannsklier for de yngre familiemedlemmene.

Middelhavets blå bølger er et fristende alternativ til det store bassenget. Den koselige veien ned til stranden går gjennom den grønne hagen og består av en palmeallé. Den 600 m private sandstranden er fantastisk herlig og bred – perfekt for å bygge sandslott! Her finnes solsenger og parasoller som fritt kan benyttes, samt en strandbar som serveres forfriskende drikke helt All Inclusive. Vannet ved stranden blir dog relativt fort dypt.
Håndklær til basseng og strand fås uten tillegg.

Av sikkerhetsmessige grunner fins det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier. Vennligst les "Viktig å vite før du bestiller din reise" om du vil ha ytterligere informasjon.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter.

All Inclusive – fordi det er enkelt!

Med All Inclusive på Pegasos World behøver du ikke bekymre deg over store regninger når hele familien skal ha mat og drikke – alt er allerede betalt hjemmefra. Til frokost, lunsj og middag dukes det frem store buffeer i hovedrestauranten, som siden kan nytes enten innendørs eller ute på den store terrassen med utsikt over bassengområdet. Her er det ofte full rulle og en livlig atmosfære. Til middag finnes det show cooking-stasjoner både inne i restauranten og på terrassen, og buffebordet fylles med forretter, salater, tyrkiske og internasjonale retter samt et overveldende utvalg av desserter. Barna har selvfølgelig sin helt egen buffé, der de kan velge mellom mange barnevennlige favoritter.

Med et så bredt All Inclusive-program er du alltid nær mat. Du som ikke vil forlate bassengområdet kan spise en raskere lunsj enten i snackbaren ved det store bassenget, eller ved området med vannskliene for små barn.

I løpet av mesteparten av sesongen serveres mys iskrem i is kiosken – med to ulike smaker! Man har naturligvis også tenkt på laktoseintolerante, som kan få laktosefri ispinner! I perioder det ikke serveres softis finnes det selvfølgelig vanlig is.

På området finnes flere hyggelige barer hvor du kan kose deg med kortspill med familien, en kald øl eller en aperitiff før middagen – blant annet den trivelige bassengbaren med sin herlige utsikt fra øya midt i bassenget. All lokal drikke er så klart All Inclusive, og det er tydelig markert hvilke drikker som er inkludert.

På Pegasos World finnes det tre temarestauranter å velge mellom: tyrkisk, italiensk og asiatisk. Du kan spise kostnadsfritt én gang på en av de tre restaurantene per uke, såfremt det finnes plass. Den asiatiske restauranten ligger utendørs og åpningstidene er derfor avhengige av været.

Nå finnes herlige veganske og vegetariske alternativer i buffetrestaurantens hovedmåltider. Pegasos World inngår i konseptet Vegan Friendly by Nazar og tilbyr et vegansk tilbud til frokost, lunsj og middag. Nyt vegansk og vegetarisk variasjon på rundt 3-4 varme retter i buffeen. I noen tilfeller kan hotellet tilby forretter, snacks og/eller bakverk.

Mot betaling

Importerte drikkevarer, drikke på flaske, drikkevarer på diskoteket, ferskpresset juice, tyrkisk kaffe, visse snacks.

Får barna velge, velger de Pegasos World!

Det er fantastisk å oppleve gleden i ansiktet på de forventningsfulle barna når de ankommer Pegasos World. Nazars dyktige skandinaviske aktivitetsguider står klare til å underholde de yngste gjestene i våre populære barneklubber

NYHET! Flere ganger i uken har barneklubben et nytt tema for dagen. På Pirate Day kan man bli pirat for en dag samt delta på fantastiske skattejakter og ekte piratskole. Eller hva sier du til vannlek på Splash Day der barna kan utfordre sine venner i vannkrig? Under Sports Day får barna en opplevelse i idrettens tegn. Og på Crazy Day løsner vi på reglene og alt kan skje. Kveldens store begivenhet er selvfølgelig minidiskoteket hvor barn i alle aldre danser til de beste feriehitene. Minidiskotektet arrangeres minst fire kvelder i uken.

Captain Nemo’s piratklubb

I Nazars egen Captain Nemo's piratklubb finnes det god plass til å tegne, male, spille spill eller forberede utkledningen til ukens store begivenhet: Captain Nemo's bursdag, hvor piratkapteinen selv stiller opp for å bli feiret med bursdagskake og sang. Alle Nazar-barn kan fritt delta i piratklubben som blir ledet av våre egne, engasjerte skandinaviske aktivitetsguider.

Barneområdet på Pegasos World har til og med sin helt egen snackbar, der barna kan spise og drikke så mye de vil helt All Inclusive! I samme område finnes det i tillegg en lekeplass og et stort barnebasseng med flere mindre vannsklier. Captain Nemo's piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og henvender seg til alle barn i alderen 4–11 år.

Chill Out Club

De eldre barna har muligheten til å henge med andre nordiske ungdommer, og få nye venner i samme alder, i Nazars Chill Out Club. Her kan man dyrke sport, høre på musikk eller bare kose seg i solen i hverandres selskap. Ungdomsklubben er for alderen 12-17 år og er åpen 2-3 dager i uken fra juni til oktober.

Nyt ferien med sport eller avslapping!

Utvalget av aktiviteter på Pegasos World er stort, og det kan være vanskelig å velge mellom alle de morsomme feriefornøyelsene. Dere har blant annet mulighet å spille tennis, basketball og beachvolleyball eller utfordre hverandre i biljard og bordtennis. Du som ønsker å holde deg i form også på ferien kan besøke hotellets treningsstudio. Vil du slappe ordentlig av anbefaler vi deg å teste tyrkisk hamam i det herlige spaet.

I løpet av dagen arrangeres forskjellige aktiviteter rundt bassenget, og om kvelden er det underholdning i det utendørs amfiteateret. Deretter kan dere fortsette kvelden med drinker, spill og kvalitetstid ved bassengbaren. En gang i uken er det vanligvis et morsomt skumparty, der hele familien kan le og ha det gøy i det myke skummet. På familiehotellet finnes en liten basar med forskjellige butikker og spillemaskiner samt frisør.

Det finnes kostnadsfri WiFi over store deler av hotellområdet.

 

Mot betaling

Visse vannsportsaktiviteter, leie av tennisutstyr, spillemaskiner, biljard, hamam.

Rom og suiter for hele familien

Pegasos World er bygd med tanke på familien, og derfor er de fleste rommene familiesuiter. Rommene er romslige og funksjonelle, og på Nazar vurderer vi at de tilsvarer en fire-stjerners standard. Rommene er lyse, friske og har en moderne innredning i skandinavisk stil. På rommene finnes tv, telefon, minisafe, dusjkabin, hårføner og sentral luftkondisjonering som er i gang avhengig av temperatur og sesong. Det finnes en minibar som man kan få fylt mot betaling.

Det finnes kostnadsfri WiFi for to enheter på rommet. Bestiller du i stedet Comfort Class får du gratis WiFi på rommet for fem enheter. Siden det store bassenget er plassert mellom rombygningene og stranden, kan man ikke få havutsikt på Pegasos World.

Er dere flere familier som reiser sammen, så vær oppmerksom på at dobbeltrommene og suitene ligger i hver sin bygning. Man kommer altså til å være et par minutters gange fra hverandre hvis man bor på forskjellige romstyper.

Side by side

Sikre deg å få bo ved siden av dine venner i reiseselskapet. Dette er en unik garanti – perfekt for den store familien eller venneparene som reiser sammen. Bestill to rom av samme type og vær garantert å bo maks. tre dører bort fra hverandre. Dette koster 330 kr per rom per uke, og er mulig på de fleste romstyper.

Dobbeltrom, 2 personer

Dobbeltrom, 2 personer

Rommet er på ca. 26 m² og her finnes to vanlige sengeplasser. Alle dobbeltrom på Pegasos World har flisegulv eller laminat, samt en mindre balkong/terrasse med et bord og to stoler. Rommet krever to fullt betalende, men du har mulighet for et enkeltrom mot tillegg.

Når du bor i dette rommet kan du sikre deg, mot betaling, å bo maks tre dører fra et annet dobbeltrom.

Familiesuiter, 2–4 personer

Familiesuiter, 2–4 personer

I familiesuitene på 33 m² får du to separate rom med en dør imellom. I soverommet finnes to vanlige soveplasser og i det andre rommet finnes to utfellbare lenestoler som måler 180x90 cm når de er utfelt. Vi anbefaler alltid voksne å bestille rom slik at de har plass i en normal seng.

 

Rommet krever minst to fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og det er mulighet å få to barnepriser. Familiesuitene har fliser og enten fransk balkong eller, mot et tillegg, en balkong med et bord og to stoler. Mot et tillegg er det mulig å bestille suiten som enkeltrom.

Side by side: Når du bor i en familiesuite kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en annen familiesuite med samme type av balkong.

Deluxesuite med balkong, 3–5 personer

Deluxesuite med balkong, 3–5 personer

Ønsker du ekstra plass og fire vanlige sengeplasser på rommet, skal du bestille en deluxesuite som er cirka 45 m². Stilen er den samme som de andre romtypene, og navnet "deluxe" skyldes at disse rommene er litt større enn de andre. Her er en liten entré og to separate rom. Deluxesuitene to vanlige sengeplasser i hvert rom, samt en ekstraseng ved behov (190x90 cm).

Rommet krever minst tre fullt betalende, der kan bo maks fire voksne og ett barn og det er mulig å få to barnepriser. Alle deluxesuiter har balkong, og laminatgulv eller fliser. 

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en Deluxesuite VIP eller fra en annen deluxesuite.

Deluxesuite VIP med balkong, 2 personer

Deluxesuite VIP med balkong, 2 personer

Deluxesuiten er den romsligste som to gjester kan bestille, derav navnet «VIP». Denne suiten på cirka 48 m² er kun for to personer, og har et soverom og et separat oppholdsrom. Rommene har enten fliser eller laminatgulv samt balkong. Denne romstypen krever to fullt betalende.

Side by side: Når du bor i dette rommet kan du, mot betaling, sikre deg å bo maks tre dører fra en Deluxesuite VIP eller fra en Deluxesuite.

Rom for en voksen og to barn

Dette er enten et dobbeltrom eller en familiesuite med fransk balkong (se beskrivelser ovenfor). Her kan en voksen bo sammen med opptil to barn som betaler barnepris. Man kan selv ikke bestemme hvilken romstyper man får. 

Massasje, skjønnhetsbehandlinger og tyrkisk bad

Er du en livsnyter med sans for å skjemme bort deg selv, anbefaler vi at du unner deg et besøk på Pegasos Worlds store spa-senter. I tillegg til det store, imponerende innendørs bassenget finnes boblebad, badstue, hamam og et stort utvalg av massasjer og avslappende behandlinger for enhver smak.

I hotellets tyrkiske bad, hamam, kan du oppleve den ekte og tradisjonelle formen av nåtidens moderne spabehandlinger.

 

Mot betaling

Behandlinger samt bruk av spaets fasiliteter.

Rom for funksjonshemmede

På Pegasos World har vi et lite antall dobbeltrom med laminatgulv til rådighet for våre funksjonshemmede gjester. Rommene er på cirka 35 m² med plass for opptil to voksne. Det er også mulig mot enkeltromstillegg, å bestille rommet for kun én person.

Badet er utstyrt med dusj og badekrakk som støtte. Det er også støttehåndtak ved vask og toalett samt hårføner og veggtelefon.

Alle rommene har sentralt luftkondisjonering, noe som betyr at den kjører på bestemte tider på dagen avhengig av vær og sesong. I tillegg er det TV, egen balkong eller terrasse og minisafe.

Vennligst legg merke til at det fra stuen og ut til altanen er kant på et par centimeter i forbindelse med skyvedøren, som bevegelseshemmede bør være oppmerksomme på.

Når du reiser som funksjonshemmet – generell informasjon

Som spesialist innenfor kvalitetsreiser råder Nazar over et antall hoteller som egner seg for funksjonshemmede. Det er vanskelig å finne hoteller i Tyrkia som er spesielt velegnede for funksjonshemmede.

Vi kan gi deg de beste betingelsene som funksjonshemmet på Pegasos World (Side) samt Pegasos Resort og Pegasos Royal (Incekum). Hvis du bruker rullestol, kan du bevege deg relativt uhindret rundt på disse hotellene. Det er dog ikke heiser ved svømmebassengene, og det er ikke ramper ved stranden. Restaurantene er fritt tilgjengelige fra både rommene og heisene.

Et par gode råd

 • Tilrettelegging av fasiliteter for funksjonshemmede er et relativt nytt begrep i mange ferieland, også i Tyrkia. Lag derfor en liste over absolutte krav og ønsker, så vi best mulig kan imøtekomme disse.
 • Planlegg reisen i god tid, og beskriv dine behov så detaljert som mulig. Legg alltid fram dine krav og ønsker skriftlig.
 • Del gjerne dine erfaringer med oss etter hjemreisen. Det vil være til stor glede og nytte for andre reisende i fremtiden.

Oppgrader ferien din med Comfort Class!

På dette hotellet har du mulighet til å kjøpe Comfort Class-pakken, som gir deg ekstra mye komfort i ferien. Med Comfort Class får du bl.a. VIP innsjekking på hotellet, WiFi på rommet uten ekstra kostnad, sen utsjekking på avreisedagen, reserverte solsenger på stranden og mye mer. Det er kun et begrenset antall Comfort Class-pakker til rådighet, så skynd deg å bestille!
 

Alt dette får du med Comfort Class:

 • Reserverte solsenger på stranden
 • À la carte-frokost tre ganger i uken inkludert ferskpresset appelsinjuice
 • VIP innsjekking ved ankomst
 • Kostnadsfri Internett på rommet (for fem enheter i stedet for to)
 • Mulighet til ytterligere ett besøk på temarestaurant
 • Sen utsjekking på avreisedagen til klokken 18.00
 • 20 % rabatt på alle behandlinger på hotellets velværesenter
 • Fylt minibar ved ankomst (2 Cola, 1 Cola Light, 1 Fanta, 1 Sprite, 2 mineralvann, 1 l vann)
 • To morgenkåper og to par tøfler
 • Bassenghåndklær på rommet

Comfort Class skal bestilles senest tre dager innen avreise.

Comfort Class skal bestilles av alle reisende som bor i samme rom (både voksne og barn). Det kan forekomme mindre variasjoner fra hotell til hotell.  

Bli med på uforglemmelige opplevelser!

I Nazar er vi eksperter på å arrangere reiser til Tyrkia, og vårt mål er at du skal få fylt opp kofferten med masse morsomme og spennende opplevelser. Derfor har vi satt sammen et bredt program hvor våre erfarne guider tar deg med til heseblesende actionturer, fristende shopping, fascinerende kulturseverdigheter og fortryllende natur. Kontakt våre guider på reisemålet for å høre mer og bestille utflukter.

Side

Hotellet ligger ved Side på Tyrkias sørkyst. Side er en fascinerende blanding av nytt og gammelt, da den moderne feriebyen er oppført oppå velbevarte romerske monumenter i en labyrint av koselige små gater. Skjem deg bort med en middag på en av de mange lekre restaurantene, handle i vei i de spennende butikkene eller gå en tur langs vannet og nyt den magiske stemningen under stjernene i skjæret fra de opplyste ruinene.

Spesialmat, som for eksempel glutenfritt eller laktosefri mat, kan være vanskelig å finne i andre land, da det ikke er like vanlig med allergier i utlandet som hjemme i Norden. Du kan altså ikke regne med at det finnes på det reisemålet du har valgt. På de hotellene vi samarbeider med og på de restauranter og butikker som finnes på reisemålet kan det være vanskelig for personalet å forstå hvor viktig det er at en person som er allergisk ikke får i seg den maten som han/hun er allergisk mot. Vi som reisearrangør har veldig liten innflytelse på tilberedningsmetoder og utvalg av spesialmat på de hotellene vi samarbeider med på våre destinasjoner. Hotellene har gjester fra hele verden og derfor kan det være vanskelig eller umulig for hotellet å imøtekomme alles ønsker. Du kan alltid kontakte vår kundetjeneste om du har spørsmål.

På våre Pegasos-hoteller: Pegasos Royal, Pegasos Resort og Pegasos World, hvor de fleste av våre gjester velger å bo, kan de servere spesialmat til en viss grad. Det gjelder først og fremst spesialmat for gjester med glutenallergi, nøtteallergi og laktoseintoleranse. Der finnes dessuten laktosefri is.
Vi har sammen med disse hotellene et kontinuerlig utviklet arbeid for å tilby spesialmat, men vi vil samtidig påpeke at All Inclusive-utvalget ikke er like omfattende som for ikke-allergiske personer.

Hvis du reiser til et av de overnevnte hotellene har du muligheten til å informere hotellet direkte om dine allergier eller matintoleranse med et enkelt web-skjema som vi har utviklet sammen med hotellene. Dette kan du lett fylle i før din reise og sende direkte til hotellet. Om du har spesifikke spørsmål om din matallergi før du bestiller din reise er du også velkommen til å fylle i skjemaet og sende til hotellet, før du binder deg til en booking. Informer også hotellet eller Nazar-guidene på hotellet ved ankomst om allergien, så kan de ordne et møte med restaurantpersonalet som i sin tur kan gå gjennom mattilbudet sammen med deg. Om du ønsker å fylle i allergiskjemaet og kontakte Pegasos World, Pegasos Resort eller Pegasos Royal med spørsmål rundt allergier eller matintoleranse, klikk her.

Bærekraft og grønne initiativ

Vi på Nazar har spurt de hotellene vi samarbeider med hva de gjør for å ta vare på vårt miljø og hvordan de arbeider med bærekraft. Vi spurte også om hvilke grønne initiativ de har planlagt for fremtiden samt hvilke prosjekt som er i gang akkurat nå.

Felles for alle hotell er at de gjør betydelig mer enn hva man kunne ha trodd, samtidig som det finnes store idéer om hvordan de kan starte enda flere initiativ i fremtiden.

På Pegasos World gjør de blant annet følgende initiativ:

• De har sluttet å servere vann i plastflasker i hovedrestauranten, og serverer i stedet filtrert vann i glass

• De har ansatt et grønt team på hotellet, som organiserer ulike arrangementer med og for gjestene – det kan være å plante nye trær, rydde opp i naturen eller på stranden

• Stranden er tildelt miljøutmerkelsen Blue Flag, som beviser at det er bra vann å bade i, at stranden er godt utstyrt og at det finnes fokus på aktiviteter som handler om miljøinformasjon.

• På hotellets strand vokser det sandliljer, en truet art. For å beskytte blomsten har man satt opp informasjonstavler rundt om på området der man oppfordrer gjestene til å respektere og beskytte dem

• I fjor ble det plantet 3000 trær i hotellets navn i samarbeid med organisasjonen TEMA. Trærne ble plantet i Denizli-regionen i Tyrkia

• Hotellet støtter flere prosjekt for sosialt ansvar, de gir bl.a. hjelp til skoler i lokalområde, og det blir gjort donasjoner til flere organisasjoner som støtter funksjonshemmede barn og beskyttelse av barn.

Viktig å vite før du bestiller din reise

Du kan bytte badehåndkleet ditt daglig ved hotellets spa.

Bassenglandskapet er forbundet hele veien rundt, men til tross for det er det ikke vanskelig for barna å finne ut av hvor vannet blir dypt. Der er det nemlig markert med advarende haifinner og fargeskift på bunnen.

I hovedrestauranten er det ofte mye aktivitet – og spesielt under høysesongen kan det være litt trengsel ved buffeen. Det kan da være en god idé å tilpasse deres mattider etter når det ikke er ”rushtid”.

Softis serveres kun i løpet av visse deler av sesongen. Den asiatiske temarestauranten ligger utendørs og åpningstidene er derfor avhengig av været.

Nazars piratklubb er åpen 5-6 dager i uken fra 15. mai til 31. oktober og passer til alle barn i alderen 4-11 år. Chill Out Club er for alderen 12-17 år og er åpen 2-3 ganger i uken fra juni til oktober. 

Vennligst noter at det populære piratcruiset er en utflukt som kan fås mot betaling – og er altså ingen barneklubbs aktivitet.

Internetthastigheten kan variere avhengig av antall brukere.

Pegasos World og dets rom vurderes til fire stjerner, men i og med de fantastiske familiefasilitetene og våre verdsatte barneklubber velger vi på Nazar å gi hotellet fem n.

Ettersom det store bassenget er plassert mellom romsbygningene og stranden, kan man ikke få havutsikt på Pegasos World. Vi anbefaler alltid at en voksen bestiller rom der de kan sove i en vanlig seng, da sovesofaene er noe mindre og hardere enn vanlige sengeplasser.

Av sikkerhetsmessige grunner fins det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier:

Aquatube (Ø820 mm)

78 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Body Slide (710x1010 mm)

72 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

33 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Windigo (Ø820 mm)

35 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Windigo (Ø820 mm)

36 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Hill Slide (500x2650 mm)

43 m lang. Minimumslengde 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m. 

Black Hole (Ø1400 mm)

37 m lang Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Uphill (800x1400 mm)

101 m lang. Bassengdybde 1,20 m.

Rafting Slide (800x1400 mm)

74 m lang. Minimumslengde 1,20 m eller 1 m hvis man tar den sammen med noen som er minst 1,20 m. Bassengdybde 1,20 m.

Space Bowl

95 m lang. Minimumslengde 1,20 m. Du må kunne svømme for å benytte denne vannsklien. Bassengdybde 1,80 m. 

Boomerango

95 m lang. Man skal være minst 18 år gammel for å kjøre denne vannsklier. Minimumshøyde 1,20 m. To voksne kan skli sammen, men må ikke veie mer enn 200 kg totalt. Du kan ikke ake vannsklien alene.

Drop Slide

67 m lang. Man skal være minst 18 år gammel for å kjøre denne vannsklier. Et barn får lov å kjøre med en voksen om barnet er minst 1,2 m lang. To voksne kan kjøre sammen med får ikke veie mer enn 200 kg sammenlagt. Man kan ikke kjøre vannsklien alene.

OBS! Vennligst legg merke til at hotellet kan endre disse reglene uten å informere Nazar.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections