Belek, Tyrkia

Land of Legends Kingdom


7 personer i samme rom
Barnepris til og med 11 år
Gjeste­vurdering
4.5 av 5
Laveste pris:
Barn fra:
Barneklubb
Internasjonal
Strand
9 km 
Sentrum
5 km 

Luksuriøst barnehotell midt i en fornøyelsespark!

På lang avstand kan du se den store fornøyelsesparken Land of Legends, hvor høye berg- og dalbaner tårner seg opp og det imponerende, hvite slottet med store søyler og enorme statuer troner så vakkert. Alt ser utrolig fint ut, og kanskje også en smule overdådig og pompøst, men så snart du kommer inn på hotellet er det som om en helt ny, eventyrlig verden åpenbarer seg – en verden full av fantasi, farger, energi og kreativitet!

Land of Legends Kingdom er et luksushotell som ligger rett ved siden av selve fornøyelsesparken og badelandet, samt det store underholdnings- og shoppingområde som Land of Legends er. Som gjest på hotellet har du fri tilgang til alt dette så ofte og så mange ganger du ønsker!

Her på Nazar har vi sett masse hotell, men absolutt ikke noe som dette! Land of Legends Kingdom er så mye mer enn et luksushotell, og det er mildt sagt en opplevelse bare å rusle rundt på hotellet der det finnes morsomme interaktive skjermer, speil med moroeffekter som snakker med deg, festlige og underholdende figurer og karakterer i lobbyområdet. Dessuten kommer barna (og andre godtegriser) uten tvil til å klappe i hendene av glede når de ser den herlige godteribufféen i lobbyen.

Familiene velger helt klart dette hotellet av hensyn til barna, ettersom alt er fantasifullt innredet med tanke på barns ønsker, behov og ikke minst drømmer. Målet har vært å skape en verden som fører familien sammen. Det skal være morsomt, man skal kunne utforske, leke, le, underholdes og vekke sitt indre barnesinn - og de har virkelig lyktes i å skape et helt unikt hotell der akkurat disse tankene skinner gjennom!

Vi på Nazar har aldri tidligere sett så barnevennlige og fantasifulle rom som også er en opplevelse i seg selv! Når du bor på Land of Legends Kingdom har du All Inclusive, som betyr at måltidene allerede er betalt og du kan kose deg med et meget stort og variert All Inclusive-utvalg. Gå heller ikke glipp av det fantastiske showet som foregår rett utenfor hotellet hver kveld.

Dette hotellet inngår i eksklusive Premium Collection, hvor du finner våre absolutt fineste og mest luksuriøse hotell.

Fornøyelsesparken er åpen for alle med dagbillett, men som gjest på Land of Legends Kingdom får du flere fordeler i selve parken.

Land of Legends Kingdom ligger i Belek, og du kan velge å sette sammen din reise slik at du bor tre netter her og fire netter enten på det nærliggende, luksuriøse Rixos Premium Belek eller på vårt populære familiehotell Pegasos World.

Kunstig sandstrand og et hav av vannlek!

Det største trekkplasteret når det gjelder basseng, bad og vannlek er Land of Legends enorme badeland som er en del av den store fornøyelsesparken rett ved hotellet. Denne har du naturligvis fri og ubegrenset tilgang til under ditt opphold på Land of Legends Kingdom.

I badelandet finner du både heftige, magekilende vannsklier, en herlig lazy river der du kan flyte rundt i en oppblåst badering, bølgebasseng, et kjølig (og herlig oppkvikkende) basseng samt en masse morsomme, våte opplevelser.

Det finnes flere forskjellige basseng i fornøyelsesparken og to av disse er flott bygget opp som sandstrender med myk, hvit sand. På den måten kan du kjenne sand mellom tærne og nyte en oppfriskende dukkert selv om du befinner deg et stykke fra havet.

Enkelte områder ved bassengene i badelandet er reservert for gjester på Land of Legends Kingdom og du får tilgang til de avsperrede områdene ved å vise fram armbåndet ditt. Det er også muligheter for å skjemme bort seg selv litt ekstra her ved å leie en paviljong hvor du ikke bare kan kose deg i paviljongen med halmtak, men også med de ulike pakkene som inkluderer mat og drikke.

Det finnes et fint innendørs basseng på selve Land of Legends Kingdom som du kan ta en dukkert i. Hvis du vil bade i havet og besøke stranden så kan du benytte deg av en gratis buss som kjører til det nærliggende luksushotellet Rixos Premium Belek. Der kan du kose deg i det innbydende bassenget og på den herlige stranden.

Mot betaling

Alle dyreopplevelser, snorkling og dykking i det store akvariet, leie av paviljong samt enkelte opplevelser i fornøyelsesparken, blant annet surfing.

Drikke, mat og snacks på Rixos Premium Belek.

Klubber og muffins på frokostbufféen

Når du reiser med Nazar til Land of Legends Kingdom kan du nyte de mange fordelene med en All Inclusive-ferie, ettersom de tre hovedmåltidene samt drikke i barene og godterier på de oppsiktsvekkende godtebufféene er inkludert i prisen, og dermed allerede betalt hjemmefra.

Frokost og middag blir servert som store, innbydende og fine buffeer i hovedrestauranten, mens lunsj kan nytes på Fast & Good inne i fornøyelsesparken. Dessuten serverer disse stedene lekre snacks i løpet av dagen: Qum Qum, Pizza Ekspress, The Farm och Zippline Cafe. Inne i fornøyelsesparken finnes også restauranten Reef's à la carte og barene La Plancha og Tropical Bar som er inkludert i ditt All Inclusive-program.

Hovedrestauranten er plassert i et stort, lyst lokale der fokus er satt på barna. Her finnes derfor bord og stoler i barnestørrelse ved siden av de vanlige bordplassene, og et stort, lekkert utvalg med mange av barnas favoritter. Og vi tror nok at de fleste kommer til å både stirre og klappe i hendene når de ser at både muffins og fargerike klubber inngår som en del av den store bufféen.

Det finnes flere barer på hotellet, og spesielt populær er den store juicebaren i den nederste etasjen. Denne er berømt for sine mange juicer og barnevennlige drikker. Som Nazargjest inngår drikke i barene The Legends Pub, Nyssa och Vitamin Bar i ditt All Inclusive-program. Imidlertid kan det være at enkelte drikkevarer serveres mot ekstra betaling.

Til Land of Legends Kingdom hører også tre á la carte-restauranter som du kan besøke mot betaling - en libanesisk, en italiensk og en sushi/asian fushion-restaurant som heter Nemo. Den sistnevnte ligger under bakkenivå og har enorme vinduspartier inn til Land of Legends store akvarium, slik at du har en imponerende utsikt til de fargerike fiskene og haiene mens du koser deg med den nydelige maten. Bestill gjerne bord på forhånd.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Mot betaling

Alle besøk på á la carte-restaurantene, snacks og enkelte drikkevarer i barene. Utover de nevnte lunsj- og snacksstedene er alle spisesteder, iskiosker og kaféer inne på Land of Legendsområdet selvstendige enheter, og inngår altså ikke i All Inclusive.

Et paradis for lekelystne barn!

Det kommer virkelig til å bli vanskelig å få med barna hjem igjen, og du må være forberedt på en ferie helt på barnas vilkår – og de kommer til å elske deg for denne opplevelsen. For det er nemlig akkurat det Land of Legends Kingdom er – en opplevelse!

Hele den nederste etasjen er innredet som et gigantisk, pulserende og fantastisk lekeområde, der det er liv og røre som barna kommer til å elske! Her finnes en stor spillehall der alt er inkludert, samt flere PlayStation-rom der du kan sitte og spille med og mot de andre gjestene (om det da ikke er nok med det PlayStation 4 som finnes på rommet).

Her finner du adskillige spill og interaktive lekemuligheter, og det arrangeres også massevis av kreative aktiviteter og leker på dag- og kveldstid. Blant de mest populære aktivitetene finner du ansiktsmaling, negledekorering, lufthockey, fingermaling og barneZumba.

I den nedre etasjen ligger også en stor bar der barna kan henge - og kanskje utfordre hverandre i en omgang PlayStation som vises på den gigantiske skjermen som fyller hele veggen bak bardisken.

Alt dette kommer uten tvil til å bli en fest for barna også i denne delen av hotellet, og det kan som sagt bli vanskelig å få dem med hjem når den tiden kommer!

Aktiviteter i verdensklasse rett utenfor døren

Når du bor på Land of Legends Kingdom har du jo en verden av aktiviteter rett utenfor hotelldøren; i den nærliggende fornøyelsesparken med tilhørende badeland, i det store shoppingområdet samt på de mange, spennende spisestedene. 

Hotellet har et velutstyrt treningssenter med mange forskjellige apparater, vekter og utstyr samt en lekker velværeavdeling med et herlig innendørs basseng.

Fornøyelsesparken og badelandet

Fornøyelsesparken og badelandet på Land of Legends ligger i det samme området, og her venter et hav av opplevelser, utfordringer, plasking, lek og morsomme timer sammen.

Her er det mange herlige basseng, og en masse vannsprutende sklier, som kommer til å lokke både våghalser og vannelskere. Prøv å holde tungen rett i munnen og lær deg å stå oppreist på et vannbrett, eller ta en dykketur i det store akvariet. Du kan også besøke 5D-kinoen der et godt råd er å ha på deg badetøy.

Allerede på lang avstand fra Land of Legends kan du se den gigantiske, imponerende og en smule skumle berg- og dalbanen Hypercoaster. Den er 1300 meter lang, raser fram i opptil 115 km/t og er ikke mindre enn 61 meter på det høyeste.

Prøv også en tur i den heftige Typhoon Coaster der du også får en skikkelig opplevelse! I tillegg til disse imponerende berg- og dalbanene finnes det her flere morsomme attraksjoner for store og små. 

Les og se mye mer om alle opplevelsene som venter deg i fantastiske Land of Legends her.

Ekstravagant show i verdensklasse!

Gå ikke glipp av den spektakulære og imponerende forestillingen som foregår rett foran hotellet, og som folk reiser lange veier for å oppleve. Den er satt sammen av den dyktige kunstneren Franco Dragone, som også har laget og koreografert flere show i Las Vegas, Cirque de Soleil og store artisters show, blant annet Celine Dion. Det kommer uten tvil til å bli en opplevelse du ikke glemmer!

De mest fantastiske og eventyrlige rommene

Wow! Bare wow! Slik reagerer de fleste når de kommer inn på rommene på hotellet. På Nazar har vi aldri sett så barnevennlige og fantasifulle rom, og vi er overbevist om at barna nesten ville vært fornøyd med å tilbringe hele ferien på rommet, som virkelig er en opplevelse i seg selv!

Alle rom på Land of Legend Kingdom har et tema med søte, tegnede, romerske gladiatorer og soldater, og overalt på rommet finnes det fine og artige detaljer som barna kan gå på oppdagelsesferd blant.

Fire av fem etasjer er innredet i blå farger, mens det siste går i rosa nyanser. Det er dessverre ikke mulig å velge farge selv på ditt rom, men vi mottar naturligvis ønsker - dog uten å kunne garantere noe.

På alle rom er det heldekkende matter, tv, PlayStation 4 (spill lånes i resepsjonen mot depositum), LCD-prosjektor, minibar, minisafe, hårføner, sentralstyrt luftkondisjonering, kaffe- og teutstyr, skrivebord med stol og gratis WiFi.

Til og med badet er innredet med tanke på barna. Blant annet finnes det en innebygd liten trapp slik at de kan rekke opp til vasken.

Dobbeltrom, 2-4 personer

Dobbeltrom, 2-4 personer

I dobbeltrommet på 38 m² finner du to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm). Rommet krever minst to fullt betalende, her kan det bo maks. tre voksne og ett barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Dobbeltrom connection, 4-7 personer

Dobbeltrom connection, 4-7 personer

Dobbeltrom connection på 79 m² er faktisk to dobbeltrom, med to ordentlige senger samt to sovesofaer (190x100 cm) i hvert rom. Dobbeltrom connection har to tv'er og bad. Rommet krever minst fire fullt betalende, her kan det bo maks. fire voksne og tre barn, og det er mulig å få barnepris for ett barn.

Nyt din egentid i vakre omgivelser

Velværesenteret på Land of Legend Kingdom er utrolig lekkert og luksuspreget og et praktfullt pusterom midt i den herlige og noe hektiske stemningen som ellers preger hotellet. Her er det en behagelig atmosfære og nydelige omgivelser, og de flinke og søte ansatte står klare til å skjemme deg bort med skjønne, avslappende og avstressende behandlinger.

Her finner du også et innendørs basseng med mange koselige kriker og kroker der du kan slappe av mellom behandlingene. Badstuen, bassenget og det tyrkiske badet kan benyttes uten betaling.

Mot betaling

Alle behandlinger.

Når du bor på Land of Legends Kingdom får du et spesielt armbånd, slik at du kan gå inn og ut av fornøyelsesparken og badelandet så ofte du vil.

Ved ankomsten til parken setter du inn penger på armbåndet ditt, og dette fungerer da som betaling under oppholdet på området. Når du skal forlate parken kan du bare gå til disken, så får du tilbake de pengene som eventuelt er igjen.

Håndklær til innendørsbassenget samt til bassengene i badelandet henter du på velværesenteret respektive i selve badelandet, mot å vise fram armbåndet du får når du bor på hotellet.

Av sikkerhetsmessige grunner fins det begrensninger med hensyn til lengde/alder på enkelte vannsklier.

Til tross for at veldig mye er inkludert i det store All Inclusive-utvalget, så kan enkelte drikkevarer, snacks og mat i fornøyelsesparken koste ekstra, og det samme med visse fornøyelser. På disse stedene kan du klokken 10-18 spise lunsj som en del av All Inclusive:

  • Fast & Good
  • Pizza Ekspress (pizza)

Følgende steder serverer forskjellige spesialiteter klokken 12-22:

  • Qum Qum (snacks)
  • Pizza Ekspress (pizza)
  • The Farm (frisk frukt, friskpresset juice och smoothie, lemonade och milkshakes)
  • Zippline Cafe (kaffe og te)

Utover det er også disse barene en del av All Inclusive-tilbudet:

  • The Legends Pub (drikker fra menyen er mot ekstra betaling)
  • Nyssa Bar & Patisserie
  • Ayanna Bar

De mange spisestedene, iskioskene og kaféene på selve Land of Legends-området er selvstendige enheter som ikke inngår i All Inclusive-tilbudet.

Reiser du hjem sent? Når du reiser All Inclusive med oss er ditt All Inclusive-program inkludert også etter at du har sjekket ut fra ditt rom og fram til det er på tide å reise hjem.

Land of Legends Kingdoms aktivitetsprogram kan variere fra dag til dag. Ved ankomst mottar du en oversikt over hvilke aktiviteter som er planlagt i løpet av din ferie.

Ettersom hotellet, hvor eventyrlig, fantastisk og imponerende det enn er, kan føles litt overveldigende i lengden, anbefaler vi at du planlegger ditt opphold på Land of Legends Kingdoms slik at du kombinerer det med et annet hotell. Du kan bo tre netter her og fire på enten Rixos Premium Belek eller Pegasos World.

Under lavsesongen (1. oktober-31. mai)

Når du reiser under lavsesong kan enkelte restauranter, barer og butikker på reisemålet stenge tidligere enn normalt eller være helt stengt. Andre fasiliteter, åpningstider og aktiviteter på reisemålet kan også utgå eller endres under lavsesong. I sjeldne tilfeller kan hoteller velge å stenge tidligere enn planlagt. Da må vi informere deg om hotellendring med litt kortere varsel enn vanlig.

På Nazar bryr vi oss om miljøet. Derfor trappes den store variasjonen av mat ned under årets roligere sesong. Det reduserte utvalget tilpasses antall gjester og hjelper oss å unnvike unødvendig matsvinn.

Under høysesongen (1. juni-30. september)

Denne perioden er våre hotell ofte fullbookede. Da kan det av og til forekomme trengsel, køer og ventetid, fremfor alt i restauranter og barer. Vi vil også om at våre populære barer og restauranter gjerne spiller musikk.

Våre Collections